Yleinen

Vartalon iho kesäkuntoon, sekä Jolie spassa että koti-spassa

28.05.2014, Jutta Ruonansuu

Ensimmäiset kesäpäivät ovat täällä. Hihattomat topit, farkkusortsit ja hellemekot tuntuvat yhtäkkiä aiheellisilta – mikä ihana lämpö, vapaus ja keveys! Ihon paljastaminen auringolle, katseille ja kesälle tuntuu kuitenkin joka kesä yhtä hassulta. Säärien kalpea olemus ujostuttaa, yhtäkkinen olo hellemekossa tuntuu usein vähän epävarmalta. Suomen kesä tulee aina yllätyksenä, aina vähän aikaisemmin kuin mihin olemme henkisesti valmistautuneet. Allekirjoittanette saman?

Hoidamme kasvojamme ihoa huolellisesti ja olemme hyvin tietoisia sen kunnosta, se kun katsoo meitä peilistä joka päivä. Vartalon iho sen sijaan on meille pohjoisessa eläville naisille paljon vieraampi osa itseämme. Se lymyilee suurimman osan vuodesta paksun vaatekerroksen alla, jossa se saa olla piilossa omaltakin katseeltamme. Ei ihme, että se myös jää usein vähemmälle hoidolle ja huomiolle kuin kasvot.

Kuten te rakkaat lukijat tiedätte, meillä Joliessa puhutaan aina ensisijaisesti hyvinvoinnnista ja itsetuntemuksesta, oman naiseuden hemmottelusta ja sisäisestä silittelystä. Me uskomme että aika, jonka vietämme oman hyvinvointimme äärellä ja kehomme kanssa, tuo naisellista itsetuntemusta syvemmällä tasolla kuin yksikään asuste, jonka voimme ulkoiseen olemukseemme lisätä. Upea olo olemuksessamme alkaa säteillä vasta sitten, kun olemme kotiuttaneet sen sisällemme. Siksi emme jaksa lietsoa joka vuosi raivokasta jatkosotaa selluliittia vastaan, emmekä puhua sen enempää biitsikunnostakaan, se on kaikki pelkkää ihon pintaa. Meistä on mukavampaa kannustaa teitä panostamaan hyvinvointiinne ja sisällyttämään siihen liikuntaa, laadukasta ruokaa ja ihania ihonhoitorutiineja. Kaikki, mitä biitsikuntoon tarvitaan, on lopulta vain ihana päivä, hyvä mieli, biitsi ja bikinit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA JolieShoot_090413__0330

Filosofiasta käytäntöön. Se koti-spa-hetki, jonka käytämme vartalonhoitoon, on yksi niitä arkipäivämme harvoja hetkiä, jolloin oikeasti olemme läsnä kehollemme. Tiedättehän te. Kuuma suihku eteeristen tuoksujen rentouttavassa höyryssä ja ihanalta tuoksuvan vartalovoiteen levitys voi olla juuri se, joka lopulta lohdullisesti kääntää harmaan päivän voiton puolelle. Arkinen kauneudenhoitohetki on pieni asia elämän kokonaisuudessa, eikä muuta maailmaa. Mutta oman sisäisen maailmamme se voi muuttaa, koska se kiinnittää huomiomme elämämme tärkeimmästä naisesta huolehtimiseen. Käsi ylös, kuinka moni meistä voi sanoa tarjoavansa itselleen tarpeeksi huomiota?

Kesällä vartalon ihoa kannattaa hoitaa erityisen huolellisesti, koska se saa osakseen paljon ihanalta tuntuvaa mutta kuivattavaa, rypistävää auringonvaloa. Toiseksi, hellemekon ja lyhyiden shortsien pukeminen on hauskempaa, kun olo omassa ihossa tuntuu mukavalta ja itsevarmalta. Jos koti-spassa aika tuntuu pysähtyvän hetkeksi, kosmetologin käsittelyssä aikaa tuntuu tulevan lisää. Kun koko vartalo käsitellään kiireettömässä, erilaisten eteeristen tuoksujen maailmassa, jää kokemuksesta pitkäksi aikaa kosketusjälki ihollemme. Koti-spa-hetkien lisäksi suosittelemmekin kesänaloitushoidoiksi kahta omaa suosikkiamme Jolien vartalohoitomenusta: stressiä lievittävää Melody of Me –hoitoa sekä napakoittavaa Fabulous Figure –hoitoa. Niistä vastaa Kalevankadulla Jolie spassa ihana kosmetologimme Jonna.

JolieSpaHoidot-15-670x446 uni2

Melody of me on kehon ja mielen yhteyden palauttava, stressiä lievittävä ja unen laatua syventävä vartalohoito. Hoidossa käytetään tiibetiläisiä äänimaljoja, joiden rauhoittavat ääniaallot vaikuttavat kehossa pitkäkestoisesti. Melody of me sisältää valintasi mukaan joko vartalon kuorinnan tai kuivaharjauksen, kokovartalohieronnan ja minikasvohoidon. Ikiomaan melodiaan virittäytyminen on kaunis aloitus kesälomalle, äänimaljojen hyrinä nimittäin vie tehokkaasti viimeisetkin työstressin rippeet kehosta ja mielestä. Unen laatu paranee ja stressitasot laskevat. Voit vilkuttaa työajatuksille ja arkihössötykselle hyvästiksi, ja leijailla lomanviettoon.

Fabulous Figure puolestaan on kiinteyttävä hoito, joka napakoittaa sekä kehon että mielen ja vahvistaa ihokudoksia. Hoidon jälkeen olo tuntuu vetreältä, virkistyneeltä ja jäntevältä. Napakat hierontaotteet poistavat kehosta nestettä ja olo tuntuu hoitopediltä noustessa tanssijamaisen vireältä. Fabulous Figure sisältää myös valintasi mukaan joko vartalon kuorinnan tai kuivaharjauksen, kokovartalohieronnan ja minikasvohoidon. Suosittelemme ehdottomasti tätä vartalohoitoa, jos haluat virittäytyä erityisen upeaan olotilaan ennen kesäjuhlia ja solahtaa ihanassa olossa vartalonmyötäiseen juhlamekkoosi. Tämä hoito on myös nappivalinta, mikäli mielit pukea päällesi lempibikinit ja kirmata biitsille hyvin hoidetussa ja mukavalta tuntuvassa ihossa.

Vartalohoitoihin voit tutustua lisää Jolie span nettisivuilta ja nettiajanvarauskin sujuu nopeasti samaisesta paikasta. Aikoja voi toki myös varata puhelimitse. Heinäkuulle on vielä muutamia vapaita aikoja, kannattaa toimia nopeasti.

vartalotuotteet3-670x446 JolieSpaHoidot-22-670x446 _MG_7390

Kesäisin koti-spa-hetkien vartalonhoidossa kannattaa suosia kevyitä emulsioita, jotka imeytyvät nopeasti ja joiden jälkeen voi nopeasti jo solahtaa kesävaatteisiin. Nimittäin, näin kesällä iho janoaa enimmäkseen juuri tällaista kevyttä vesikosteutta. Jos suorassa auringossa vietettyjä päiviä tulee paljon, kannattaa silloin myös pitää repertuaarissa hieman tuhdimpaa vartalovoidetta tai vartaloöljyä, joka antaa vesikosteuden lisäksi iholle tärkeitä rasvahappoja.

Omia suosikkejamme kesävartalonhoitoon ovat Patykan ultrakeveät emulsiot White Grape ja Neroli sekä (vain vähän) voidemaisemmat Geranium ja Iris Wood, sekä salamannopeasti levittyvä Absolutionin Le Soin Corps. Auringon hemmottelemalle iholle parhaaksi todettu uudistava vartaloöljy löytyy niin ikään Patykalta. Suihkuhetkiin sen sijaan suosittelemme Patykan aromaterapeuttisia suihkugeelejä, joiden laadukkaat eteeriset öljyt avautuvat kylpyhuoneen lämmössä ja vievät aistit valovuosien päähän arjesta.

Ihania aurinkohetkiä, hyvät siskot! Muistattehan myös pitää huolta oman ja lastenne ihon suojaamisesta liialliselta auringolta. Aiheesta tärkeää lisäinfoa löytyy täältä, käytännön tuotevinkkejä sen sijaan täältä.

(Ylhäältä päin katsottuna toinen, kolmas ja kuudes kuva Paavo Lehtonen. Muut kuvat Jolie)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.