Yleinen

Patyka Biokaliftin päivävoide on janoisen ihon paras ystävä

18.10.2014, Hannamari Rahkonen

Patyka-viikkomme jatkuu tunnelmallisissa merkeissä, kun kohdistamme katseemme Patyka Repair Night-seerumin jälkeen tuotteeseen, joka on kuin tehty meidän skandinaavikaunottarien iholle näihin pohjoisiin sääolosuhteisiin. Ihon pintakuivuus tuntuu olevan yksi niistä asioista, joihin törmäämme talvi toisensa jälkeen.

Hätä ei silti ole tämän näköinen rakkaat ystävämme, sillä olemme saaneet huomata miten erinomaisesti Patykan korjaava päivävoide ennaltaehkäisee ihon turhaa kuivumista että tarjoilee jo janoiseksi ehtineelle iholle tehokasta ensiapua niihin arjen tositilanteisiin, joissa ihomme ei tunnu osoittavan minkäänlaista yhteistyökykyisyyttä. Korjaavan päivävoiteen toimenkuvaan kuuluu toimiminen kylmyyden aiheuttamia lieveilmiöitä vastaan, tietysti ihoa pehmittävin sekä kirkastavin ottein.

patyka_jolieshop_patyka3step_hannamarirahkonen13

Ihon kiristelevä tunne sekä hilseily eivät ole pelkästään fyysisesti epämiellyttäviä tunteita, sillä kuten hyvin tiedämme, pintakuiva iho tuo oman haastavan elementtinsä myös meikkaamiseen. Jotta voimme saada meikistämme tasaisen, eloisan sekä hyvinvoivan, on meidän tarjoiltava säännöllistä ja ihotyypillemme sopivaa kosteutusta, sillä hyvin kosteutettu iho luo parhaat edellytykset onnistuneelle meikkipohjalle.

Kuivuuden lisäksi ihomme on päivittäin tekemisissä vanhenemista edistävien sekä ihon elinvoimaisuutta latistavien happiradikaalien kanssa, joiden toimintaan voimme vaikuttaa paitsi värikkään ravinnon, myös laadukkaiden ja antioksidanttirikkaiden luonnonkosmetiikkatuotteiden muodossa.

Patykan korjaava päivävoide on yksi luotetuimpia tähtituotteitamme mitä tulee ihon janoisuuden sammuttamiseen että happiradikaalien vastustamiseen. Hennon vaalean kasvokermamme sisältämät raaka-aineet rakastavat toimintaa, erityisesti kun puhutaan ihon herättämisest, kimmoisuuden palauttamisesta sekä kirkastamisesta.

patyka_jolieshop_patyka3step_hannamarirahkonen14

Olette varmasti laillamme yhtä kiinnostuneita Patykan korjaavan päivävoiteen ensiluokkaisista raaka-aineista. Voidepohjan INCI-listalla on ensimmäisenä C-vitamiinipitoista vadelmauutetta, antioksidanttisesti toimivaa damaskuksen ruusuvettä sekä pehmittävää karitevoita. Vadelmauutteen sisältämä C-vitamiini kumoaa happiradikaalien toimintaa, auttaa ihoamme muodostamaan sen kiinteänä pitävää kollageenia ja tukee ihomme uudistumista niille elintärkeiden mineraalien, magnesiumin sekä mangaanin, avulla.

Voiteen tuoksu on suloisen hento ja tämän kasvokermamme huippuunsa hiottu koostumus takaa nopean imeytymisen janoiselle iholle. Patykan korjaava päivävoide sopii edellä mainitun ominaisuutensa ansiosta loistavasti myös meikin alle tehden ihosta tasaisemman ja helpommin meikattavan. Tuotteen tehokas kosteutus perustuu pidemmällä aikavälillä kosteuttavaan karitevoihin ja avokado- sekä ruusunmarjaöljyihin sekä hyaluronihapon vaikutuksiin.

patyka_jolieshop_patyka3step_hannamarirahkonen12

Hyaluronihapolla on kyky sitoa kosteutta ihon pintaan ja muodostaa sen pinnalle ikään kuin suojaava harso, joka paitsi tasoittaa ihoa, auttaa myös säilyttämään oikeanlaisen kosteustasapainon, jolloin iho ei kuivu tiukissakaan sääolosuhteissa niin helposti. Hyaluronihapon ansiosta voiteen koostumus on voitu pitää huippukosteuttavista ominaisuuksistaan huolimatta kevyehkönä sekä nopeasti imeytyvänä. Mikäli tiedät ihosi olevan todella janoista sorttia, suosittelemme yhdistämään korjaavan päivävoiteen rinnalle vielä Patykan Repair Night-seerumin, jolloin ihon kosteutusoperaatioan saadaan vielä lisää tehoa.

Patykan kuningatarkerma on ehdoton hittituote kaikille meille, joiden iho sanoo painavan sanansa viileiden ilmojen saapumiselle. Kun kylpyhuoneen hyllystä löytyy tällainen superkosteuttaja, saa talvellekin melkein antaa luvan saapua, mutta vain melkein.

Patyka-teemaviikolla 15.-20.10.2014 tarjoamme sekä uusille tutustujille että tuotteisiin jo ihastuneille alennuksen -10% Jolie shopissa ja webshopissa. Tarjous koskee Patykan koko valikoimaa ja on voimassa Jolien shopissa ja webshopissa maanantaihin 20.10. klo 24.00 saakka. Saat alennuksen koodilla Patyka.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.