Yleinen

Jolie.fi uudistuu

18.02.2015, Jolie

Suoritimme viime vuoden loppupuolella Jolie webshopin käyttäjäkyselyn, johon saimme useita satoja vastauksia. Suuri kiitos, että jaksoitte nähdä niin sankoin joukoin vastaamisen vaivan!

Olemme lukeneet asiakaspalautteita huolellisesti. Ilahduttavan paljon saamme kuulla hyvää ja positiivista sekä Jolie webshopin että Jolie shopin huomaavaisesta palvelusta, laadukkaista tuotteista ja kauniista konseptista. Meillä on paljon uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaita, mikä on luonnollisesti valtava kannustin ja ilo.

shop Olemme läpikäyneet rakentavaa ja kehittävää palautettanne tilaus- ja toimitusprosessiin vaikuttavien tahojen kanssa. PostNord toimii tilauslomakkeessamme esiintyneiden alkuhaasteiden jälkeen jo joustavasti. Toimitusvarmuus ja –nopeus ovat hyvällä tasolla. Jos jollekin Jolie webshopin asiakkaalle PostNordin noutopiste on liian kaukana, voimme erillisestä pyynnöstä toimittaa lähetyksen myös postitse.

Pyrimme ennakoimaan toimittajillemme tuotteiden kysynnän, jotta voisimme varmistaa jatkuvan saatavuuden kaikkien tuotteiden ja tuotemerkkien kohdalla. Aina tuo ennakointi ei kuitenkaan riitä, vaan meistä riippumattomista syistä toimituskatkoja toisinaan esiintyy. Jokin raaka-aine puuttuu ja tuotanto odottaa, pakkauksessa esiintyy etikettivirhe ja koko erä menee uusiksi, tai konttimme seisoo puolalaisessa satamassa jostakin epämääräisestä syystä. Näitä hankaluuksia kaikki tahot kuitenkin yrittävät viimeiseen saakka hallita ja välttää.

toimitus Olemme aloittaneet myös tuotekuvauksien uusimisen webshopissa. Kevään aikana tulemme lisäämään Jolie webshopiin pyynnöstänne uutta tuoteinformaatiota, käyttövinkkejä, tarkempia sävykuvauksia ja havainnollisia kuvia. Päivitämme myös pakkauskoot ja muut tärkeät merkinnät. Ahkeran työn alla ovat myös kanta-asiakasjärjestelmän kehittäminen sekä Jolie webshopin parempi mobiilitoiminta.

Kommenttejanne ovat analysoineet myöskin yhteistyökumppanimme – Suomen parhaat digikaupan asiantuntijat. He ovat pohtineet ratkaisuja sekä Jolien että sen asiakkaiden eduksi Jolie webshopin käytettävyyden näkökulmasta. Tämän tuloksena jolie.fi –etusivu tulee uudistumaan loppukuun aikana.

tuotekuvat Tulevaisuudessa tullessasi Jolien sivustolle, pääset helposti uudelta etusivulta tekemään ostoksia, tarkastelemaan ajankohtaisia kampanjoita ja tuotteita sekä lukemaan Toimituksen osiota. Sivuston osiosta toiseen siirtyminen muuttuu yksinkertaisemmaksi ja kokonaisuudesta tulee aikaisempaa yhtenäisempi.

Hannamarin ja Outin ihanat Flourish- ja Yellow mood -blogit löydätte jatkossa omilta uusilta sivustoiltaan. Nämä osaavat naiset jatkavat Jolien toimittajina, ja Hannamarin ja Outin tuottamia sisältöjä saatte lukea jatkossa Jolien Toimituksen alla. Näin kaikki Jolien kiinnostavat ja inspiroivat tekstit ja kuvat löytyvät uudistuksen jälkeen luontevasti yhdestä osoitteesta.

Yellowmood

flourish69 Jatkossa uudistuksen seuraavissa vaiheissa tulemme parantamaan myös muita osa-alueita, joista kerromme myöhemmin lisää. Toivottavasti innostutte näistä uudistuksista yhtä paljon kuin mekin.

Mukavia vierailuja ja lämpimästi tervetuloa!

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Jolie, Yellow Mood -blogibanneri Hannamari Rahkonen, Flourish -blogibanneri Outi Rinne

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Tämä PostNord ei ole kyllä mikään nopea. Tein tilauksen viikko sitten sunnuntaina ja paketti lähti kaiketi matkaan vasta 18.2 (??) eikä heti maanantaina. No okatapauksessa jos paketti lähtee Postin palveluna keskiviikkona, niin on yleensä ollut noudettavissa jo torstai-iltana tai perjantai aamuna. Tänään kuitenkin tilausseuranta näyttää, että on vielä matkalla.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
9 years sitten

Moikka Mari, pyrimme aina lupauksemme mukaisesti toimittamaan webshopin lähetykset 2-5 arkipäivässä. Mukavaa viikonloppua!

R
R
9 years sitten

Uudistus kuulostaa tosi hyvältä ja ilmeisesti muilla on ollut juuri samoja toiveita tarkemmista tuotekuvauksista kuin minullakin. Jään innolla odottamaan tulevia sivuja. 🙂 Mutta anteeksi, pakko sanoa, törkeästi ja sivusta, tiedän, mutta minusta tuo Mari Veen saama vastaus on vähän kummallinen. Vastauksella ei ole mitään tekemistä Marin kommentoiman asian kanssa ja siitä tulee vähän yliolkainen fiilis. Eihän hän millään tavalla valittanut Jolien nopeudesta toimittaa paketteja, tai edes kommentoinut sitä, vaan kertoi vain, että hänestä PostNord vaikuttaisi olevan hitaampi toimituksissaan kuin Posti. Ehkä kyse on vain huolimattomasta lukemisesta Jolien päässä? (Tai ehkä minä ymmärrän ihan väärin.) Mutta Mari Vee on varmaankin kaikista… Lue lisää..

Miia Rantonen
Miia Rantonen
9 years sitten

Pahoittelumme R, jos vastauksesta tuli sinulle yliolkainen fiilis, se ei suinkaan ollut tarkoitus! Jolien pakkaamosta yritämme saada paketit lähtemään aina viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta. Toisinaan jokin poikkeus kuten sairastapaus tai tuotteiden varastotilanne saattavat viivyttää paketin lähtöä, mutta pyrimme ilmoittamaan aina mahdollisista viivästyksistä henkilökohtaisesti. Postin ja PostNordin toimitusnopeus ovat keskimäärin samat hieman paikkakunnasta riippuen. PostNordin etuna pidämme erityisesti laajaa noutopisteverkostoa, ja osa noutopisteistä on avoinna jopa vuorokauden ympäri. Jos asiakas toivoo lähetystä nimenomaan postitse, sitä on mahdollista erikseen pyytää. Aurinkoista päivää!

R
R
9 years sitten

Minusta Joliesta on tulleet paketit aina kohtuuajassa, tosin joskus on huomannut että jonkun alekampanjan aikana on tullut selvästi vähän ruuhkaa. Itselleni tuo PostNord on parempi, sillä noutopiste löytyy lähempää. 🙂 Toimitusajoista en sitten tiedä, ei ole juuri kokemusta. Pitääkin pian pistää sinne tilausta tulemaan, voi samalla testata. Aurinkoista päivää sinne!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
9 years sitten

Kiva kuulla R, Ja kiitoksia, aurinkoista päivää myös sinulle!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.