Ihonhoito

Jolien pakkasviikko: Heleyttävä paukkupakkassuoja kasvoille (ja samalla pian myös kevätaurinkosuoja)

04.02.2014, Katja Kokko

Jolien pakkasviikolla jatketaan. Tämän päivän teema kuuluu seuraavasti: Rakkaat, suojatkaa ihojanne pakkasessa!

Etenkin poskipäät kaipaavat suojaa, jos lenkkeilee ja ulkoilee paljon pakkasilla. Paras suoja iholle on meikkipohja ja sitä kannattaa käyttää jopa liioitellun paljon kovilla pakkasilla – ainakin poskipäillä, jotta säästyisivät couperosalta ja kylmettymiseltä.

Suosituksemme pakkassuojaksi on tietysti BB-voiteiden kuningatar. Trendi-lehti valitsi Iroisien BB-voiteen viime vuoden parhaaksi BB-voiteeksi. Samaan kuoroon yhtyy koko Uudenmaankadun kauneustiimi sekä suurin joukko teistä asiakkaistammekin. Se vaan on niin hyvä.

_MG_6441

Rakastan tuotetta kahdesta syystä, sekä omassa että ammattikäytössä. Ensinnäkin, olen peittävän meikkipohjan rakastaja – Iroisien BB-voide peittää uskomattoman hyvin ja sitä voi työstää iholla niin paljon kuin haluaa ilman minkäänlaista rullausefektiä. Tuotetta voi kerrostaa huoleti ja sipaista poskipäihin vaikka parikin kerrosta ja lopputulos on silti todella kaunis, kuulas ja tasainen. Ei liian matta eikä helmiäinen ja kaikenlisäksi hyvin pysyvä. Toiseksi: yhtä aikaa kun rakastan peittävää meikkipohjaa, on sen oltava myös luonnollinen ja heleä – Iroisien BB-voide täyttää täydellisesti myös tämän kriteerin. Sillä saa myös täysin huomaamattoman, läpikuultavan ja vain aavistuksen peittävän pohjan.

Eli toisin sanoen: BB-voide muuntautuu hyppysissä halutulla tavalla ja se tekee sen helposti ja nopeasti. Niin, ja bonuksenahan oli vielä se aurinkosuojakerroin. Sitäkin tarvitaan pian, kun hanget alkavat heijastella kevään ensimmäisiä, ihania mutta iholle vähän liiankin kirkkaita auringonsäteitä. Kun varustat meikkipussisi jo tässä vaiheessa auringolta suojaavalla monitoimituotteelta, voit turvallisesti ottaa vastaan ensimmäiset kevätvalonsäteet heti kun ne pilkistelevät pakkastaivaalta…

17ad9b4c6a4adde1f0364a5f28cde897

Tuotekuva Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
M
M
10 years sitten

Onkohan tästä tuotteesta mahdollista saada näytettä? Kauheasti kiinnostaisi kokeilla, kun tavaraa on niin paljon kehuttu, mutta voiteen tummuus epäilyttää. Asun kauempana, joten en liikkeeseenkään pääse :/

SaR
SaR
10 years sitten

Tämä voide sulautuu omaan todella vaaleaan (esim.Zuii meikkivoide Olive Light) ihoonikin hyvin. Tietysti sävy voi olla joillekin väärä. Mutta täyttä rakkautta koko tuote <3 Vain pieni määrä tuotetta heleyttää ihon ja jättää kasvot terveen värisiksi.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.