Yellowmood

Viime aikoina

14.07.2014, Hannamari Rahkonen

superpirtelobaari_kauppayhtio_hannamarirahkonen_rovaniemi_yellowmood 1

… olen ehtinyt olla todella vähän kotona. Teen nyt kesällä paljon tavallista enemmän töitä eräällä hurmaavalla smoothiebaarilla ja voin kertoa sesongin alkaneen, mikäs sen mukavampaa! Siinä kun kymmenen tuntia juoksentelee sinne, tänne ja tuonne niin kyllä illalla tuntuu hyvältä idealta hullaantua leffoista, katsoa heti kolme putkeen ja mennä nukkumaan vasta yön pikkutunteina.

Samalla on tietysti hyvä syödä itsetehtyä ohutpohjaista pizzaa sekä tajuta, että jääkaapissa on jo tovin odotellut testiin lähetetty ja erinomaiseksi osoittautunut Chapel Hill-kuohuva.

superpirtelobaari_kauppayhtio_hannamarirahkonen_rovaniemi_yellowmood 3

Olen nauttinut suunnattomasti siitä, että saan nyt kesällä työskennellä aivan mahtavassa työporukassa ja olla poissa kotoa. Kun syksyllä keskityn taas enemmän kirjoitus- ja kuvaushommiin niin olen päättänyt alkaa pitää osan viikosta liikkuvaa toimistoa, sillä tarvitsen selkeästikin ympärilleni sitä samaa vanhaa meininkiä, jollaista elämässäni riitti ennen sairastumistani. Tuntuu niin hyvältä olla taas oma itsensä ja pystyä toteuttamaan uusia visioita käytännössä. Tästä kilpirauhasaiheesta minulla on ollut postaus pitkään muhimassa, mutta en tiedä miksi en ole saanut aikaiseksi sitä viimeistellä.

Kuluneella viikolla Flatlight Films kävi kuvaamassa tunnelmallista kesävideota Kauppayhtiön kesämeiningeistä. Tulette löytämään tämän vuoden videosta Kuha sushin, Lentävän poron kesäteatterin ja Pure Burgerin lisäksi myös meidät. Linkitän videon blogiini heti, kun se on julkaistu. Kiitos hyvälle kuvaustiimille, tämä oli erittäin hauska kokemus, sillä sain kerrankin tehdä smoothieta e-r-i-t-t-ä-i-n hitaasti. Voitte käydä katsomassa viime kesänä toteutetun Kauppayhtiö-videon täällä.

superpirtelobaari_kauppayhtio_hannamarirahkonen_rovaniemi_yellowmood 2

Haluan myös kiittää teitä siellä ruutujen toisella puolen. Välillä en edes ymmärrä kuinka paljon teitä on, mutta nyt kesän aikana asia on konkretisoitunut, kun te lomamatkoillanne olevat pääkaupunkiseudun asuvat lukijani olette käyneet moikkaamassa minua Super-Pirtelöbaarilla, olette kerrassaan hurmaavia! Sydämellinen kiitos käynnistänne sekä sanoistanne, olen saanut niistä paljon energiaa ja hyvää mieltä työpäiviini.

Tämä kesä on liioittelematta yksi elämäni upeimmista ja aion ottaa siitä kaiken ilon irti, suosittelen samaa reseptiä jokaiselle.

Kuvitus on peräisin henkilökohtaiselta Instagram-tililtäni, jonne päätyy otoksia arkeni keskeltä miltei päivittäin.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.