Yleinen

Jolien ranskalainen bistro on auki I love me -messuilla – hullut messutarjoukset saatavilla jo nyt!

17.10.2018, Jolie

French Bistro

Tervetuloa tapaamaan meitä I love me -messuille 19.-21.10.2018 osastolle 7h128, jossa Jolie esiintyy tänä vuonna tunnelmallisella French Bistro -teemaisella osastolla! Tule nauttimaan viihdyttävästä messuhumusta ja tutustumaan mahtaviin messutarjouksiin. Jos et pääse messuille hyötymään huipputarjouksista, saat ne keskiviikosta sunnuntaihin myös Jolie shopista ja webshopista. Tarjoukset ovat voimassa 21.10.2018 saakka tai niin kauan kuin messueriä riittää.

Osaston ohjelmassa joka päivä:

Jolie Lipstick Bar – luonnonkosmetiikan huulipunabaari:

Miltä luksusluonnonkosmetiikan Hollywoodin valloittaneet huulipunat näyttävät sinun huulillasi? Messuviikonlopussa palvelee sydämellinen Jolien huulipunabaari, jossa pääset testaamaan luonnonkosmetiikan parhaita huulipunia mm. brändeiltä Kjaer Weis ja Absolution. Ammattitaitoiset meikkaajat taikovat kasvoillesi virkeyttä ja tyyliä trendikkäillä sävyillä.

Jolie meikkibistro

Luonnonkosmetiikan pikameikki:

Haluaisitko testata luonnonkosmetiikan moderneja laatumeikkejä, jotka hoitavat ihoa aidosti, eivätkä sisällä muoveja tai vierasaineita? Tule Jolien pikameikkiin hakemaan ihollesi hehkuva meikkivoide, hoitava peitevoide, täydellinen puuteri, hienostunutta värikosmetiikkaa sekä juuri se oikea poskipunasävy! Jolien taitavat meikkaajat ovat palveluksessasi kauneutesi ja hyvinvointisi parhaaksi.

(Palvelut ovat ilmaisia eivätkä sisällä ostovelvoitteita.)

Messujen ohjelmalavalla sunnuntaina 21.10.2018 klo 13.00

Jolien meikkibistro tarjoilee luonnonkosmetiikan syksyn meikkitrendit

Sunnuntaina klo 13.00 I Love Me -messujen ohjelmalavalla esiintyvät Suomen kauneimman luonnonkosmetiikkatalon upeat naiset. Jolien meikkiartisti Khira Derraqi tekee trendikkään meikin, ja Jolien kouluttaja Hanne Koskinen juontaa tutorialin.

Syksyn juhlakauden säkenöivin meikki syntyy uuden ajan luonnonkosmetiikan huippubrändeillä: Kjaer Weis, Absolution ja Alima Pure. Kerromme luonnonkosmetiikkamaailman viimeiset kuulumiset Pariisista ja New Yorkista.

Macarons French Bistro

Hullut messutarjoukset saatavilla myös verkkokaupasta ja Jolie shopista keskiviikosta sunnuntaihin

Messutarjoukset ovat perinteiseen tapaan hulppeita, sillä messutuotteiden alennus on jopa 40% normaalihinnasta. Hyviä tärppejä tulevaan pikkujoulukauteen ovat esimerkiksi Whamisan pikakaunistavat sheet maskit. Patykan ja Absolutionin bestsellerit ovat tietysti mukana messulaarissa ja INARIinkin pääsee messujen siivellä tutustumaan poikkeuksellisen leppoisaan hintaan.

Viime syksyn myyntihittimme I love me -messujen Jolie’s Beauty Garden -osastolla oli Aliman meikkipohja, jonka erinomaisuuden voi tulla testaamaan ja hankkimaan edullisesti omaan meikkipussiin tänäkin vuonna. Tämän vuoden messumenestyjiksi veikkaamme myös Oilixian purkkaputsaria ja Pai Skincaren ruusunmarjaöljyä. Myös joitakin Neal’s Yard Remediesin ikisuosikkeja on jo messukuormassa, ehdoton hankinta kaikille lienee ainakin luonnonkosmetiikan käsidesi.

Messutarjoukset ovat voimassa myös Jolie shopissa ja webshopissa sunnuntaihin 21.10.2018 saakka tai niin kauan kuin messueriä riittää. Verkkokaupassa messutarjousvalikoiman löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa – Bienvenue! Messuilla tavataan!

Kuvat: Unsplash & Kjaer Weis

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.