Yellowmood

Ruokailutilassa

24.06.2014, Hannamari Rahkonen

hannamarirahkonen_yellowmood_interior_decoration_lofthouse 6 hannamarirahkonen_yellowmood_interior_decoration_lofthouse 7 hannamarirahkonen_yellowmood_interior_decoration_lofthouse 10

Tältä näyttää meidän ruokailutilassa, ilmavalta. Kuvista näkee vähän tuota meidän viistokattoakin, joka on siis samankaltainen koko asunnossa ja saa käyttämään kaikki inspiraation rippeetkin hyödyksi sisustamisessa. Ruokailutilan kaikki tuolit ovat vähän eriparia keskenään, kuvastaa kyllä aika hyvin tyyliämme muutenkin — sulassa sovussa vanhaa ja uutta.

Vasemman puolen valkoinen tuoli sekä sininen jakkara ovat kirpparilta, pöydän saimme naapureilta lainaan ja eräs tuttumme lahjoitti meille tuon elämää nähneen Ilmari Tapiovaaran Fanett-tuolin. Rullien päällä lepäävä kelojakkara on mieheni käsialaa ja ilostuttaa minua joka päivä! Lamppu on puolestaan vanha maitosiivilä, josta modattiin teollisuushenkinen lampunvarjostin.

Odotan tämän tilan suhteen eniten sitä, että saisimme vihdoin tehtyä sen vankan kuusilankkupöytämme valmiiksi (pinnat ovat höyläämistä ja metallijalkoja vailla) ja isoa villamattoakin olen tähän tilaan miettinyt. Sellaista, joka vähän rajaisi tilaa omakseen ja tekisi siitä talvisin lämpimämmän oloisen. Luotan siihen, että se oikea matto kävelee jossain vaiheessa vastaan ilman suuretsintöjäkin.

Kuvat otettu kuvauslainassa olleella Sony α7-järjestelmäkameralla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.