Khadi

Khadin ayurvediset tuotteet tasapainottavat sekä kehoa, että mieltä. Sarja pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan perimätietoon yrttien käytöstä kosmetiikassa. Khadilta löytyy tehokkaat hoitotuotteet niin vartalolle, kasvoille kuin hiuksillekin. Sarjan korkealaatuiset kasvivärit takaavat loistavan ja pitkäkestoisen hiusvärin.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 41 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Tunne yrttien hoitava ja parantava voima

Khadin luonnonmukaiset tuotteet tasapainottavat sekä kehoa, että mieltä. Tämä ayurvedinen kosmetiikkasarja pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan perimätietoon ja hyödyntää näitä perinteitä edelleen yrttien kasvatuksen ja käsittelyn osalta.

Ainesosina käytetään perinteisiä intialaisia lääkeyrttejä, jotka saadaan sertifioiduilta luomutiloilta tai villiviljelmiltä luonnosta. Sarja on valmistettu yhteistyössä paikallisten ayurveda-lääkäreiden ja ammattilaisten kanssa Intiassa tarkan ayurvedisen perinteen mukaan.

Khadilta löytyy tehokkaat hoitotuotteet vartalolle, kasvoille ja hiuksille, joissa hyödynnetään yrttien hoitavaa ja parantavaa voimaa.

3 step ritual kasviväreillä

Khadi valmistaa lisäksi korkealaatuisia kasvivärejä. Khadi hiusväreistä ja niiden käytöstä pääset lukemaan lisää tästä oppaasta, jonka kolme simppeliä vaihetta takavaat sinulle kauniin kiiltävän ja pitkäkestoisen värjäystuloksen.

Katso, miten saat parhaan lopputuloksen Khadin kasviväreillä.

Kokeile myös hiusöljyjä ja pesujauheita

Jolien suosikkeja kasvivärien lisäksi ovat Khadin öljyt, joista asiakkaamme rakastavat erityisesti kutisevalle ja hilseilevälle hiuspohjalle suunniteltua Neem Scalp-hiusöljyä. Suosittelemme lisäksi hiuksille tarkoitettuja pesujauheita, jotka korvaavat sekä shampoon että hoitoaineen, ja jättävät hiukset huomattavan puhtaiksi, ilmaviksi sekä silkkisen pehmeiksi ja kiiltäviksi – aivan kuin kampaajakäynnin jälkeen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.