Ihonhoito

Geisha Shaver on ekologinen ja kaunis kuin koru

08.11.2019, Jolie

Vaikka osa naisista (ja miehistä) jättää vuonna 2019 karvat ajelematta omasta tahdostaan ja tarkoituksella, valtaosa asiakkaistamme kaipaa edelleen käteviä konsteja ihokarvojen kitkemiseksi. Ekologinen vallankumous hiipii nyt myös karvojen kimppuun. On aika hyvästellä muovihöylät, kertakäyttöhöylät, sähköllä toimivat epilaattorit, kemikaalivaahdot ja aerosolipullot. Täältä tulee tyylikäs ja ympäristöystävällinen Geisha Shaver!

Ruusukultainen Geisha Shaver on nerokas keksintö

1. Vähemmän jätettä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Geisha Shaver on zero wastea liputtava vaihtoehto nopeaan manuaaliseen ihokarvojen poistoon. Itse höylä on laadukas ja kestävä. Höyläpakkauksen mukana tulee viisi metallista vaihtoterää, jotka voidaan kierrättää metallinkeräykseen. Normaalit marketeissa myytävät metalliset vaihtoterät soveltuvat Geisha Shaveriin, ja jatkossa saat myös Geishan omia vaihtoteriä täyttöpakkauksena Jolien verkkokaupasta. Metalliset vaihtoterät ovat edullisempia kuin muoviset verrokit, minkä vuoksi Geisha Shaver säästää myös rahaa.

2. Kaunis kuin koru. Geisha Shaver miellyttää vaativammankin esteetikon silmää ja makua. Simppelisti muotoiltu ruusukultainen höylä näyttää kylpyhuoneen sisustuksessa kauniilta ja ajankohtaiselta. Shaver tuntuu laadukkaalta kädessä ja huolelliselta käytössä.

3. Ei ärsytä ihoa. Höylääminen ja erilaiset sheiverit aiheuttavat monille ihoärsytystä erityisesti talvella ihon ollessa herkkä ja kuiva. Mutta terissä on eroja! Korkealaatuinen Geisha Shaver poistaa ihokarvat tarkasti ja hellästi ihoa ärsyttämättä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Geisha Shaver on zero wastea liputtava vaihtoehto nopeaan manuaaliseen ihokarvojen poistoon. Itse höylä on laadukas ja kestävä.

Geisha Shaver -karvanpoistohöylän käyttöohje

Valmistele iho sheivaamista varten lämpimän suihkun tai saunan avulla. Levitä iholle mietoa saippuaa, ihoöljyä, suihkuvoidetta tai suihkugeeliä. Etsi oikea ajokulma (noin 45 astetta) ja anna höylän liukua kevyesti, mutta vakaasti omalla painollaan. Geisha Shaverilla voi poistaa ihokarvat kaikkialta vartalon iholta, mutta suosittelemme aloittamaan helpoista alueista kuten sääristä oikeanlaisen sheivaustuntuman löytämiseksi. Tuore ja terävä terä on turvallisin.

VINKKI!

Jos haluat Geisha Shaverista huolimatta ammattilaisten huoltoon, uuden upean Jolie span palveluvalikoimaan kuuluu sokerointi. Sokerointi on ihoystävällinen ja tehokas tapa poistaa niin vahvoja kuin hentojakin ihokarvoja. Sokerointi heikentää ihokarvojen kasvua ja vähentää niiden sisäänkasvamista. Jolie span ajanvaraukseen pääset täältä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.