Yleinen

Usein kysytyt kysymykset Jolie boxista

28.10.2016, Jolie

Jolie box

 

Mikä Jolie box on?

Jolie box on laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä, joka kuukausi kotiin saapuva yllätysboxi. Jolie box sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvät 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Joka kuukausi paketti sisältää kuitenkin vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta.

Jolie boxin voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksoksi Jolie webshopista. Jakson päättymisen jälkeen jatkotilausvelvoitteita ei ole. Halutessasi jatkaa tilaajana jakson jälkeen, voit tilata tuotteen uudelleen Jolie webshopista.

Mitä Jolie box maksaa ja minkä arvoinen se on?

Jolie boxia voi tilata joko kolmen tai kuuden kuukauden jaksoissa. Kolme kuukautta maksaa 79€ ja kuusi kuukautta 139€. Boxit saapuvat ilmoittamaasi osoitteeseen joko itselle tai lahjaksi automaattisesti, ilman erillisiä toimituskuluja. Jolie box on aina ihan vähintään kaksi kertaa hintansa arvoinen.

Milloin Jolie box saapuu?

Jolie box lähtee Joliesta joka kuukauden ensimmäisen täyden viikon aikana. Kuljetusliikkeestä sekä toimitustavasta ja -paikasta riippuen box viipyy sitten matkalla vielä tavallisesti 1-5 päivää.

Mistä Jolie box -jaksoni alkaa?

Jolie boxin tilausjakso alkaa aina seuraavasta mahdollisesta boksista. Jolie boxin tuotekuvauksessa Jolie webshopissa lukee, mistä kuukaudesta juuri sillä hetkellä tekemäsi tilaus alkaa. Alkamisajankohta riippuu boxin saatavuudesta ja tilausajankohdasta. Mikäli haluat, että tilausjakso alkaa jostakin muusta kuukaudesta, kirjoitathan tämän tilauksesi lisätietokenttään.

Millä perusteella Jolie boxin tuotteet valitaan?

Jolie boxilla on kuukausittain vaihtuva teema, jonka puitteissa kukin Jolie box rakentuu. Teemat ovat keskenään hyvin erilaisia, jolla pyritään varmistamaan, että jokainen saisi tilausjaksonsa aikana mahdollisimman monipuolisesti erilaisia tuotteita. Boxiin valitaan ajankohtaisia tuotteita. Myös uutuuksia on aina mukana.

Miksi valikoimassa on myös muita kuin Jolien nykyisen tuotevalikoiman tuotteita?

Jolie box on kattava katsaus aitoon luonnonkosmetiikkaan, ei ainoastaan Jolien nykyvalikoimaan. Valitsemme tuotteet korkeilla laatukriteereillä, ja käytämme luonnonkosmetiikan valioyksilöitä, jotka ovat erityisen hyviä paitsi tuotteina, myös sopivia valitsemaamme teemaan. Käytämme boxeissa luonnonkosmetiikan vanhoja klassikkoja ja kiinnostavia uutuuksia. Jolie box toimii asiakkaalle oivana testauskeinona löytää itselle mieluiset sarjat ja lempituotteet. Testaamme Joliessa myös saamamme palautteen perusteella mahdollisia uusia tuotteita ja sarjoja omaan valikoimaamme.

Voinko vaihtaa toimitus/noutopaikkaa kesken myyntijakson?

Jos muutat ja kotiosoitteesi vaihtuu, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian Jolie boxin asiakaspalveluun: tilaukset@jolie.fi Muissa tapauksissa toivoisimme, että yhden tilausjakson Jolie boxit voisivat mahdollisuuksien mukaan matkustaa alkuperäiseen toimitus- /noutopaikkaan. Vaihtaisimme toimitus- ja noutopaikkoja mielellämme asiakkaiden toiveiden mukaisiksi, mutta boxien tilausmäärien ollessa kovin suuria, tähän toiveeseen on vaikea vastata.

Voiko Jolie boxia tilata vain yhden kuukauden kerrallaan?

Jolie boxin tilausjaksot ovat tällä hetkellä kolme ja kuusi kuukautta. Yhden kuukauden tilausmahdollisuutta on toivottu hurjasti. Jolie boxista tulee todennäköisesti jossakin vaiheessa limited edition –tyyppinen yhden kuukauden painos.

Onko Jolie boxia eri ihotyypeille?

Jolie boxin tuotteet valitaan tällä hetkellä siten, että ne soveltuvat kaikille ihotyypeille. Luonnonkosmetiikan upeiden ja hyväätekevien raaka-aineiden maailmassa se ei onneksi ole ollenkaan vaikeaa.

Onko tulossa Jolie boxia miehille?

Kuukausittaista erityisesti miehille räätälöityä ja miesten tuotteita sisältävää boxia ei ole, mutta myös miehille tulee jossakin vaiheessa oma limited edition –box. Loistavia luonnonkosmetiikan Jolie box –helmiä voivat toki usein hyvin käyttää myös miehet.

Voiko Jolie boxia tilata ulkomaille?

Toistaiseksi ei valitettavasti voi. Toivomme tähän kuitenkin parannusta piankin tulevaisuudessa.

Onko Jolie box eläinkokeeton ja/tai vegaaneille sopiva?

Osa Jolie boxin tuotteista saattaa sisältää esimerkiksi hunajaa tai mehiläisvahaa. Aidon ja sertifioidun luonnonkosmetiikan tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Voinko tilata Jolie boxin toiselle henkilölle?

Hyvin voit, Jolie box on varsin suosittu ja pitkään ilahduttava lahja. Tilatessasi Jolie boxin toiselle henkilölle Jolie webshopista, kirjoita toimitusosoitteen kohdalle boxin saajan nimi ja osoite. Muistathan myös vastaanottajan puhelinnumeron, jotta pystymme toimittamaan Jolie boxin varmasti perille.

Jos haluan, ettei Jolie boxini tilaus katkea, kuinka toimin?

Voit tilata lisää boxia jo silloin, kun tilausjaksosi on vielä kesken. Kirjoita vain tuolloin tilauksesi lisätietokenttään, mistä kuukaudesta haluat uuden tilausjaksosi alkavan.

Jolie boxin pääset tilaamaan täältä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.