Yellowmood

Halo photography: Klaus & Thais

21.10.2014, Hannamari Rahkonen

KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 1 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 3 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 4 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 8 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 10 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 12 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 17 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 19 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 22 KlausJaThais_hannamarirahkonen_halophotography_rovaniemi 26

Viime kesänä saimme olla todistamassa meille hyvin tärkeiden ihmisten avioitumista. Tuomaksen lapsuudenystävä Klaus ja hänen kuvankaunis italialais-brasilialainen kihlattunsa Thais sanoivat toisilleen tahdon elokuun alussa Oulussa. Päivä oli kostean kuuma ja olimme jo etukäteen sopineet kuvauspaikaksi vehreän Ainolanpuiston — törmäsimme puistossa ainakin kahteen muuhunkin morsiuspariin, joiden kuvaus järjestettiin samassa paikassa.

On olemassa ihmisiä, joiden yhteenkuuluvuus on niin käsinkosketeltavaa, sellaista ettei siihen mahdu pisaraakaan epäilystä ja tämä pariskunta on yksi heistä. Onnea vielä kerran rakkaat Klaus ja Thais.

Photographer // Hannamari Rahkonen

Model // Klaus / Thais

More info // Halo Photography

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.