Yellowmood

Harmaata ja pinkkiä

16.10.2014, Hannamari Rahkonen

Täällä on kuljeskeltu viime viikot aikalailla au naturelina, ärhäkkä flunssa piti huolen siitä, että ihonhoitorutiinit olivat hetken aikaa pyöreät nolla ja ihokin onnistui kuivahtamaan. Juuri siksi taisi tuntua niin hyvältä sutia ensimmäisen kerran taudin jälkeen astetta näyttävämpi meikki ystäväni järjestämille kutsuille toissa viikon lauantaina.

zuii_yellowmood_couleurcaramel_jolie (1)

Meikkipohjaan käytin Iroisien BB-voidetta, Couleur Caramelin peitevoidetta (sävy 11) sekä Couleur Caramelin silkkipuuteria — tämä trio on osoittautunut luotettavaksi niin arjessa kuin juhlissakin. Pysyvyys on omalla ihollani loistava, lopputulos mattainen sekä kevyt ja kun nämä lapsuudesta saakka tutuksi käyneet tummat silmänalusenikin saa piiloon niin en voisi kyllä enempää toivoa.

Häivyttääkseni sisätiloissa nuutunutta ihoani käytin hieman tavallista enemmän Couleur Caramelin helmiäistä sisältävää aurinkopuuteria ja sudin sitä leuan alle, ohimolle sekä leukaperiin. Niin pieni asia, mutta niin suuri muutos. Poskipäille levitin kevyesti Zuiin Peachia ja silmämeikkiin käytin saman merkin Tawneyta sekä pienen hippusen verran Black Diamondia.

Lopuksi vielä rajasin luomen Zuiin mustalla rajauskynällä, joka pysyy paikoillaan kuin tatti. Minulla on hieman rasvoittuvat luomet ja tämä on ensimmäinen silmänrajauskynä, joka ei leviä tuonne yläluomelle muutaman tunnin jälkeen, voin siis suositella muillekin samasta ongelmasta kärsiville. Kulmakarvat käsittelin Zuiin Taupe-kulmakynällä, jota en hevin vaihda kyllä muuhun.

ZUII_couleurcaramel_yellowmood1

Flunssan kuivattamille huulille sipaisin Burt´s Beesin vaaleanpunaista huulirasvaa, se oli juuri passeli tumman silmämeikin seuralaiseksi.

Ei sitä muistakaan miten hyvältä tuntuu olla ihmisten ilmoilla ennen kuin on vähän sairastanut ja pitänyt seuraa ainoastaan teemukille sekä peittokasoille. Päivät valkenevat huomattavasti pirteämpinä alkuun, kun on saanut nukkua kokonaisia öitä yskimättä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ansku
Ansku
9 years sitten

Kivan hehkeä meikki! Asiasta toiseen, muistanko oikein, että olet käyttänyt sekä Alloreen että Absolutionin misellivesiä? Voisitko vähän verrata niitä? Lähinnä tuoksu ja niiden jättämä ihofiilis kiinnostaa. Käytän misellivettä aamuisin ja putsarin jälkeen iltaisin, joten varsinaisella puhdistusteholla ei ole niin suurta väliä.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Hei Ansku ja kiitos paljon kommentistasi. Aloréen misellivesi on tuoksultaan vihertävän ja raikkaan makea siinä missä Absolutionin misellivesi on taas astetta aikuismaisempi, miedon makea ja hienostuneen pehmeä. Absolution jättää iholle aavistuksen mattamaisemman tuntuman. Käytin tätä Absolutionin versiota keväällä ja kesällä viimeistelemään iltaisin tapahtuvan meikinpuhdistukseni ja miellän omalla kohdallani tämän Aloreen version enemmänkin aamuihin sopivammaksi sekä kesken päivän käytettäväksi pikafreesaajaksi. Itse valitsisin näistä kahdesta Absolutionin, sillä se tuntuu monikäyttöisemmältä sekä tehokkaammalta 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.