Yleinen

Holidays for Beauties – tervetuloa Jolien joulukauppaan

20.11.2019, Jolie

Do they know it’s Christmas? Joka vuosi se hiippailee jostakin samalla tavalla kuin loppukesän iltojen pimeys tai ensilumi. Äkkiä valot syttyvät maisemaan, kaupat alkavat muistuttaa juhlasta, laulut puhkeavat soimaan. Sitten ihmetellään, että apua juurihan oli kesä, ja seuraavaksi koittaakin lahja-, siivous- ja organisointistressi.

Joulussa ehkä parasta on kuitenkin se, että se saapuu aina kreivin aikaan katkaisemaan raskaan vuodenajan. Hyvän tahdon juhla kerää ihmiset yhteen ja pysäyttää hetkeksi arjen, joka tähän aikaan vuodesta puksuttaa kuin juna – yllättävän kaukana heinäkuun valosta ja auringosta.

Tilaa luonnonkosmetiikan parhaat lahjat 12.12. mennessä

Luonnonkosmetiikan hehkein joulukauppa on nyt auki. Juhlakauden kynnyksellä on lupa keskittyä elämään ja rentoutua nauttimaan. Stressi nurkkaan siis! Ekologiset kosmetiikkapaketit, säkenöivät meikkituotteet, Jolien spahoidot ja lahjakortit ovat toivottuja lahjoja itselle ja muille. Kauniita, hemmottelevia, inspiroivia, ja samalla kuitenkin tarpeellisia.

Olemme keränneet rakkaudella parhaat lahjamme Jolien joulukauppaan, josta saat myös valmiit lahjapakkaukset. Joulukaupasta löytyy perinteiseen tapaan laatua ja glamouria. Näyttävyyttä, eleganssia ja tähtipölyä!

Lahjat on varminta tilata torstaihin 12.12. mennessä, jolloin ne ehtivät jouluksi perille. Lahjakortteja saa sähköisessä muodossa verkkokaupasta jouluaattoon asti! Voit hankkia lahjakortin joko Jolien verkkokauppaan tai Jolien kivijalkamyymälöihin (Punavuori, Garden, Töölö). Kivijalkamyymälöiden lahjakortti kulkee nimellä Jolie shop & spa -lahjakortti, ja sen voi käyttää myös Jolie span hoitoihin. Summan molempiin kortteihin voit valita itse.

Tutustu joulukaupan valikoimaan!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.