Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Huulikiilto

Jos tavoitteenasi on glossy lips -lookki, huulikiilto on tuotteesi. Huulikiilto on monille tuttu kauneustuote, joka tuo huulille kiiltoa ja usein myös hieman väriä. Se on olennainen osa monen meikkipussia ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Huulikiillon käyttö on helppoa ja nopeaa, joten se sopii erityisen hyvin kiireisiin aamuihin tai kun haluat ehostaa meikkisi nopeasti ennen iltaa. Huuliöljyt ja huulisävytteet ovat huulikiillon tapaan helppoja käyttää ja tuovat pientä extraa meikkilookkiin.

Mikä huulikiilto?

Huulikiilto on meikkituote, jota levitetään huulille antamaan niille kiiltävä ja usein myös hieman väriä sisältävä pinta.

Huulikiillon koostumus voi vaihdella nestemäisestä geelimäiseen, ja se sisältää erilaisia ainesosia kuten öljyjä, vahoja ja väripigmenttejä. Monet huulikiillot tarjoavat myös kosteuttavia ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään huulet pehmeinä ja hyvinvoivina. Lisäksi monet huulikiillot sisältävät hoitavia ainesosia kuten E-vitamiinia tai hyaluronihappoa, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa.

Huulikiillon pääasiallinen tarkoitus on tehdä huulista täyteläisemmän näköiset ja kiiltävät.

Toisin kuin perinteiset huulipunat, huulikiillot ovat yleensä kevyempiä ja läpikuultavampia, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan silloin kun halutaan luonnollisempi lopputulos.

Miten huulikiiltoa käytetään?

Huulikiiltoa voidaan käyttää huulille sellaisenaan tai sipaista pieni määrä huulipunan päälle, jolloin korostat huulipunan näyttävyyttä ja huulten täyteläisyyttä. Sitä voidaan levittää myös huultenrajauskynän päälle korostamaan huulten muotoa.

Olipa käyttötapa mikä tahansa, oikeanlaisen tuotteen valinta sekä oikeaoppinen levitys ovat avainasemassa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tee näin:

  1. Valmistele huulet: huulet voi kuoria silloin tällöin esimerkiksi sokeripohjaisella kuorinnalla.
  2. Kosteuta huulet: levitä huulille kosteuttavaa huulivoidetta tai -balmia. Anna sen imeytyä hyvin ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen, jotta huulet ovat pehmeät ja kosteutetut.
  3. Pohjusta huulet: jos haluat, että huulikiiltosi pysyy paremmin paikoillaan ja näyttää intensiivisemmältä, voit käyttää huultenrajauskynää tai väritöntä primeria. Rajaa ja täytä huulet kevyesti kynällä saadaksesi tarkemman muodon ja pidempään kestävän lopputuloksen.
  4. Levitä huulipuna: halutessasi voit käyttää huulikiillon alla valitsemaasi huulipunaa. Huulipuna-huulikiilto-kombo toimii ihanasti erityisesti läpikuultavien ja kiiltävien kiiltojen kanssa.
  5. Sipaise huulikiiltoa: aloita levittämällä pieni määrä huulikiiltoa keskelle alahuulta käyttäen tuotteen omaa applikaattoria, sivellintä tai puhdasta sormea. Levitä kiilto tasaisesti kohti suupieliä varmistaen, ettei sitä mene yli rajojen. Toista sama ylähuulelle aloittaen keskeltä amorinkaaresta ja edeten kohti reunoja.
  6. Kestävä huulikiilto? Jos haluat lisätä kiillon kestävyyttä entisestään, voit kevyesti painaa nenäliinaa vasten huulia poistaaksesi ylimääräisen tuotteen ilman värin lähtemistä tai lisätä hieman läpikuultavaa puuteria päälle varovasti.

Erilaiset huulikiillot

Huulikiiltoja on saatavilla monenlaisia, ja niiden valikoima on laajentunut huomattavasti vuosien varrella. Eri tyypit tarjoavat erilaisia lopputuloksia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Tässä muutamia yleisimpiä huulikiiltotyyppejä:

Perinteinen kiiltävä huulikiilto

Tämä on klassinen valinta, joka tuo huulille runsaasti kiiltoa ja usein myös kevyttä väriä. Perinteiset kiiltävät huulikiillot ovat yleensä nestemäisiä tai geelimäisiä ja ne levitetään applikaattorilla tai siveltimellä.

Läpinäkyvä huulikiilto

Läpikuultavat huulikiillot antavat hienovaraista sävyä ja luonnollista kiiltoa. Väritön huulikiilto tai kirkas huulikiilto on erinomainen valinta silloin, kun halutaan korostaa omien huulten luonnollista väriä ilman liiallista sävytystä.

Mattahuulikiilto

Vaikka mattapintainen kuulostaa ristiriitaiselta huulikiillon yhteydessä, nämä tuotteet yhdistävät mattahuulipunan värin intensiteetin ja kestävyyden huulikiillon kevyempään koostumukseen. Mattahuulikiillot eivät ole yhtä kiiltäviä kuin perinteiset versiot, mutta ne tarjoavat samettisen lopputuloksen.

Hohtava tai glitter-huulikiilto

Nämä tuotteet sisältävät pieniä hohtavia partikkeleita tai glitteriä, jotka lisäävät ylimääräistä säihkettä ja saavat huulet näyttämään erityisen juhlavilta. Hohtavat huulikiillot ovat suosittuja erityisesti juhla- ja iltameikeissä.

Kosteuttava huulikiilto

Kosteuttavat huulikiillot sisältävät ainesosia kuten hyaluronihappoa, sheavoita tai E-vitamiinia, jotka auttavat pitämään huulet pehmeinä ja kosteutettuina koko päivän ajan. Nämä tuotteet ovat erinomainen valinta kuiville tai rohtuneille huulelle. Lähes kaikki Jolien valikoiman huulikiilloista sisältävät kosteuttavia ainesosia.

Huulia turvottava huulikiilto

Huulia turvottavat huulikiillot sisältävät ainesosia, jotka lisäävät verenkiertoa huulilla tai aiheuttavat lievän turvotuksen, mikä saa huulet näyttämään suuremmilta ja pulleammilta. Huulia turvottavien huulikiiltojen teho voi perustua esimerkiksi näihin ainesosiin: kaneliöljy, piparminttuöljy, Capsicum (paprika) tai hyaluronihappo.

Nämä ainesosat voivat aiheuttaa lievän kihelmöinnin tai pistelyn tunteen levityksen jälkeen, mutta tämä on normaalia ja osa tuotteen toimintamekanismia. Jos tunnet voimakasta polttelua tai näet punoitusta/ärsytystä, pese tuote heti pois ja lopeta sen käyttö.

Kokeile huulia ihanasti pullistavaa Novexpert Lip’Up -huulivoidetta, jonka hoitava koostumus vahvistaa näkyvästi huulten rajoja, pehmentää ja vähentää huulten halkeilua sekä pullistaa huulia ilman ikävää kihelmöintiä. Tuote sisältää mentolia ja luonnon viagrana tunnettua muira puama -kasvia, jotka tuovat välitöntä kohotusta huuliin.

Luonnonkosmetiikan huulikiillot

Luonnonkosmetiikan huulikiillot ja -sävytteet sisältävät hoitavia sekä kosteuttavia kasviöljyjä ja ne antavat kevyen sävyn huulille. Huulet näyttävät kosteutetuilta ja täyteläisiltä.

Huulisävytteet

Jos etsit kevyempää vaihtoehtoa kuin perinteinen huulipuna, kannattaa kokeilla huulisävytettä. Ne ovat kuin huulivoiteen ja kevyen huulipunan yhdistelmä, sävytttävä huulivoide.

Osaa huulisävytteistä voidaan käyttää myös poskipunan tavoin antamaan hehkua myös poskipäille.

Huuliöljyt

Huuliöljyt ovat uudempi suosikkihuultenhoitotuote. Ne sisältävät hoitavia öljyjä, jotka ravitsevat huulia ja antavat niille kiiltoa. Huuliöljyt ovat erityisen hyviä talvella, kun huulet voivat kuivua ja halkeilla.

Paras huuliöljy

Haluatko kosteutetut ja täyteläiset huulet? Kokeile Jolien rakastamaa JOIK Organic Colour, Gloss & Care -sävyttävää huuliöljyä, joka jättää huuliin ihanan kiiltävän sävyn ja pehmeän tunteen. Huuliöljystä on saatavilla 7 ihanaa sävyä.

Paras huulikiilto? Vinkkejä huulikiillon valintaan

Muutamien perusvinkkien avulla löydät helposti itsellesi sopivan huulikiillon. Hyvä huulikiilto voi olla luonnollinen, korostaa meikkiä tai olla leikkisä!

Ihon sävy

Huulikiillon sävyn voi valita ihon sävyn mukaan. Jos sinulla on vaalea iho, kokeile vaaleanpunaisia tai persikkaisia sävyjä. Keskisävyiselle iholle sopivat hyvin marjaiset ja ruusunpunaiset värit, kun taas tummalle iholle lämpimät ja syvät sävyt kuten luumu tai viininpunainen ovat erinomainen valinta.

Tarkoitus ja tilaisuus

Mieti, missä tilanteessa aiot käyttää huulikiiltoa. Erityisesti arkikäyttöön sopivat neutraalit ja läpikuultavat kiillot, jotka antavat luonnollisen lopputuloksen. Juhliin tai erityistilaisuuksiin, miksei arkeenkin, voit valita rohkeampia värejä tai glitter-huulikiiltoja tuomaan lisää glamouria.

Kosteuttavat ominaisuudet

Jos sinulla on kuivat huulet, etsi kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, E-vitamiinia tai aloe veraa, sisältäviä huulikiiltoja. Nämä ainesosat auttavat pitämään huulet pehmeinä ja estävät rohtumista.

Pigmentti vs. läpikuultavuus

Päätä haluatko pigmentoidun vai läpikuultavan lopputuloksen. Sävtetyt huulikiillot tarjoavat enemmän väriä ja voivat korvata jopa huulipunan, kun taas läpikuultavat kiillot antavat hienovaraisemman ilmeen.

Koostumus

Kiinnitä huomiota myös koostumukseen: pidätkö enemmän kevyistä geelimäisistä tuotteista vai hieman tahmeammista pitkäkestoisista vaihtoehdoista? Kokeilemalla eri koostumuksia löydät parhaiten omaan makuusi sopivan tuotteen.

Huulikiillon tuoksu ja maku

Monet huulikiillot sisältävät tuoksuja tai makuja, joten jos olet herkkä hajuille tai mauille, kannattaa luke atuotekuvaus hyvin tai testata tuotetta ennen ostopäätöstä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.