Yellowmood

// Ombre //

29.05.2014, Hannamari Rahkonen

yellowmood_ombrehair_hannamarirahkonen 1

Minusta tuli eilen miniprinsessan täti, kun veljeni vaimo synnytti pienen tyttären.

Uutinen oli pakahduttavan ihana eivätkä liikutuksen kyyneleet olleet kaukana, kun sain kuulla pienokaisen kimakan huudon veljeni kanssa soitellessa. Kuulin heti, että kyllä on tämä neiti sukuunsa tullut! Prinsessa on meidän nelihenkisen sisarusparvemme ensimmäinen pienokainen ja hän tulee varmasti saamaan rajattomasti rakkautta.

Jotenkin sitä ei vielä kälyn raskausaikana osannut sisäistää sitä miten tärkeältä ja rakkaalta tuollainen pieni ihminen voikin tuntua. Emme ole vielä tavanneet, mutta tunneside on jo nyt vahva. Tuo mini-ihminen on minun oman veljeni lapsi, samaa verta. Huh.

Sinä tummakutrinen ja kolmikiloinen rakkaus, sinusta tulee Hanna-tädin rakas.

zuii_makeup_yellowmood-luonnonkosmetiikka

Mitäs tässä sydänhuuruissani muuta. No, kesä tuli ja niin tuli kesätukkakin. Ruusulasit ovat päällä aamuisin, iltaisin, töissä, vapaalla ja joka paikassa.

Kaikki sanat tuntuvat tämän ison uutisen jälkeen suorastaan latteilta, jatketaan jutustelua myöhemmin.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenni Emilia
Jenni Emilia
10 years sitten

Paljon onnea! Sillä ensimmäisellä on tietty erityinen paikka sydämessä ainakin tällä tädillä, nyt kun niitä on jo neljä niin siihen alkaa “tottua”, vaikka jokainen onkin erityinen omilla tavoillaan.

noora
noora
10 years sitten

Ihanaa! Onnittelut <3 Itsekin olen yhden ,jo viisi vuotiaan, täti ja tulossa yhden 3viikkoisen kummitädiksi. Pienet nyytit on ihaninta mitä tiedän x) Ihanat ovat myös uudet hiuksesi! Miten tuo väri on toteutettu? Kasviväreilläkö? Itselläkin uusi (kesä)tukka mielessä, monta vuotta ekokampaamo käyntejä takana ja nyt mietityttää, mistä lähteä uutta tukkaa hakemaan.. Kaunista kesää 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Kiitos <3

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Nyytit ovat kyllä suloisia! Tämä värjäys tehtiin vetyperoxidipohjaisella vaalennusaineella, vaalennusta kun ei voi kasviväreillä tehdä. Tyvestä on siis noin 15 cm omaa väriäni ja siitä alaspäin levitettiin vaalennusaine, jotta saatiin liukuväri aikaiseksi 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.