Yleinen

Girls Behind The Scenes – Part 3 – coach Hanna Leimola

13.08.2017, Jolie

Tämän vuoden aikana olemme esitelleet teille Jolie-tiimin jäseniä sekä useita yrityksen huikeita yhteistyökumppaneita, jotka auttavat ja rikastuttavat jolielaista elämää niin arjessa kuin juhlassa. Jatkamme nyt syyskauden aikana tiimiläisten esittelyn sarjaa ja nostelemme parrasvaloihin myöskin muita ajankohtaisia osaajia Jolien kulisseista.

Viime vuoden puolella löysimme avuksemme Jolien kasvun ja kansainvälistymisen synnyttämiin muutospaineisiin ja -kiireisiin coach Hanna Leimolan. Alun perin Hanna tutustui Jolien Sakariin joogaopettajakoulutuksessa. Lähes vuoden kestäneessä koulutuksessa Hanna ja Sakari ehtivät jutella paljon muustakin kuin joogasta. Esimerkiksi kunkin työstä. Sakari kertoi Joliesta, ja Hanna omasta leipätyöstään henkilöstön kehittämispäällikkönä sekä pienimuotoisesta sivutyöstään coachina.

Hanna Leimola

Tuttavuus johti kiinnostavaan yhteistyöhön. Hanna tapasi Jolien johtoa coachingin merkeissä koko viime talven ajan. Sen jälkeen oli Jolie-tiimin ryhmäcoachingin vuoro, joka on ollut paitsi inspiroivaa ja hauskaa, myöskin tukenut kaikkien työssäjaksamista. Hannan coachingissa olemme pohtineet vahvuuksiamme, kirkastaneet tavoitteitamme ja etsineet ja täsmentäneet yksilöiden ja yhteisömme kehittämisen kohteita.

Coachingissa Hannaa viehättää mahdollisuus auttaa coachattaviaan pääsemään eteenpäin heille tärkeissä teemoissa ja tavoitteissa. Tie oivalluksiin, edistysaskeliin ja tavoitteisiin kulkee usein käsi kädessä jonkinasteisen tuskan kanssa. Coach voi auttaa tällä matkalla, joka on kuin yangin ja yinin tanssia. On haastetta, on kurottamista ja venymistä. Vaaditaan voimaa ja tahtoa. Toisinaan tulee horjahduksia. Ehkäpä niistäkin uusia oivalluksia ja oppimista. On uusien mahdollisuuksien ja reittien löytämisen iloa ja inspiraatiota. Aikaa pysähtyä ja ajatella. Innostavia tavoitteita ja edistymisen näkemistä. Ja totta kai onnistumisista nauttimista.

Jos coaching kiinnostaa sinua yksilönä tai yrityksen kehittämismenetelmänä, voimme lämpimästi suositella herkkävaistoista ja taitavaa Hannaa. Hänen coachinginsa on huumorintajuista, sydämellistä ja avointa, ja antaa paljon tietoa ja ajattelemisen aihetta. Tavoitat Hannan osoitteesta hanna.leimola@gmail.com.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.