Meikit

Kesän toinen meikkiteema on Monochrome – laiskan kesänvieton salainen ase

02.07.2019, Jolie

Jolien lanseeraa tällä viikolla kolme erilaista luonnonkosmetiikan kesämeikkiteemaa resepteineen. Olemme kysyneet lookien toteuttamiseen suositustuotteet molemmista Jolien myymälöistä; sekä Gardenista että Punavuoresta. Punavuoren meikkituotevalikoima on Gardenin myymälää laajempi.

Ensimmäinen meikkiteema oli alkuviikosta julkaistu ja ihanan työharjoittelijamme Annin kasvoille puettu Naked Skin – perinteinen meikitön kesätyyli hehkuvalla iholla. Toinen look on helpoista helpoin Monochrome. Yksiväriharmonia on laiskan, nopean ja mukavan kesänvieton salainen ase. Kaikki yhdestä purkista – töihin, terasseille, festareille. Täydellinen iho, ja tyylikkäästi samaan sävyyn silmät, huulet ja posket

Spesiaalivinkki

Valitse yksiväriharmonian sävy oman ihosi, hiustesi ja silmiesi sävyjen mukaan. Lämmin vai viileä? Tumma vai vaalea? Kylläinen vai likaisempi sävy? Pyydä apua asiantuntijalta

Jolien meikkaajien tuotesuositukset

Gardenin myymälän Khiran ratkaisu yksiväriharmoniaan on Kjaer Weis -huulipuna Believe, jonka neutraali sävy on uskomattoman kaunis ja monikäyttöinen. Ravitseva, pigmenttinen ja runsas koostumus kestää pitkään ja hoitaa ihoa kauttaaltaan – huulilla, poskilla ja luomilla. Puna aktivoituu ihon lämmöstä ja on helppo levittää suoraan puikosta.

Valitse yksiväriharmonian sävy oman ihosi, hiustesi ja silmiesi sävyjen mukaan. Lämmin vai viileä? Tumma vai vaalea? Kylläinen vai likaisempi sävy? Pyydä apua asiantuntijalta.

Punavuoren Jolie shopin Heidi tarjoilee Monochromeen Nuin monitoimipuikkoa Nui Cosmetics Cream Blush for Cheek, Eyes & Lips -multi-stick. Mawhero on vastustamattoman ihana sävy ruskettuneella iholla; viileä ja vaalea, pinkkiin taittava puuterinen sävy, loistava myös korostusväriksi.

Tummemmille kaunottarille Heidin vinkki on Zuii Organic Lux Lipstick -huulipuna – missäpä muussakaan sävyssä kuin Paris. Vahva oranssin sävy on kauniin paahteinen ruskettuneella kesäiholla. Sillä saa rusottavat terveen raikkaat posket, ja sävy hehkuu upeasti myös huulilla. Jojoballa, auringonkukalla ja bulbine frutescens -uutteella rikastettu huulipuna jättää huulet pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Huulipunan hienovarainen tuoksu on peräisin ruusun terälehdistä. HUOM. Tällä hetkellä tuotetta saa ainoastaan Jolien verkkokaupasta!

Näillä luot Monochrome -lookin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.