Yellowmood

Yellow mood // black

03.11.2014, Hannamari Rahkonen

Lokakuu oli itselleni poikkeuksellisen kiireinen, joten Yellow moodin väripäiväkirja oli saman ajan tauolla. Marraskuun alku näyttää huomattavammasti lempeämmältä, joten väripäiväkirja palaa jälleen takaisin blogin maanantaipäiviin. Väripäiväkirjan ideana on esitellä kollaaseissa samanvärisiä, itselleni tärkeitä tai mieluisia asioita. Tähän mennessä olen julkaissut jo jutut mint, yellow, red ja green.

black_yellowmood_absolution_salmiakki_aeropress_highheels

 

Minulla on koon 35 jalka ja korkokenkien suhteen kanssa koon suhteen saa olla tarkka, että kengät pysyvät jalassa svengaavammassakin menossa. Bongasin Xti:n mustat peeptoe-korkokengät nelisen vuotta sitten paikallisesta kenkäkaupasta. Laskin, että näillä on juhlittu ainakin seitsemät sellaiset juhlat, joissa kengät ovat olleet 10 cm korosta huolimatta koko päivän jalassa — pätkä kiittää!

Viime syksy ja talvi menivät ohitseni remontin vuoksi ja huomaan, että minusta on kuoriutunut tänä vuonna vielä enemmän tunnelmoitsija kuin aiemmin. Kynttilät kuuluvat lähes jokaisen pimeän illan vakiovarustukseen niin sisällä kuin ulkonakin. Meillä on kylpyhuoneessa kirkasvalolamput ja niitä ei voi pitää iltaisin päällä, mikäli haluaa nukkua, joten kylppärikin on siis iltaisin kynttilöillä valaistu.

Kaikkien karkkien kuningas on salmiakki. Mitä vahvempi, sen parempi. Minulla on monta ulkomaalaista ystävää, mutta vain yhden tiedän pitävän salmiakista.

Meillä on Tuomaksen kanssa käytössämme muutamia yhteisiä kosmetiikkatuotteita, joita pitää olla aina saatavilla ja yksi niistä on Absolutionin Addiction.

Zuiin mustat huulipunahylsyt ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan kauniit, itse huulipunasävyjä on kertynyt jo useampi kappale.

Käteni ja silmäni ovat kasvaneet melkein kiinni Nikonin järjestelmäkameraamme, joka on palvellut minua uskollisesti jo kolmen vuoden ajan. Valokuvaaminen edustaa minulle omaa rauhaa, toimii terapiana ja luovuuteni leikkikenttänä. Valokuvaaminen on tietyllä tapaa hyvin tekninen laji, mutta itselleni teknisen puolen hallitseminen ei kuitenkaan vielä tarkoita lähimainkaan sitä että olisi hyvä valokuvaaja — pitää olla myös intohimoa siihen mitä tekee, silloin voi koskettaa ja inspiroida otoksillaan mahdollisesti muitakin.

Olen aamuihminen, jos se tarkoittaa sitä että saan herätä omassa rauhassani eikä minun tarvitse puhua kenellekään, jos en halua. Käytän päivän ensimmäisenä asiana koiramme ulkona ja sen jälkeen tulen kotiin keittämään maailman parhaat kahvit Aeropressillä. Tämä vekotin on kaikkien minimalistien sekä laadukkaiden kahvihetkien ystävä, sillä se ei vie tilaa juuri yhtään, mutta tekee miljoona kertaa paremman kahvin kuin tavalliset masiinat.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Kaisa
Anna-Kaisa
9 years sitten

Tuota Aeropressiä olen vähän katsellut sillä silmällä, mutta vielä en ole saanut hankittua. Ilmeisesti kannattaisi? Kiitos muuten vanhemmista blogipäivityksistäsi. Olen selannut taas sivu kaupalla tätä blogia ja Haloa ja ammentanut hyvää oloa. Tavoitepohdinnasta kirjoitinkin blogiini, johon nämä sinun blogisi saivat maininnan. Mukavaa tiistaita!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Voin taata, ettei Aeropress-investointi mene hukkaan. Voin jakaa muutamia vinkkejä Aeropressin käyttöön, mikäli päädyt hankkimaan tämän itsellesi 🙂 Et tiedäkään miten sydäntäni lämmittää kuulla, että olet voinut ammentaa hyvää oloa blogeistani — se merkitsee minulle valtavan paljon ja olen kiitollinen siitä, että sanoit sen vielä kommentilla <3 Kävin lukemassa blogitekstisi, tosi kiva kuulla, että viihdyt salitreenin parissa ja olet saanut sen säännölliseksi osaksi arkeasi. Mitä tulee tavoitteisiin niin olen huomannut CrossFitin parissa sen, että kehon voimaan/taitoihin liittyvät tavoitteet ovat paljon antoisampia seurattavia kuin jonkin tietyn painotavoitteen perässä juokseminen. Mieltä lämmittää paljon enemmän kehon toiminnallisuuden kehittyminen, siis vaikka se että saakin… Lue lisää..

Anna-Kaisa
Anna-Kaisa
9 years sitten

Keitetäänkö Aeropressillä espressoa vai ihan tavallista kahviakin? Katselin eilen pari videota ja niissä puhuttiin espressosta ja lattesta.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Aeropressillä voi tehdä tavallistakin kahvia, kaikki riippuu kahvin ja veden määrästä. Sillä on myös mahdollista tehdä useampi espresso, jotka voi jakaa 3-4 hengelle ja jatkaa kuumalla vedellä tavalliseksi kahviksi.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.