Yleinen

Patyka Night Serum, kasvojen pikapiristys

17.10.2014, Hannamari Rahkonen

Syksyn huumaava vauhti on imaissut meidät mukaansa ja alati viilenevä sää muistuttaa meitä ihomme suhteen uudenlaisistaa tarpeista. Kevyiden hoitotuotteiden teho ei ehkä enää riitä, vaan iho janoaa kosteutusta.

Erään Patyka-suosikimme ihotaiat sopivat tähän vuodenaikaan enemmän kuin hyvin, joten ystävät, tervetuloa pienelle tutustumismatkalle Patykan korjaavan yöseerumin maailmaan.

patyka_jolieshop_patyka3step_hannamarirahkonen8

Patykan korjaava yöseerumi on tehopaikkaus, johon on saatu tiivistettyä uskomaton määrä luonnon omia tehoaineita, jotka takaavat yhdessä nopean instant-vaikutuksen. Yöseerumin vaikutuksen takana ovat 18 erilaista eteeristä kasvi- ja eteeristä öljyä, joiden yhdistelmällä kasvoille saadaan aivan nopeasti uudenlaista eloa, kosteutusta, tasainen sävy sekä kimmoisuutta.

Ylellinen koostumus yhdistettynä kirpeään limeen, syväpuhdistavaan appelsiininkukkaan, rauhoittavaan laventeliin sekä hedelmäiseen mandariiniin tarjoavat yhdessä hienostuneen sekä raikkaan kokonaisuuden, joka imeytyy iholle kuin unelma ja saa ihon tuntumaan silkkiseltä.

patyka_jolieshop_patyka3step_hannamarirahkonen11

Öljyseerumi imeytyy parhaiten hieman lämpöiselle sekä kostealle iholle, joten suosittelemme levittämään pienen pumppauksen korjaavaa yöseerumia heti kasvojenpuhdistuksen sekä kasvoveden käytön jälkeen. Hieromalla öljyseerumin kasvoillesi sekä kaulallesi kevyin, ylössuuntautuvin liikkein, saat aktivoitua öljyseerumin tuoksun sekä tehoaineet täysipainoisesti tukien samalla kasvojesi alueen lymfakiertoa. Päivittäin toistuva hierontahetki ei vie paljoa aikaa, mutta sen vaikutukset yhdessä öljyseerumin kanssa saavat turhat nesteet lähtevät liikkeille ja turvotus vähenee.

Yöseerumia voi käyttää myös yhdessä erilaisten voiteiden kanssa, varsinkin jos iho on taipuvainen pintakuivuuteen tai kuivuuteen. Suosittelemme tällöin sekoittamaan pienen määrän öljyseerumia korjaavan päivävoiteen kanssa kasvoille, jolloin iho saa monipuolista sekä tunteja kestävää kosteutusta. Tämä yhdistelmä sopii erinomaisesti myös meikkivoiteen alle.

patyka_jolieshop_patyka3step_hannamarirahkonen10

Patyka-teemaviikolla 15.-20.10.2014 tarjoamme sekä uusille tutustujille että tuotteisiin jo ihastuneille alennuksen -10% Jolie shopissa ja webshopissa. Tarjous koskee Patykan koko valikoimaa ja on voimassa Jolien shopissa ja webshopissa maanantaihin 20.10. klo 24.00 saakka. Saat alennuksen koodilla Patyka.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.