Yleinen

Jolien kesäkauneusviikon valokuvakilpailu nyt käynnissä – voita Jolien juhannustuotepaketti!

27.05.2014, Jutta Ruonansuu

Ystävät, muistattehan vielä viimevuotisen kesäkauneusviikon?

Koska kesäkauneusviikko on ollut yksi tähänastisen historiamme suosituimmista ja luetuimmista teemaviikoista, olemme päättäneet toteuttaa sen tänä vuonna uudelleen. Kesäkauneusviikkoa vietetäänkin Jolien Toimituksen blogissa heti juhannuksen jälkeisellä viikolla.

summerwine1-642x365 IMG_1206 hannamarirahkonen_zuii_copper_lipstick029 porkut cafe de flore

kesä3
Luvassa on tänä vuonna entistä kattavampi tietopaketti. Jokaiselle päivälle on oma teemansa ja käymme läpi kaiken mahdollisen aina päästä varpaisiin, hiussuortuvien pehmittämisestä vartalonhoitoon ja kasvojen kauneusrituaaleista omiin lempitaikoihimme. Käsittelemme myös kesäihonhoitoon usein liitettyjä myyttejä ja kerromme teille, mitkä niistä ovat totta, mitkä urbaania biitsilegendaa.

Jos meiltä kysytään, kaikista kauneinta Suomen kesässä olette te ihanat naiset. Siksipä haluaisimme tähdittää ja kuvittaa kesäkauneusviikkomme teidän kauneimmilla lomakuvillanne ja kesätunnelmilla. Näin julkistammekin kesän suurimman kilpailumme: Jolien kesäkauneusviikon valokuvakilpailun!

Kaikkien kuvakilpailuun osallistuneiden kesken kolme teistä voittaa Jolien virallisen juhannustuotepaketin, jonka esittelemme teille tarkemmin kesäkuun kuluessa. Paketista löytyy Patykan ylellinen klassikkotuote Huile Absolue, Patykan kesänraikas Neroli-vartalovoide, Absolutionin syväpuhdistava ja viilentävä hittinaamio. Paketin vieraileva tähtituote on ammattilaisten ylellisyystuote, joka ei ole saatavilla valikoimassamme muualla kuin Jolie span hoitojen yhteydessä ja nyt tämän kesän juhannuspaketissa. Se on Ritz-hotellin spankin salainen taika – Iroisien suolakuorinta vartalolle!

elkku2 JolieS11

Kuvakilpailun tehtävänantona on kesäkauneus. Esiintyivätpä kuvassa sitten omat kasvosi tai ystäväsi, morsiusneitosi tai vaikka koko futisjoukkueesi, pääasia on, että kuvassa kiteytyy kihelmöivän kaunis kesäfiilis. Kuva voi olla viime kesältä tai tältä päivältä, sillä ei ole merkitystä. Miljöönä voi toimia nimetön paratiisisaari Atlantilla, mummolan mustikkametsä, Keski-Eurooppalainen kesäkaupunki tai ikioma takapiha. Koska kesäkauneus on myös katsojan silmässä, voi naiskauneus ilmetä myös linssin toisella puolen. Silloin kuvauskohteenasi voi olla maailman suurenmoisin auringonlasku, joka sai sinut pysähtymään iltalenkillä. Myös kesän koskettavin stadionkonsertti tai liian nopeasti sulava jäätelötötterö käy kohteesta, mikäli se edustaa sinulle kesäsi kauneimpia hetkiä. Kuvan laatu ei ole kynnyskysymys, puhelimen kameralla otettu kuva voi olla yhtä kaunis kuin ammattimainen järkkäriotos. Kyllähän te meidät tunnette: fiilis ratkaisee.

Yksi kuva riittää, mutta voit toki maksimoida mahdollisuutesi ja osallistua useammallakin kuvalla. Muistathan kuitenkin lähettää jokaisen kuvan omana viestinään.

Jolien toimitus valitsee kesäkuvista iloisimmat ja julkaisee niitä tekstiensä kuvituksena Toimituksen blogissa kesäkauneusviikon ajan, 23.-28.6.2014. Kuvaajat mainitaan tekstien lopussa, mutta voit toki halutessasi myös osallistua anonyymisti. Jolien virallinen kesäfiilistelyraati valitsee kolme ilahduttavinta kuvaa, jotka julkaistaan Toimituksen blogissa teemaviikon päätteeksi. Voittajille ilmoitetaan voitosta myös sähköpostitse.

Otamme kuvianne vastaan sunnuntai-iltaan 15.6.2014 (kello 24) asti osoitteessa info(at)jolie.fi otsikolla KESÄKAUNEUS. Kerrothan kuvan yhteydessä nimesi ja mainitset erikseen, ellet halua kuvasi mahdollisen julkaisun yhteydessä tulla mainituksi nimeltä.

Sitten vain kuva-arkistoja penkomaan tai kuvaamaan. Kesäistä iloa kilpailuun!

(Kuvat Jolie median omista kesäkuva-arkistoista, ensimmäinen kuva Paavo Lehtonen)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.