Huulikiillot ja -sävytteet

Huulikiilto on täydellinen lisäys huulimeikkiin. Se antaa kiiltoa, kosteuttaa ja tuo sävyä huuliin. Käyttö on helppoa: levitä huulikiiltoa suoraan huulillesi tai käytä sitä huulipunan päällä. Valitse oma suosikkisi ja anna sen tehdä taikansa!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 6 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Huulikiillon käyttö on helppoa ja nopeaa, joten se sopii erityisen hyvin kiireisiin aamuihin tai kun haluat ehostaa meikkisi nopeasti ennen iltaa.

Huulikiiltoa voidaan käyttää sellaisenaan tai sipaista pieni määrä huulipunan päälle, jolloin korostat huulipunan näyttävyyttä ja huulten täyteläisyyttä. Osaa huulisävytteistä voidaan käyttää myös poskipunan tavoin antamaan hehkua myös poskipäille. Valitse mieltymyksien mukaan matta tai kuultava huulikiilto.

Jos etsit kevyempää vaihtoehtoa kuin perinteinen huulipuna, kannattaa kokeilla huulisävytteitä. Ne ovat kuin huulivoiteen ja kevyen huulipunan yhdistelmä.

Huuliöljyt ovat uudempi suosikkihuultenhoitotuote. Ne sisältävät yleensä hoitavia öljyjä, jotka ravitsevat huulia ja antavat niille kiiltoa. Huuliöljyt ovat erityisen hyviä talvella, kun huulet voivat kuivua ja halkeilla.

Haluatko kosteutetut ja täyteläiset huulet? Kokeile Jolien rakastamaa Absolution Le Lip Glow -sävyttävää huuliöljyä, joka jättää huuliin ihanan kiiltävän sävyn ja pehmeän tunteen.

Luonnonkosmetiikan huulikiillot

Luonnonkosmetiikan huulikiillot ja -sävytteet sisältävät hoitavia sekä kosteuttavia kasviöljyjä ja ne antavat kevyen sävyn huulille. Huulet näyttävät kosteutetuilta ja täyteläisiltä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.