Yellowmood

Alekoodi CrossFit Santasportin ONRAMP-kurssille!

20.06.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä CrossFit Santasportin kanssa.

CrossFit_Santaport_hannamarirahkonen

Liikunnallisia terveisiä!

Itselläni on CrossFit-taivalta nyt vajaat kahdeksan kuukautta kasassa ja voin ilokseni jakaa teille alekoodin treenipaikkaani. Meillä on paitsi osaavat ja symppikset koutsit, myös loistava treeni-ilmapiiri. Saatte koodilla yellowmood 50 € alennuksen CrossFit Santasportin elokuun ONRAMP-kurssiin.

Normaalihinta neljän viikon ONRAMP-kurssille on 220 € ja nyt se irtoaa siis blogini koodilla 170 € hintaan. Hinta sisältää tuon neljän viikon kurssin lisäksi myös yhden ylimääräisen treenikuukauden. Tuon neljän viikon aikana on yhteensä 12 intensiivistä treenikertaa (kolme/viikko), joilla opetetaan turvalliset tekniikat erilaisten liikkeiden suhteen ja totutetaan elimistöämme treeniin pikkuhiljaa. Kursseilla on mukana yleensä 2-3 ohjaajaa, jotta kaikki osallistujat voivat saada henkilökohtaista opastusta omissa haasteissaan.

Paikat ovat tavanneet mennä hurjaa vauhtia täyteen, joten oma paikka kannattaa varata nopeasti, jotta pääset varmasti mukaan.Voit imoittautua elokuun ONRAMP-kurssille Erikalle osoitteessa crossfit(at)santasport.fi tai numerossa 020 798 4268.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.