Yellowmood

Kolme suosikkiani Zuii Satin Colour-huulipunien maailmasta + arvonta

07.11.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Zuiin kanssa.

Tämä syksy on ollut luonnonkosmetiikan meikkiuutuuksien suhteen ilahduttavan runsas. Olen tehnyt muutamien viikkojen ajan tutustumistyötä Zuiin uutuushuulipuniin ja löytänyt niiden valikoimista muutamia luottosävyjä omaan käyttööni. Sarjan kosteuttava Sheer Stick-huulipunan esittelin teille toissapäivänä ja tänään on nestemäisten Satin Colour-huulipunien vuoro.

Olen intohimoinen INCI-listojen tutkija ja tykkään avata niitä täällä blogin puolella, koska monet raaka-aineet voisivat muuten jäädä varjoon. Koen tärkeäksi tutustua tuotteisiin paitsi käytännön toimivuuden, mutta myös sisällön suhteen. Monesti puhutaan hyvistä tuotteista vain käyttöominaisuuksien pohjalta, mutta INCI-listaa tutkimalla tuotteista löytyy monesti aivan uusia puolia, joiden avulla voi todella ymmärtää tuotteiden arvon ja ideologian.

zuii_ssatincolour_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen5

Satin Colour-huulipunan luvataan olevan kosteuttava ja INCI-lista puhuu luotettavasti tämän ominaisuuden puolesta, sillä raaka-aineet etenevät järjestyksessään näin: sheavoi, ruusunsiemenöljy, risiininsiemenöljy, camelinansiemenöljy, karnaubansiemenöljy, aloe veran lehtimehu, peltokorteuute, mica (kuultoa tuova mineraali), appelsiininkuoriöljy, ruusunkukkaöljy, pelargoniaöljy, palmarosaöljy sekä muutamia luonnollisia säilöntäaineita ja pigmenteistä vastaavia mineraaleja.

Ottaen huomioon näiden uusien huulituotteiden runsaat sävyvaihtoehdot, on mieletöntä, että kaikki edellä mainituista raaka-aineista ovat luomutuotettuja eikä tuotteista löydy lainkaan synteettisesti luotuja sävyjä — kaikki saadaan luonnosta.

zuii_ssatincolour_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen

Täysin vedetön koostumus tekee huulipunasta todella kosteuttavan sekä samettisen ja huulipuna näyttää hyvältä kuivemmillakin huulilla, toisin kuin tavalliset huulipunat, jotka tuovat armottomasti pienimmätkin virheet esiin. Satin Colouria voi levittää ohuen kerroksen, jolloin lopputulos on yhtä aikaa sekä peittävä että luonnollinen. Paksummalla kerroksella saa tuotua mukavasti runsautta ja sillä on myös helppo korostaa omien huulien muotoja.

Ylhäällä olevassa kuvassa huulillani on hedelmäisen korallinen Summer, alhaalla vasemmalla vaaleanpunaiseen taittava nudesävy Perfume ja oikealla helmiäiskuparinen Lux. Kuvista näkee hyvin tuotteen peittävyyden ja toisin kuin voisi luulla, Satin Colour ei jää pyörimään huulille tahmeana kuten huulikiilto, vaan se kuivahtaa huulille hyvin kevyesti. Koostumus muistuttaa enemmän nestemäistä huulirasvaa kuin huulikiiltoa, mutta sillä erolla että Satin Colour on sata kertaa kestävämpi.

Nestemäinen huulipuna on pysynyt huulilla hyvin useitakin tunteja, tietysti syömisen ja juomisen jälkeen huulipunaa on saanut lisätä. Eniten minua ilahduttaa kuitenkin se, että nestemäisestä koostumuksestaan ja voimakkaista pigmenteistä huolimatta tuote ei ole missään vaiheessa levinnyt huulten uriin ja tehnyt huulista suttuisen näköisiä. Huulipuna liukuu levitysvaiheessa sen verran hyvin, että suosittelen peiliä kaveriksi, jotta lopputuloksesta saa tarkan — sen jälkeen ei tarvitsekaan huolehtia enää muusta kuin hymyilemisestä.

Nestemäinen, hoitava, erittäin runsaspigmenttinen, helposti levitettävä, kestävä ja makean ruusun tuoksuinen. Nämä ilmaisut kuvastavat mielestäni parhaiten Satin Colour-huulipunan syvintä olemusta.

zuii_ssatincolour_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen4

Uutuuksien sumassa on ihanaa saada jakaa tätä väriterapiaa myös teille arvonnan muodossa. Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen omavalintaiset sävyt aikaisemmin esittelemästäni Sheer Stick-huulipunasta sekä tästä nestemäisestä Satin Colour-huulipunasta. Vaihtoehdot eivät lopu heti kesken, sillä Sheer Stickiä saa 18 sävyssä ja Satin Colouria 13 eri sävyssä.

Osallistut arvontaan kertomalla yhden tai useamman keinon miten selviät kaamoksesta. Vastausaikaa on 14.11.2014 klo 00.00 saakka. Jään odottelemaan vinkkejänne kaamoksenkaatoon, ne ovat nyt enemmän kuin tarpeen!

avatar
113 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
113 Comment authors
MarikaLaurahukkaJaanaRAliisa Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
Siinatar
Vieras
Siinatar

Liikunta =), siitä ainakin itse saan hirveästi energiaa.

Elina
Vieras
Elina

Ulkoilu! Erityisesti lasten kanssa, jotka osaavat iloita erilaisista vuodenajoista. Myös jooga parantaa oloa 🙂

Sarita
Vieras
Sarita

Kaamoksen kesyttäjät: Tyytyväisyys, ystävät, D-vitamiini ja luomupunaviini. <3 😉

Junie
Vieras
Junie

Kaamosmasikseen auttaa hyvin esim. liikunta, terveellinen ruoka (mm. vihersmoothie tai raakasuklaa) ja riittävä uni. Ja tottakai myös väriterapia: ihanan värinen huulipuna tai kynsilakka – miksei myös iloisen värinen kukkakimppu olohuoneen tai keittiön pöydällä. 🙂

Henkku
Vieras
Henkku

Kaamosta vastaan : Sauna,suklaa, seura ja villasukat <3

JLH
Vieras
JLH

Luonto, ystävät ja kupillinen kuumaa yrttiteetä. Ja tämä blogi =)

Anna-Kaisa
Vieras
Anna-Kaisa

Kaamos selätetään liikunnan ja muun mukavan touhuamisen avulla. Hyvänä apuna touhussa toimii monipuolinen ruokavalio, joka on terveellinen mutta ei liian tiukka.

Piasi
Vieras
Piasi

Ulkoilu ja lepo

Hanna GoingToRain
Vieras
Hanna GoingToRain

Kaamosajasta selviäminen on itselläni iän myötä ruvennut muuttumaan entistä vaikeammaksi, joten selviytymiskeinojen etsintä on täälläkin meneillään. Riittävästi unta ja lepoa ja vapaa-ajalle kivaa tekemistä, niillä pääsee jo aika pitkälle. Myös halaukset auttaa! Aamuja helpottaa se, että on riittävästi aikaa – vaikka se harmillisesti tarkoittaakin sitä, että joutuu heräämään aikaisin. 😛

Laura
Vieras
Laura

Olen huomannut, että vastaukseni ja selviytymiskeinoni elämän yleensä, ja kaamoksen tuomiin haasteisiin on aina sama: jooga!

Memuli
Vieras
Memuli

Lapin tyttönä en ole oikeastaan koskaan ajatellut tai kokenut kaamosta niin, että siitä pitäisi jotenkin selvitä. Talven lapsena olen aina nauttinut lumesta, kovista pakkasista ja tähtitaivaasta. Etelään muutettuani talvet ovat olleet kieltämättä aika pimeitä ja luntakin on ollut kovin ikävä. Vaan vieläkään en koe kaamosta viholliseksi. Ehkä minun keinoni ovat sitten arjen pienten ilojen oivaltaminen ja hetkeen tarttuminen. Tiedä häntä.

Maria
Vieras
Maria

Glögi, takkatuli ja kynttilät, villaiset asiat. Sauna ja kotispa. Hyvä ravinteikas ruoka ja riittävä uni. Koira <3

Jenni
Vieras
Jenni

Hmm, tämä voi kuullostaa hassulta vinkiltä, jos itse kokee kaamoksen asiana jota vastaan pitää jotenkin taistella. Mutta, minä siis keskityn nauttimaan kaamoksesta. Ihanaa, kun on lunta ja pimeällä näkee tähtitaivaan etelässäkin. Menen välillä illalla metsään pimeyskävelylle. Se todella rauhoittaa. Loskaa en toki rakasta, mutta sekin kuuluu luontoon eikä sille kannata antaa liikaa huomiota 🙂 Ja pohjoisessa se kaamos vasta upea onkin. Värit ovat niin mielettömät.

sanna.wang
Vieras
sanna.wang

Rakkaiden kanssa puuhastelu, hyvä ruoka punainen huulipuna/kynsilakka!

Susanna
Vieras
Susanna

Tupla-annos D-vitamiinia sitruunavedellä nautittuna aamuisin.

Paukku
Vieras
Paukku

Kirkasvalo, D-vitamiini, magnesium, sinkki, sitruunavesi, juotava savi, unta kaaliin tavallista enemmän. Ulkoliikunta, kynttilät, teet, tunnelmointi… 🙂 Ja raakasuklaa, ehdottomasti!

Tiia
Vieras
Tiia

Kaamoksen kaataa reilut annokset Ubiqinonia ja D-vitamiinia. Kaamoksesta nauttimaan auttaa oma rakas,ystävät, villasukat, kynttilät, punaviini, hyvä ruoka ja suklaa 🙂

Kaisa
Vieras
Kaisa

Numero ykkösenä ehdottomasti piristävät viherprtelöt, niiden voimaa ei voita mikään. Lisäksi ulkoilu ja perheen ja ystävien kanssa iloinen oleilu. Ylipäänsä positiivinen asenne autaa kaikessa 🙂

joanna
Vieras
joanna

Takkatuli, kuppi teetä, hyvä kirja, kynttilöitä, kissa ja koira. Ei voi muuta kuin nauttia kaamoksesta!

Karoliina
Vieras
Karoliina

Kynttilöitä ja joulua ajattelemalla

Leonor
Vieras
Leonor

Kaamoksen paras lohtu on sauna ja kaikki siihen sisällytettävät kauneudenhoitorituaalit!

Hanna
Vieras
Hanna

Kaamoksesta selvitäkseni laitan aamulla herättämään kirkasvalolampun ja nukun myös ilman verhoja, koska asun maalla. Lenkkeilen vaikka kieltämättä aina ei lähtö ole helppoa. Yritän nukkua riittävästi ja syödä terveellisesti. Otan D-vitamiinilisän purkista. Hakeudun ihmisten pariin, koska sillä on piristävä vaikutus. Tänäänkin soitin taas pitkästä aikaa lapsuudenystävälleni ja se kyllä piristi tätä kaamosta taas hetken jos toisenkin. 🙂

Henna
Vieras
Henna

Kuntosali,samoilu luonnossa ja ratsastus!Lasten kanssa touhuaminen sekä cupcakesien leipominen vie varmasti kaamosta vähän edes pois!:)

Heidi
Vieras
Heidi

Liikunta, omalla kohdallani lenkkeily ja astangajooga. Vitamiinit ja pieni armollisuus omaa jaksamista kohtaan. 😉

Anna K.
Vieras
Anna K.

Oi miten ihana arvonta! Zuiin huulituotteita on pitkään jo pitänyt kokeillakin. (Luomiväripaletitkin näyttää kaikki niin ihanilta että huh, rakastan paletteja!) Mun vinkkini kaamokseen on raitis ulkoilma. Vaikka onkin harmaata ja loskaa ym, niin raitis ilma piristää ja luonnosta voi silti löytää kaikkea kaunista, kuten maahan pudonneita pihlajanmarjoja. Mutta jos viihtyy enemmän sisällä, niin askartelu piristää! Siinä näkee oman kädenjäljen välittömästi. 🙂

maria
Vieras
maria

Kaamosaika on mielestäni ihaninta koko vuodessa! Saa töiden jälkeen luvan kanssa loikoilla illat äänikirjojen ja neulomisen parissa, ja kylmästä selviää villalla ja kerrospukeutumisella, mielialaa kohottavat luonnolliset tuoksut ja kynttilät. Rakastan myös sysksyn kurpitsoita ja hapattamista joka tuo elinvoimaista ravintoa talveen

Päivi
Vieras
Päivi

Kaamosaika menee mukavammin, kun silloin tällöin lähitulevaisuudessa on jotain kivaa odotettavaa: pikkureissuja, juhlia, itsenäisyyspäivää, joulua, uuttaa vuotta, kaikkea sellaista!

kikke
Vieras
kikke

vähintään 8 tunnin yö unet ja purkista d -vitamiinia,se on auttanut ainakin minua.

Seija-Sofia
Vieras
Seija-Sofia

Nukkuminen

Susanne
Vieras
Susanne

Positiiviset ajatukset ja hyvä asenne. Niin, ja vitamiinit, villasukat ja värit.

Mari Vee
Vieras
Mari Vee

Kynttilät, villasukat ja lämpimään käpertyminen sekä itsensä hemmottelu laadukkailla herkuilla. Lisäksi kotispa ja mahdollusesti tunnelmallinen sauna ja ihan vaan rentoutuminen ja pysähtyminen. Pimeydestä nauttiminen siten, että ihailee valjen ja varjojen tuomaa tunnelmaa.

Cherrycloud
Vieras
Cherrycloud

Kaamoksesta selviytymisessä helpottaa oikea asenne, Jos yrittää ajatella miten mukavaa on, kun voi sytytellä kynttilöitä ja tunnelmavalaistusta, juoda kuumia juomia ja löhöillä sohvalla viltin alla, niin saattaa huomata, että se onkin oikein mukavaa 🙂

-anneli
Vieras
-anneli

Pidän vuodenaikojen vaihtelusta, joten ei sen kummempaa reseptiä kaamokseen, D-vitamiinia kyllä käytän talvisin.

Laura
Vieras
Laura

Kaamoksesta selviää kun pysyy pimeydestä huolimatta aktiivisena. Itse en synkeyttä huomakaan silloin kun liikun useana päivänä viikossa ja suunnittelen vaikka joulua tai tulevan kevään tekemisiä 🙂

sikkuralla
Vieras
sikkuralla

Muistamalla syödä monipuolisesti ja terveellisesti. D-vitamiinia ei saa unohtaa 🙂

Katja
Vieras
Katja

Riittävästä unesta ja mahdollisimman ravinnetiheästä ruoasta huolehtiminen, ne ovat minun kulmakiviäni kaamoksen selättämiseksi. Muitakin on, mutta koen näiden olevan ne peruspilarit, joita ilman muutkaan konstit (kirkasvalo, ulkoilu, itsensä hemmottelu kynttilöillä, luonnonkosmetiikalla ja kirjoilla) eivät toimi samalla tavoin 🙂

NennaMm
Vieras
NennaMm

Liikunta, kaakao ja tummasuklaa vievät yli kaamosajan 🙂

Eelu
Vieras
Eelu

Perhe, kirkasvalolamppu ja terveellinen ruokavalio ❤️

Laura H.M
Vieras
Laura H.M

Kun väsyttää, lepään kynttilän valossa. Kun tuntuu vetelältä, lähden ulos reippaalle lenkille. Aamun aloitan ruusujuuri-kapseleilla, mate-haudukkeella ja ginseng-marja- kaurapuurolla, jotka nautin kirkasvalolampun ääressä.

Alva
Vieras
Alva

En tiedä selättääkö kaamosta mikään, mutta nyt kolmatta talvea Lapissa aloittelevana seuraavat keinot tuntuu ainakin auttavan: – riittävä uni – D-vitamiini – ulkoilu aina kun on siihen sopiva keli (eli lähinnä silloin kun ei käy jäätävä viima) – mielitekojen noudattaminen mitä tulee ruokaan ja juomaan (erityisesti punaviini, suklaa, kuumat juomat ja pasta on talvisuosikkeja) – hyvä seura! – kynttilät – kirjat, leffat ja sarjat Ylipäätään kaiken sen salliminen itselle mistä tulee hyvä fiilis auttaa jaksamaan 🙂

Tiina
Vieras
Tiina

Kuuma kaakao, villasukat ja hyvä elokuva takktulen äärellä, oman kullan kainalossa 🙂 sauna tepsii myös aina!

Anni Minerva
Vieras
Anni Minerva

En unohda liikunnan merkitystä synkimmälläkään räntäkelillä saati paukkupakkasilla. Liikunta piristää minua AINA. Lisäksi kynttilöiden polttaminen kasvaa sitä mukaa kun päivät lyhenevät.

Anze
Vieras
Anze

Oman hevosen pehmeä turpa vasten poskea pimeässä tähtitaivaan alla<3 Tunne,kun lumi narskuu jalkojen alla.Koiran ilo ensilumesta:)Pienet hetket,arjen pienet kauniit asiat.Taito nähdä jokaisessa päivässä yksi iloa tuova asia:) Nauttikaa luonnon kauneudesta;Kaartuvat puut tykkylumesta,ketun jäljet ensihangessa. Kaamoksen pimeys,kynttilänvalo auttaa-villasukat,suklaa ja oma rakas!

Jasmin
Vieras
Jasmin

Lämmin kaakao, rakkaat ihmiset, raikas ja pirteä meikki sekä hyvä ruoka:) Niillä jos millä selättää lievän kaamosmasennuksen, tietenkin liikuntaa unohtamatta.

minna
Vieras
minna

Lappilaisena pitkään kaamokseen on tottunut.ei vaikeuta elämää.aina se joskus loppuu ja seuraava auringonpilkahdus tuntuu erityisen mahtavalta.

Siri
Vieras
Siri

Synkät aamut saavat auringonpaistetta kirkasvalolampusta ja itsetehdystä smoothiesta, jossa on kesän maut marjojen muodossa. Kannattaa myös muistaa tuoksujen piristävä voima ja suihkauttaa sitrusdödöä kainaloon!

E_lina
Vieras
E_lina

Kaamosmasennukseen toimii parhaiten urheilu, villasukat ja kynttilämeri. Erityisesti hotjooga hellii vilukissaa, kun ulkona sataa taivaan täydeltä vettä tai lunta.

Paula
Vieras
Paula

Paljon päikkäreitä!! Nelivuotiaan pojan kanssa majassa nukutut päikkärit mukaan laskien 😉 koiran kanssa lenkkeilyt ja oman rakkaan kainalossa istutut hetket sohvalla lempisarjoja katsellessa.. läheiset ihmiset, joiden kanssa voi myös “valittaa” kylmyydestä yms talveen liittyvästä, auttavat läpi harmauden. 😀

NinaS
Vieras
NinaS

Terveellinen ja värikäs ruokavalio, vitamiinit, liikunta ja riittävät yö unet vievät jo pitkälle . Kirkasvalolamppu olisi myös hyvä 🙂 pieni hemmottelu ei myöskään tee pahaa.

Maikki
Vieras
Maikki

Liikunta, d-vitamiini, sauna ja oma aika.

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Takaisin ylös

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

Olet poistamassa kaupan päälle tulevaa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos poistat sen, sitä ei lisätä ostoskoriisi enää uudelleen.