Ihonhoito

Onko iholla jano? Kolme syytä valita kesän paras vesiseerumi

04.07.2019, Jolie

Jolien koko 7-vuotisen historian TOP5 -tuotteisiin kuuluva Absolution Le Sérum Anti-soif pitelee paikkaansa Jolien myydyimpänä seerumina. Saavutus on mainittava, siinä määrin seerumikauppa Jolie on aina ollut! Luonnonkosmetiikan seerumit ovat inspiraatiomme, spesialiteettimme ja rakkautemme. Jolien valikoimassa on takuuvarmasti upea ja ajankohtainen seerumivalikoima, josta olemme kirjoittaneet vuosien saatossa sata tarinaa. Kurkataanpa kuitenkin tarkemmin Anti-soifin menestyksen salaisuuksiin:

1. Vesiseerumi on ihonhoidon perusta

Jokaisen iho tarvitsee vesikosteuttavia tuotteita (hydrating). Vesikosteuttaminen on ihon hyvinvoinnin ja tasapainon kannalta välttämätöntä. Vesikosteuden lisääminen iholle pitää sen pinnan joustavana, jolloin ylimääräinen tali pääsee kulkeutumaan pois ihohuokosista puhdistuksen mukana. Jos kesäaurinko aiheuttaa ihoon juonteita ja harakanvarpaita, tehokkaalla vesikosteuttamisella ihon kimmoisuus ja hehku palautuvat.

Korkean ilmankosteuden aikana kuten kesällä Anti-soif saattaa riittää ihon kosteuttamiseen hyvän matkaa sellaisenaan. Siksi se on kätevä tuote mukana mökillä ja reissutavaroissa. Anti-soif sopii hyvin meikin alle, kun annostelet sitä maltillisesti.

Anti-soif sitoo kosteutta ihoon ja antaa kertalevityksellä kosteutta jopa kahdeksaksi tunniksi

2. Anti-soif kuuluu kaikille

Jos hankkisit itsellesi luonnonkosmetiikan personal shopperin, joka tulee laittamaan kylpyhuoneen kaappisi kuntoon – juuri oikeat ja sopivat tuotteet, ei mitään liikaa, ei mitään liian vähän – tuo ammattilainen valitsisi tuotekokoelmaasi Anti-soifin. Oli sitten sukupuolesi tai ihotyyppisi mikä tahansa! Kyseessä on olennainen tapaus purkkimeressä. Anti-soifia voisi verrata vaatekaapin laadukkaisiin farkkuihin tai monikäyttöisimpään takkiin. Tarvitset sitä aina, ja se sopii yhteen kaiken muun kanssa.

Anti-soif on myös maailmanlaajuisesti yksi Absolutionin suosituimmista tuotteista. Sitä ostetaan paljon niin Aasiassa, Hollannissa ja Ranskassa kuin Suomessakin. Anti-soif on profiloitunut paitsi naisasiakkaiden, myös miesten suosikiksi. Neutraali tuoksu ja tuotteen nopeasti imeytyvä tahmaton koostumus miellyttää miehiä. Seerumi rauhoittaa ihoa parrasajon jälkeen. Rasvattomana ja rauhoittavana Anti-soif ei tuki ihoa eikä provosoi epäpuhtauksia tai talineritystä.

Jos ihosi on herkkä eikä tavallisesti siedä kovin hyvin seerumeja, suosittelemme kokeilemaan Anti-soifia. Tiivistemäisinä tehotuotteina seerumit ovat joskus hieman voimakkaita herkälle iholle. Anti-soif sisältää kuitenkin ihoa mm. aloe veraa, seljankukkauutetta ja mustikkaa, jotka suojaavat, tasoittavat ja rauhoittavat ihoa.

3. Fantastinen hinta-laatusuhde

Jos katsot Anti-soifin INCI-listaa, voit huomata heti sen erinomaisuuden. Kyseessä on helmi kohtuuhintaisten luonnonkosmetiikan laatuseerumien joukossa. Anti-soifin pakkauskoko tekee siitä jopa edullisen – seerumiksi 50 ml:n pullo on harvinaisempi.

Anti-soif -seerumin koostumus on riittoisa ja geelimäinen. Seerumin raaka-aineissa on tasapainottavia ja ihon rakennetta vahvistavia mineraaleja kuten magnesiumia ja sinkkiä. Seerumi toimii hyvin epäpuhtaan ja reagoivan ihon hoidossa. Anti-soif sopii myös erilaisten ihoärsytysten ja -ongelmien hoitoon sekä auringonoton jälkeen käytettäväksi. Aurinkolomalla ja hellesäällä tuotetta voi säilyttää jääkaapissa, jos sen viilentävää vaikutusta haluaa tehostaa.

Anti-soif sitoo kosteutta ihoon ja antaa kertalevityksellä kosteutta jopa kahdeksaksi tunniksi. Yhdistelmä tepescohuite -uutetta, villiorvokkia, mustikkaa, salviaa ja minttua supistaa ihohuokosia, tasapainottaa talintuotantoa ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.