Yleinen

Oceanwell – meribiologien kehittämää luonnonkosmetiikkaa

17.10.2014, Nina Tawast

Jolie haluaa olla niin yrityksenä kuin valikoimaltaan luotettava vaihtoehto ajatteleville, tiedostaville ja fiksuille kuluttajille, jotka arvostavat läpinäkyvää ja vaikutuksiltaan positiivista liiketoimintaa. Meille on kunnia-asia olla sosiaalisesti, yhteiskunnallisesti, ekologisesti ja eettisesti vastuullisesti toimiva yritys, josta saamme olla ylpeitä, ja jota asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat vilpittömästi arvostaa.

OW6

Yksi tämän periaatteemme mukaisista valinnoista on valikoimamme uusi tuotesarja Oceanwell. Huipputehokkailta raaka-aineiltaan vaativan Jolie -laadun täyttävä Oceanwell toimii yhteistyössä ajankohtaisen Elävä Itämeri Säätiön eli Baltic Sea Action Groupin kanssa.

Rehevöityminen, haitalliset aineet, öljyonnettomuudet, ilmastonmuutos, vieraslajit, liikakalastus ja roskaantuminen ovat kuormittaneet elintärkeän lähimeremme henkihieveriin. Aktiivisen tutkimus- ja suojelutyön myötä kuluneen vuoden aikana on onneksi voitu havaita valonpilkahduksia näkyvissä, ja esimerkiksi Itämeren happitilanteen on todettu parantuneen. Silti Itämeri vaatii erityistä suojelua, sillä se on perusominaisuuksiensa vuoksi haavoittuvainen; lähes suljettu, matala ja kylmä murtovesiallas.

Oceanwellin keskeinen valmistusraaka-aine on superluonnontuote laminaria eli rakkolevä, jota käytetään runsaan ravintotiheytensä vuoksi elintarvikkeena erityisesti Japanissa, Kiinassa ja Koreassa. Laminaria sisältää karoteenia, B-vitamiineja, kalsiumia ja rautaa.

OW2 OW4

Itämeren levien tutkimukseen perehtynyt saksalainen meribiologiryhmä havaitsi löydöstensä laminaria -levien monipuoliset kauneus- ja hyvinvointivaikutukset, josta ryhdyttiin valmistamaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Oceanwell on kotimaassaan Saksassa saavuttanut suurta suosiota ja menestystä.

Oceanwellin merileväviljelmät sijaitsevat rannikkokaupunki Kielin lähistöllä Itämeren puhtailla vesialueilla. Tuotteet ovat lisäaineettomia ja niissä käytettävä, levistä valmistettu uute on hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu. Uutteessa on yli 100 vaikuttavaa luonnonainetta, ja tuotteet sisältävät siksi suoloja, mineraaleja, hivenaineita, aminohappoja, vitamiineja sekä erityistä leväsokeria. Tuotteet valmistetaan meren ekosysteemiä suojellen ja säilyttäen.

OW5

Jolie shopissa ja webshopissa on saatavilla neljä tiiviin leväuutteen tehoon perustuvaa kasvojenhoitoon tarkoitettua tuotetta Oceanwellin valkoimasta. Oceanwell Smoothing Facial Peeling -kuorinta sisältää leväuutteen ansiosta runsaasti hivenaineita sekä B ja C –vitamiineja. Puhdas merivesi ja hienot jyvärakeet virkistävät ja pehmentävät ihoa antaen uutta elinvoimaa. Täyteläinen kuorinta puhdistaa hellävaraisesti. Oceanwell Protective Day Cream –päivävoide sisältää myös leväuutetta ja merivettä, jotka huolehtivat ihosta edistäen solujen uudistumista ja kosteuttavat intensiivisesti. Kevyt koostumus raikastaa ihoa ja tuo pehmeän, siloisen tunteen. Tarjoaa suojan päivän ajaksi ja ehkäisee ihoärsytyksiä. Oceanwell Nourishing Night Cream –yövoide on tuotesarjan asiantuntijoiden ja omien kokemustemme mukaan huomattavan tehokas ja ravitseva. Leväuute ja puhdas merivesi edistävät solujen uudistumista yön aikana. Voide hoitaa intensiivisesti ja ravitsee väsynyttä ihoa. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ihoa jättäen sen pehmeäksi. Oceanwell Soft Eye Cream –hajusteeton silmänympärysvoide sopii silmänympäryksien ohella myös muille kasvon alueille kuten huulille, jotka tarvitsevat intensiivistä tehohoitoa. Voide ravitsee ja palauttaa ihon luontaisen kosteustasapainon sekä tasoittaa kuivuuden aiheuttamia ihon pintajuonteita. Suosittelemme kaikkia Oceanwellin tuotteita aktiivisesti vaikuttavan laminarian vuoksi myös ikääntyville.

Oceanwellin pakkausdesign on asiallinen ja pelkistetty, ja tuotteet luottavat saksalaiseen tapaan täydellisen innovaation tehoon ja toimintaan ilman isompia kommervenkkejä. Oceanwellille on myönnetty arvostettu voittoa tavoittelematon NaTrue –sertifikaatti.

OW3

Teksti: Molla Jelkänen
Kuvat: Oceanwell

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.