Luonnonkosmetiikka

Patyka on Trendi-lehden valinta Vuoden Parhaaksi Ihonhoitosarjaksi (ja vihdoin saamme paljastaa teille ison salaisuuden!)

11.12.2013, Katja Kokko

Ystävät, olette ehkä jo huomanneetkin, että luonnonkosmetiikan luksusbrändi Patyka on valittu Trendi-lehdessä Vuoden Parhaaksi Ihonhoitosarjaksi. Joukossanne on varmasti monta, jotka allekirjoittavat väitteen? Me itse mukaan lukien!

IMG_3518 IMG_3519

Olette ehkä ihmetelleet, miksi emme ole kommentoineet asiaa vielä täällä Toimituksen blogissa. Syy on erittäin iloinen. Meillä on nimittäin ollut salaisuus.

IMG_3520

 

Siitä asti, kun Patyka rantautui hyllyymme viime vuoden tammikuussa, olemme olleet korviamme myöten rakastuneita tähän ranskalaissarjaan. Olette lukeneet ja kuulleet meidän toimestamme varmasti jo kymmeniä tekstejä ja satoja ylisanoja – niin vahvasti ja täydellä sydämellä olemme työskennelleet Patykan parissa.

Nyt on vihdoin aika paljastaa salaisuus.

Tästä hetkestä eteenpäin, Patykan maahantuonnista Suomessa vastaa Jolie. (Eivätkä salaisuudet vielä tähän lopu, lisää on luvassa.)

Pariisin hämärtyvässä illassa on juuri oikea paikka liihotella nauttimaan paljastetun salaisuuden kunniaksi lasillinen kuplivaa – sekä Vuoden Parhaalle Ihonhoitosarjalle, että Jolien ja Patykan yhteistyölle! Paljon terveisiä täältä Eiffel-tornin alta, rakkaat!

*

Mikäli sinulla on laadukas verkkokauppa tai hoitola, ja olet kiinnostunut Patykan jälleenmyynnistä, ota toki meihin yhteyttä: distribution(at)jolie.fi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aiss
aiss
10 years sitten

Voi että kun Patykasta olisi sellainen minikokeilupakkaus! Hinta on kuitenkin niin korkea ettei uskalla kokeilematta ostaa yhtä, saatika useampaa tuotetta.

atoopikko
atoopikko
10 years sitten

Olen nyt puolisen vuotta käyttänyt Patykan tuotteita ja olen viimeinkin löytänyt tuotteet, jotka eivät kutise,kirvele,kuivata tai edes tunnu – paitsi hyvältä! Ihoni on kuin uusi: pehmeä ja niin sileä kuin nyt lähes 70-kymppisellä voi olla! Rypytkin näyttävät ystävällisiltä! Eli parempi myöhään kuin ei silloinkaan. En luovu enää noista puteleista.

mimosa
mimosa
10 years sitten

Lämpimät onnittelut dynamic duolle, ansaitsette menestyksenne täysin! Emme tunne toisiamme, mutta olen seurannut taivaltanne eri medioiden kautta ja kaikesta välittyy, että teette työtänne sydämellä. Aissin mainitsema Patykan kokeilupakkaus olisi fantastinen asia!

sari
sari
10 years sitten

Kyllä tämä sarja on kaikki kehunsa ansainnut,myös minulta.Tytöt hei,Mikko “Private Blend”-blogista kirjoitti just Joliesta.Samppislasit ilmaan ja korot kopisemaan luksusluomulle!

Hannele
Hannele
10 years sitten

Upeita uutisia! Yksi tyytyväinen Patyka-käyttäjä onnittelee teitä lämpimästi! Terkkuja myös Eiffel-tornille! 🙂

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Voi tilata meiltä näytteitä, jotka postitamme postikulujen hinnalla, niin saat kokeilla tuotteita ennen ostopäätöstä 🙂

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Ihana kuulla! Samanlaista palautetta on tullut äidiltäni!

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Kiitos onnitteluista, heh dynamic duo on aika osuva kuvaus, kun lyömme ideamme ja energiamme yhteen Jutan kanssa 🙂 Ja se lämmittää meidän sydäntä erityisesti, jos työstämme välittyy rakkaudelliset energiat myös ulospäin!

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Oi kiitos vinkistä, käyn heti kurkkaamassa Mikon ajatukset! Kippis Pariisin taivaan alta!

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Kiitos Hannele! Terkut tornille menevät perille 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.