Yellowmood

Super-Pirtelöbaari lauantaina Mandragorassa sekä Kauppayhtiöllä!

21.05.2014, Hannamari Rahkonen

rawchocolatemousse_yellowmood_rawfood 2

Ensinnäkin iso kiitos tätäkin kautta kaikille teille, jotka kävitte meidän ennakkoavajaisissamme viime lauantaina. Oli todella ihanaa nähdä paljon vuosien takaa tuttuja kanta-asiakkaita, jotka palaavat luoksemme kerta toisensa jälkeen. Se kertoo meille suurenmoinen palaute jo itsessään ja olemme siitä todella kiitollisia. Monet uudetkin uudet kasvot tulivat tervehtimään meitä ja oli mukava nähdä terassimme täyttyvän niin lapsiperheistä, kaveriporukoista kuin söpöistä pariskunnista.

Avaamme Super-Pirtelöbaarimme vähän ennakkoon tämän viikon torstaina, sillä sääennusteet ovat luvanneet kosolti paistetta tänne Napapiirin tuntumaan. Olemme tällä viikolla auki to-la klo 11-15.

Lauantaina Tuomas pyörittää terassiamme Kauppayhtiöllä ja minä puolestani jalkaudun Super-Pirtelöbaarin kanssa kahvi- ja teekauppa Mandragoraan, jonne olen kehitellyt tähän suloiseen putiikkiin sopivaa menua! Sen tiedän, että tarjolla on ainakin matchalattea, herkullisia smoothieita ja kuvissa näkyvää suklaista kahvimoussea, johon saatte reseptin vielä tämän päivän aikana.

// Hannamari //

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.