Meikit

Oikeat meikkisiveltimet jokaiseen tilanteeseen

18.01.2015, Hannamari Rahkonen

Mitä tulee meikkausrutiineihin, olemme oppineet arvostamaan erityisen paljon tarkoitukseen sopivia meikkivälineitä. Kukapa nyt haluaisi luomien olevan täynnä irtokarvaa ensimmäisen siveltimenvedon jälkeen tai taistella huonolla siveltimellä aikaansaadun epätasaisen meikkipohjan kanssa? Emme ainakaan me.

Oikeanlaisilla meikkivälineillä lopputuloksesta voi saada juuri niin tarkan ja kestävän kuin haluaa, ilman suurempaa vaivaa. Olettekin ehkä jo huomanneet, että valikoimistamme löytyy kattava valikoima Kjaer Weisin huippuhyviä siveltimiä.

Kjaer Weisin sarjaan kuuluu kuusi eri tarkoitukseen sopivaa sivellintä, jotka on valmistettu synteettisestä karvasta. Materiaali on paitsi allergiavapaata, myös kestävää ja helposti puhdistettavissa.

kjaerweis_jolie_Organiccosmetic_beauty_hannamarirahkonen4

Siveltimien ulkonäkö noudattelee samaa esteettistä linjaa sarjan metallisten meikkirasioiden lailla ja ne on muotoiltu mahdollisimman istuviksi, jotta meikkityöskentely olisi viimeisen päälle mutkatonta ja tarkkaa.

Yksi siveltimien nerokkaimmista yksityiskohdista (varsinkin kokemattomammille meikkaajille) on se, että jokaisen siveltimen varteen on painettu merkin lisäksi myös siveltimen käyttötarkoitus. Voit löytää siveltimistä merkinnät definition, foundation, blush, soft ja angle.

kjaerweis_jolie_Organiccosmetic_beauty_hannamarirahkonen1

Meikkivoidesivellin on tarkoitettu voidemaisten meikkipohjien lisäämiseen ja levittämiseen. Siveltimellä on helppo luoda joko kevyt tai peittävämpi lopputulos, joka on aina tasainen sekä kaunis. Hyvin muotoillulla ja kompaktilla sivellinpäällä on helppo käsitellä myös erityistä tarkkuutta vaativat kohdat kuten silmänurkat, silmänaluset, nenänpielet sekä huultenympärys. Sivellin sopii loistavasti niin matkoille kuin kotikäyttöönkin.

Unelmanpehmeä poskipunasivellin sopii erinomaisesti sarjan voidemaisten poskipunien levittämiseen ja häivyttämiseen ja sivellintä voidaan käyttää haluttaessa myös meikkivoidesiveltimenä. Siveltimen lyhyt varsi mahdollistaa kontrolloidun lopputuloksen ja se mahtuu helposti myös meikkipussiin.

kjaerweis_jolie_Organiccosmetic_beauty_hannamarirahkonen2

Luomivärisivellin on silkkisen pehmeä ja se on tarkoitettu luomivärin häivyttämiseen sekä kevyempään luomivärin levitykseen koko luomelle.

Napakka pyöreäpäinen luomivärisivellin on tarkoitettu tarkkaan työskentelyyn ja sitä voidaan käyttää etenkin rajausten pehmentämiseen sekä luomivärin levitykseen alaluomelle ja luomivakoon.

Viistopäinen luomivärisivellin sopii kulmakarvojen muotoiluun sekä tarkkaan luomivärin levitykseen etenkin alaluomelle. Siveltimen avulla voi tehdä myös tarkkoja rajauksia.

kjaerweis_jolie_Organiccosmetic_beauty_hannamarirahkonen3

Metalliseen hylsyyn pakattu taitettava huulipunasivellin sopii kokonsa puolesta hyvin meikkipussiin tai mukana kannettavaksi. Tiheällä ja kapeaksi muotoillulla sivellinpäällä on helppo saada aikaiseksi äärimmäisen tarkka ja huoliteltu huulimeikki aina huulten rajoja myöten. Sivellin pysyy siistinä suojatupin avulla.

Kuvien meikit Kjaer Weisilta: Paper Thin -meikkipohja, Bliss Full -huulisävyte, Blue Wonder -luomiväri.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Hyvät siveltimet ovat tosi tärkeä juttu meikissä ellei peräti tärkein. En aikanaan tajunnut sitä ja sudin luomivärit pakkausten vaahtomuovilevittimillä ja häivytin luomivärin sormella hinkaten ja pumpulipuokolla hieroen ja tuloksena oli usein punaiset ja arat silmät ja meikki oli silti laikukas. Kun ensimmäisen kerran ostin kunnollisen siveltimen luomivärille niin ymmärsin kuinka tärkeä osa onnistunutta meikkiä siveltimet ja tarvikkeet ovat. Sekä niiden säännöllinen puhdistus. Jauhepuuterissa ja perinteisessä poskipunassa olen onneksi ollut siveltimien kanssa viisaampi jo monen monta vuotta koska ne ovat välttämättömät. Mutta niitäkin on monenlaisia. Samoin siveltimien säilytys on itselleni tärkeää. Pidän niitä sellaisessa sivellinpenaalissa jossa on omat lokerot siveltimille. Ennen… Lue lisää..

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.