Meikit

Absolution Crème du Teint – Meikkipohjan esittely

25.03.2015, Jolie

Absolutionin perustaja Isabelle Carron kertoi meille vuonna 2014 meikkipohjan lanseerauksen alla, että hän halusi haastaa La Crème du Teintin myötä kosmetiikkamarkkinoiden BB-, CC- ja DD -voide -trendit. Isabelle uskoi, että tarpeeksi hyvä tuote ei tarvitse kylkeensä näitä trendikkäitä kirjainyhdistelmiä ja siksi voiteen työnimi olikin provosoivasti XX-voide. Vuosien jälkeenkin voimme sanoa, että La Crème du Teint on edelleen yhtä vakuuttava ja että tuote oli hitti jo syntyessään.

absolution_jolie_luonnonkosmetiikanmeikkivoide_hannamarirahkonen3

Meikkivoiteen koostumus on yksi merkittävämmistä asioista mitä tulee onnistuneeseen käyttökokemukseen. La Crème du Teint -meikkipohja levittyy iholle uskomattoman sulavasti sekä samettisesti, antaa luonnollisen peittävän lopputuloksen ja jättää kasvoille hehkuvan kuulauden.

Jolien käyttövinkki: Kosteuta iho huolellisesti ennen meikkipohjan levitystä (esim. Absolution Addicition -kasvoöljyllä), lämmitä meikkipohja käsien välissä pehmeäksi ja levitä ripeästi kosteutetuille kasvoille.

absolution_jolie_luonnonkosmetiikanmeikkivoide_hannamarirahkonen2

La Crème du Teint -meikkipohja sisältää ihoa aktivoivia raaka-aineita, jotka suojaavat ilmansaasteilta sekä hoitavat erilaisilta sääolosuhteilta. Vihreä tee vastaa vapaiden happiradikaalien vaikutusten nujertamisesta ja puhdistaa ihoa toksiineista. Meriperäinen mikro-organismi Thermus termophilus suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä kun jojoba- ja ruusunmarjaöljy antavat kosteutusta. Meikkipohja sisältää myös luontaista aurinkosuojaa.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pipsa
Pipsa
9 years sitten

Mahtava uutinen meille kalkkilaivan kapteeneille, toivottavasti on riittävän vaalea! Onko sävy vaaleampi kuin Iroisien BB:ssä?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Hei Pipsa! Absolutionin vaaleampi meikkipohja on sävyltään lähes täysin identtinen Iroisien BB-voiteen kanssa, joten se ei ole Iroisien voidetta vaaleampi.

Pipsa
Pipsa
9 years sitten

No voi harmi – Iroisie kun on jopa päivettyneelle iholleni auttamattomasti liian tumma. Etsinnät jatkukoon!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.