Pesu + värjäys + kiinnitys Khadin tuotteilla

Khadin simppeli kolmen askeleen hiustenvärjäysrituaali auttaa sinua saavuttamaan intensiivisen ja kiiltävän hiusvärin, joka kestää kauniina pitkään. Lue vinkit hiusten valmisteluun ennen värjäystä, onnistuneeseen värjäykseen ja värikäsittelyn viimeistelyyn hiusöljyn avulla, ja saavutat upeimman lopputuloksen!

Vaihe 1: Pesu & esikäsittely

Parhaan mahdollisen värjäystuloksen saamiseksi pese hiukset ennen hiusväriä valitsemallasi Khadin nestemäisellä shampoolla sekä levitä hiuksiin kauttaaltaan syväpuhdistava naamio, joka syväpuhdistaa hiukset poistaen muotoilutuotteiden jäämät. Vaikka et käyttäisikään muotoilutuotteita, suosittelemme syväpuhdistamaan hiukset huolellisesti ennen kasviväriä, sillä hiuksen pintaan kertyy myös ilmansaasteita, likaa ja hiustenhoitotuotteita, jotka saattavat heikentään hiusvärin kiinnitymistä. Jos olet vastikään vaihtanut luonnonkosmetiikan tuotteisiin, on syväpuhdistus erityisen tärkeää, sillä se poistaa hiuksista niihin kerrostuneita silikoneja.

Suosittelemme käyttämään luonnonkosmetiikan tuotteita kaikessa muussakin hiustenhoidossa – shampoosta hoitoaineeseen. Khadin hiustenhoitotuotteet sopivat tähän parhaiten, sillä ne ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, hellävaraisia hiuksille eivätkä sisällä ainesosia, jotka heikentäisivät kasvivärien toimivuutta. Khadin ayurvedisilla shampoilla on ihanteellinen pH, joka tukee kasvivärien värjäystehokkuutta.

Tiesitkö jo?

Monet perinteiset hiustenhoitotuotteet sisältävät silikoneja, jotka muodostavat hiuksen pinnalle liukkaan kalvon. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että kasvivärit ikään kuin liukuvat pois hiuksen pinnalta. Väripigmentit saattavat huuhtoutua nopeammin pois tai värjäystuloksesta ei tule niin intensiivinen. Lisäksi osa tuotteista, joita sanotaan silikonivapaiksi, sisältävät ainesosia, jotka eivät ole varsinaisia silikoneja, mutta joilla on samoja ominaisuuksia kuin silikoneilla.

Vaihe 2: Värjäys luonnollisilla hiusväreillä


Valitse itsellesi mieluinen sävy Khadin laajasta sävyvalikoimasta syviä ja vivahteikkaita värejä. Levitä väri syväpuhdistettuihin, kuiviin hiuksiin. Sekoita vispilällä hiusväriä kuumaan veteen, kunnes koostumus muttuu tasaiseksi tahnaksi. Levitä väri hiuksiin jakauksittain värjäyssiveltimen avulla. Anna vaikuttaa 30–60 minuuttia. Vaikutusajan pituus vaikuttaa sävyn tummuuteen ja intensiivisyyteen. Huuhtele lopuksi väri pois erittäin huolellisesti haalealla vedellä, mutta älä pese hiuksia shampoolla. Suosittelemme välttämään valkoisten pyyhkeiden ja tyynyliinojen käyttämistä muutaman ensimmäisen pesun aikana värjäyksestä.

Jokaisella värjäyskerralla ei väriä kannata levittää hiuksiin niiden koko pituudelle, sillä väri alkaa kerrostumaan ja vaikutelma muuttuu värjäyskertojen myötä tummemmaksi. Värin ylläpitoon sopii parhaiten pelkkä tyvikasvun värjääminen. Pituuksiin ja latvoihin voi levittää Khadin Neutral Hennan eli cassian, joka ei varsinaisesti muuta väriä, mutta tuo kiiltoa ja hoitaa hiusta. Halutessasi voit sekoittaa neutraalihennan joukkoon esimerkiksi ¼ suhteessa samaa väriä, jolla värjäät juurikasvun. Näin saat ylläpidettyä kiiltävää ja eläväistä värisävyä, mutta hiukset eivät tummu latvoista. Hiusväri kannattaa levittää hiusten koko pituudelle vain silloin, jos hiusten väri on selkeästi haalistunut tai haluat muuttaa hiustesi sävyä.

Jos hiuksesi ovat harmaat, vaaleat tai vaalennetut ja olet tummentamassa hiuksiasi, esivärjää hiukset ensin Henna, Amla & Jathropa -hiusvärillä ehkäistäksesi vihertävyyttä. Huomattavan vaurioituneet tai käsitellyt hiukset kannattaa esikäsitellä Khadin värittömällä neutraalihennalla, jolloin lopullisesta värjäystuloksesta tulee tasaisempi.

Tiesitkö jo?

Khadin kasvivärit kehittyvät ajan kanssa ja väri on täydessä loistossaan vasta noin 24–48 tuntia värjäyksen jälkeen. Siksi suosittelemme huuhtelemaan värin pois pelkällä runsaalla vedellä ja välttämään shampoon ja muiden hiustenhoitotuotteiden käyttöä värin tekeytymisen aikana. Näin varmistat, että hiusvärisi saa kehittyä rauhassa ja värjäystulos on paras mahdollinen.

Vaihe 3: Öljykäsittely kiinnittää värin

Värjäyksen ja ensimmäisen shampoopesun välillä on tärkeää käsitellä hiukset hiusöljyllä, jotta pääset nauttimaan uuden värin loistosta mahdollisimman pitkään. Jotta tuore hiusväri saadaan kunnolla tarttumaan hiusten pintaan, kannattaa ennen ensimmäistä hiustenpesua käyttää Khadin hiusöljyä. Se auttaa kiinnittämään väripigmentit hiukseen ja tekee väristä erityisen kirkkaan.

Säännöllisesti ennen shampoopesua käytettynä hiusöljy auttaa suojaamaan hiusten väriä sekä pitämään värin kirkkaana. Öljy myös hoitaa kuivaa hiuspohjaa sekä auttaa pitämään hiukset ihanan pehmeinä ja hyväkuntoisina.

Annostele pieni määrä öljyä kosteille käsille ja levitä se hiuksiisi juurista latvoihin. Anna öljyn vaikuttaa haluamasi ajan: 30 minuutista yön yli. Mitä kauemmin öljyn antaa vaikuttaa, sen parempi. Öljyn levityksen jälkeen hiusten ei tule olla öljystä märät, mutta suosittelemme silti suojaamaan tyynyliinan tai käärimään hiukset esimerkiksi huivin sisään, mikäli nautit kauneusunistasi öljyn vaikutusajalla.

Tiesitkö jo?

Hiusöljyt tulevat alunperin Intiasta, jossa niitä on perinteisesti käytetty yhdessä lääkinnällisten yrttien kanssa kaikenlaisten hius- ja hiuspohjan ongelmien hoitoon. Näitä seoksia on erityisesti käytetty elvyttämään elottomia ja ohuita hiuksia sekä hoitamaan päänahan hilseilyä ja ennenaikaista hiusten harmaantumista. Ne stimuloivat hiusten kasvua, lisäävät kiiltoa ja volyymia sekä suojaavat auringolta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.