Yleinen

Happy Halloween – parasta luonnonkosmetiikkaa -20% ja -30% viikonlopun 27.10.-31.10. ajan

27.10.2016, Jolie

Halloween 2016 - FB

Kiitokset ja halaukset vielä kerran Jolien ja Mia Höytö Cosmeticsin yhteisellä I love me -osastolla käyneille uusille ja vanhoille asiakkaille, jälleenmyyjille ja yhteistyökumppaneille.  Oli ilahduttavaa nähdä teitä ihan kaikkia. Erityiskiitos myös Mialle ja Ollille tiimeineen, yhdessä olimme paljon ja enemmän!

Vaikka ehkä tarpeenkin olisi, emme ehdi jäädä sohvillemme lepäilemään. Jos olette pysähtyneet pohtimaan kalentereita, kahden kuukauden kuluttua matkaamme välipäivissä, ja on jo uuden uljaan vuoden aika. Luonnonkosmetiikkakaupan näkökulmasta tämä tarkoittaa varsinkin yhtä asiaa: joulua! Jolien tarinaan uusi vuosi tuo tullessaan aivan jättimäisen isoja iloja, joita emme itsekään usko todeksi vielä. Palataan niihin siksi myöhemmin.

Onneksi meillä on jo uuden varaston avain ja saamme pian Uudenmaankadun takahuoneen kunnostettua jälleen pikkujouluajan Ystävä- ja Tähtivierasilloille.  Joulukontit ovat pian ovellamme. Maailman metropolit lähettävät näillä hetkillä liiketilamme pullolleen maailman ihaninta luonnonkosmetiikkaa, joka odottaa pääsyä ilahduttamaan jokaista lahjan saajaa ja antajaa. Jolien joulusta on tulossa tunnelmallinen, hieno, runsas ja ennennäkemätön.

Otamme Halloween -viikonloppuna hieman varaslähtöä tulevaan joulukauteen. Tarjoamme juhlan merkeissä kaksi alennuskategoriaa -20% ja -30% Jolie shopissa ja webshopissa torstaista maanantaihin. Välikauden tyhjennysmyynti tekee tilaa uudelle, ja löydät alelaareista jopa uutuustuotteita. Mukana on myös syksyn suuria suosikkeja. Osallistu ja auta! Saadaan joulu taloon.

Happy Halloween!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.