Yleinen

Absolutionin voittokulku

28.01.2015, Hannamari Rahkonen

Keskellä tammikuun sinistä hetkeä ylistämme urbaania kaunotartamme Absolutionia, joka on kuluneen vuoden 2014 voittajasarja. Absolution on niittänyt kaikista sarjoistamme suurinta yleisösuosiota ja parasta asiakaspalautetta. Kuulemme siitä niin paljon hyvää, että vaikka toki tunnemme sarjan erinomaisuuden, olemme silti usein otettuja sen nauttimasta laajasta luottamuksesta ja ihastuksesta. Jolie webshopin asiakkaat tilaavat omia luottotuotteitaan ympäri Suomen, ja päivittäin Jolie shopissa saamme nauttia kiitoksista koskien tuotesarjan eri valioyksilöitä. Jälleenmyyjämme kertovat samaa.

absolution_jolie_joliemedia

Joulukuun alussa reilu vuosi sitten hehkutimme teille uutista Absolutionin rantautumisesta Eiffelin juurelta pohjoiseen. Tuolloin vasta nelisen vuotta vanha sarja oli jo löytänyt tiensä arvostetuimpien muotilehtien sivuille ja maailmanlaajuisesti huolella valikoituihin, laadukkaisiin myyntipisteisiin. Joliella oli suuri ilo ja kunnia saada tuoda brändi Skandinaviaan, jossa se on täydellisen laadukkaana ja tyylikkäänä luonnonkosmetiikkasarjana niittänyt odotetusti suurta suosiota. Absolutionin oltua myynnissä Suomessa puolen vuoden päivät, Absolution La Solution + Controle Skin Booster -puhdistava seerumi keikkui jo Jolien kaikkien aikojen myyntilistojen kärkipaikalla.

absolution_jolie_joliemedia (1)

Asiakkaiden ja jälleenmyyjien palautteet Absolutionin kohdalla koskevat usein nimenomaan tuotesarjan tehokkuutta. Absolutionilla on mahdollisuus saada piankin iholla näkyviä tuloksia erilaisten ihotyyppien hoidossa, kun vain tuotteet ovat oikein valitut ja käyttäjälleen juuri sopivat. Tuotesarja mahdollistaa myös yhdistelmien räätälöinnin ihon muuttuviin tarpeisiin, koska tuotteet ovat keskenään sekoitettavia, ja koostumuksia on mahdollista muunnella ihon yksilölliset nyanssit ja vaihtelevat olosuhteet huomioiden.

Absolution_toningwater_yellowmood_skincare_luonnonkosmetiikka-1-670x670

Absolution on todellinen luonnonkosmetiikan edelläkävijöiden tuotemerkki, edistyksellinen, rajoja rikkova, tyylikäs ja tehokas. Kaikissa tuotteissa on hyvin korkeat luomupitoisuudet ja raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja -uutteita sekä superfoodeja. Sarjan ovat ottaneet omakseen niin lukuisat upeat naiset kuin hyvinvoinnistaan ja ulkonäöstään kiinnostuneet tiedostavat miehetkin.

Näyttökuva-2014-3-20-kello-12.06.09-670x358

Tällä hetkellä Absolution elää kuumaa nousuhuumaa myös kotimaassaan Ranskassa, jossa se on kehittänyt yhteistyössä ranskalaisen meikkitaitelija Christophe Danchaudin kanssa Sweet & Safe Kiss – huulipunakokoelman toistaiseksi ainoan värikosmetiikkatuotteensa Absolution La Crème du Teintin lisäksi. Herkulliset huulipunat tulevat valikoimiimme luonnollisesti mahdollisimman pian.

patyka_iroisie_absolution_yellowmood_cosmetic_hannamarirahkonen-11-670x1005
Tällä tammiviikolla palaamme vielä hetkeksi vuoden takaisiin lanseeraustunnelmiin, kun vietimme Jolien ensimmäistä Absolution -teemaviikkoa. Esittelemme lisäksi joitakin tuotesarjan tämänhetkisiä hittejä, joiden ominaisuuksista ja käytöstä kerromme tarkemmin täällä Jolien toimituksen tontilla. Tervetuloa mukaan!

* Jos sinulla on oma hoitola, laadukas myymälä tai verkkokauppa ja olet kiinnostunut Absolutionin jälleenmyynnistä, ota yhteyttä Sussiin distribution@jolie.fi.

Teksti Molla Jelkänen

Kaksi ensimmäistä kuvaa Jutta Ruonansuu, muut kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Ah, huulipuna”addikti” odottaa malttamattomana huulipunien rantautumista myymälään. Ja on kyllä niin totta, että Absolution on kyllä mieletön sarja. Ainut mikä puuttuu, on kunnollinen putsari, mutta muuten kaikki tuotteet joita käytän ovat loistavia. Olen kokeillut kaikkia seerumeita ja niistä pari on ylitse muiden. Sarjan vartalovoide on paras vartalovoide, jota olen koskaan käyttänyt. Sarjan miestenvoide on voideykkönen, koska harva tuote pystyy samaan eli imeytyy helposti, ei rullaa meikin alla, kosteuttaa helposti kiiltelevää ihoa, hoitaa ikääntmisen merkkejä, tuoksuu taivaalliselle. Ja sarjan öljy…. Sitä ei voi sanoin kuvata.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.