Yleinen

Colour Me! on kesän kolmas meikki

05.07.2019, Jolie

Naked Skinin ja Monochromen jälkeen kesän kolmas luonnonkosmetiikan meikkiteema jatkaa samaa vaivatonta linjaa. Kesän näyttävin look syntyy, kun meikkipussiin valitaan rohkea ja ajankohtainen luomivärisävy. Tehokas väri suditaan koko luomelle, joka kannattaa ensin pohjustaa hyvin. Värikkään silmämeikin kanssa huulet ja posket jätetään neutraaleiksi. Colour Me! syntyy nopeasti ja toimii loistavasti juhlissa, kaupunkipäivinä ja festareilla.

Spesiaalivinkki

Pohjusta luomi hyvin primerilla ja/tai puuterilla. Pohjatyön tekee esimerkiksi Alima Pure Eye Primer, joka on hajusteeton silmämeikinpohjustaja. Primer tasoittaa kevyesti ihonsävyä ja pieniä juonteita. Se auttaa luomiväriä pysymään siistinä ja paikoillaan kesän lämmössä ja liikkeessä.

 

Primer tasoittaa kevyesti ihonsävyä ja pieniä juonteita.

Jolien meikkaajien tuotesuositukset

Jolien Gardenin myymälän Khira suosittelee Colour Me! -lookiin Alima Puren trendisävyä Siren. Punertava violetti sävy on täydellinen vihreille silmille, mutta upea tehoste kenelle tahansa. Huulille Sirenin seuraksi Khira valitsee Aliman Lip Tintin persikkaisessa nudesävyssä Petal. Posket saavat korostusta Aliman sävystä Mimosa. Mimosa on hento ruusuinen persikkasävy, jonka mattaisuus on hienostunut ja sävy kevyt, mutta herättävä.

Punavuoren Jolie shopin Heidi valitsee Colour Me! -lookin luomivärisävyksi Alima Puren kuparisen Luxen. Huulisävyksi Heidi suosittelee Kjaer Weisin Lip Glossia vaaleassa korallisävyssä Treasure. Kjaer Weisin pastellisen koralli, voidemainen poskipuna Precious kruunaa lookin.

Kuvat: Angelina Ilmast

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.