Kosteuttava meikkivoide

Kauniisti levittyvä meikkivoide on taattua Esse -laatua: probioottinen, kosteuttava meikkivoide aurinkosuojalla. Erittäin hoitavasta koostumuksesta nauttii erityisesti kuiva, pintakuiva ja aikuinen iho. Tuote on erinomainen myös iho-ongelmista kärsivälle, sillä meikkivoide tukee ihon mikrobiomin toimintaa.

Lopputulos Essen meikkivoiteella on puolipeittävä, luonnollisen hehkuva ja kuulas, juuri sellainen, mitä jokapäiväiseltä meikkivoiteelta kaipaamme. Voide tarjoaa iholle laajan aurinkosuojan, SPF30. Tuoksuton koostumus sisältää vain miedoimpia säilöntäaineita. Väripigmentit ovat peräisin rautaoksideista ja ne antavat meikille luonnollisen sävyn, joka sulautuu ihon täydellisesti.

Suosittelemme Essen meikkivoidetta erityisesti herkälle, ongelmalliselle tai kuivalle iholle sekä kaikille, ketkä etsivät kosteuttavaa, helposti levittyvää meikkipohjaa. Voide sopii kaikille ihotyypeille, mutta ei ole paras valinta hyvin nuorelle ja rasvaiselle iholle.

Nopea ja helppo käyttää

Essen meikkivoiteen etuihin lukeutuu sen loistava levittyvyys. Voidetta voi myös kerrostaa halutun peittävyyden aikaansaamiseksi ilman pelkoa rullaantumisesta. Voide on nopea ja helppo käyttää kiireisenäkin arkiaamuna, paras lopputulos syntyy sormin levittämällä.

Ihoa hellivä koostumus sisältää probiootteja, prebiootteja sekä C- ja E-vitamiineja, jotka auttavat tasapainottamaan ihoa sekä tukemaan ihosolujen luonnollista uudistumista ehkäisten juonteita ja pigmenttiläiskiä.

10 eri sävyä

Meikkivoiteen kymmenen eri sävyä sulautuvat iholle kauniisti sen omaa luonnollista sävyä korostaen. Alkupään sävyistä 1-5- löytyy suomalaiselle iholle sopiva vaalea värivalikoima. Sävy 3 on Joliessa myydyin Essen meikkivoiteista, sen neutraalin vaalea sävy istuu useimmille vaaleille kaunottarille.

Toiseksi eniten myymme sävyä 4, jossa on kevyesti punertava pohjasävy. Kolmanneksi myydyin sävymme on neutraali sävy 2. Huomaathan, että sävy 1 on erittäin vaalea ja sopii silloin, mikäli normaalisti kaikki vaaleimmatkin meikkisävyt ovat liian tummia. Sävy 5 on sekin vielä vaalea, mutta kuitenkin jo selvällä sävyllä. Sävy 6 sopii päivettyneelle iholle.

Yhteenveto Essen meikkivoiteista:

Peittävyys: 3/5
Levittyvyys: 5/5
Kuulaus: 5/5
Kesto: 4/5

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.