Yleinen

Parhaat joululahjat osa 1 – Jolie lux boxin joulupainos myynnissä nyt

25.10.2018, Jolie

Vuoden viimeinen limited edition himoittua Jolie lux boxia lähtee tästä! Jolie lux box on kuukausittaista Jolie boxia hieman luksuksempi kertaluontoinen painos, joka on myynnissä lanseeraushetkestään aina siihen saakka, että se myydään loppuun. Tyypillisesti lux boxin myyntiaika on ollut muutama vuorokausi, joskin joulupainoksemme on tänä vuonna ennennäkemättömän muhkea. Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle se riittää.

Lux box on siis livenä juuri tällä minuutilla Jolie webshopissa, ja myymme sitä niin kauan kuin tuotetta riittää. Jolie lux boxin joulupainoksen myyntihinta on 54,50 euroa, mutta sen arvo on yli 210 euroa. Jos ehdit tällä kertaa tilata Jolie lux boxin, se toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja viimeistään viikolla 50. Lux box saapuu siis luoksesi ihanasti ja sopivasti jouluksi!

Jolie lux box on täydellinen lahja itselle tai ystävälle. Lux box on myös yritysasiakkaille varma tapa hemmotella henkilöstöä. Luxin joulupainos ei ole tuotteidensa puolesta mitenkään jouluinen eikä suklaata ole mukana, mutta superlaatua talvi-iholle on tiedossa neljän täysikokoisen luonnonkosmetiikkastaran verran. Lisäksi kattaukseen sisältyy reipas setti isompia ja pienempiä maistiaisia, joihin lukeutuu kansainvälisen kauppamme Jolie Beautyn parhaimmistoa.

Tilaa omasi nyt täältä.

Jolie lux box on kertaluontoinen limited edition -versio kotiin saapuvasta yllätysboxista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Jolie lux box on jännittävä tapa tutustua luonnonkosmetiikan maailmaan. Jolie lux box sisältää useita täysikokoisia tuotteita sekä tuotenäytteitä. Tuotteet on valittu siten, että ne ovat rakastettuja Jolie-klassikoita tai tuoreita uutuuksia, sopivat iästä riippumatta ja kaikille ihotyypeille. Mukana on niin ihonhoito- kuin meikkituotteita.

Jolie lux box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja tai lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie lux boxissa on mukana saatekirje, jossa kerrotaan lux boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista.

Jolie lux box ei vaikuta mahdollisesti meneillään olevaan kuukausittaiseen Jolie box -tilausjaksoon.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.