Yleinen

Hejsan Sverige! Jolien myymälä aukeaa Tukholmassa

29.10.2018, Jolie

Lobby

Kansainvälinen Jolie Beauty on tämän vuoden aikana kasvanut erityisesti rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa ja nyt on aika viedä brändimme konkreettisesti tukholmalaisten hipelöitäviksi ja ihasteltaviksi. Jolie avaa 1.11. pop up -putiikin loppuvuodeksi Tukholman urbaaniin sydämeen – uuteen konseptimyymälään The Lobbyyn!

The Lobby avattiin keväällä 2018 ja se sijaitsee niin kutsutussa Mood Districtissa, tunnetun kauppakeskus Moodin vieressä ja parin korttelin päässä kuuluisasta NK-tavaratalosta. Alueella on paljon yritysten toimistoja, ravintoloita, kahviloita ja erilaisia palveluja. Alueen kaupallisuutta, trendikkyyttä ja viehätysvoimaa kehitetään edelleen, ja uudenlainen konseptimyymälä The Lobby on tärkeä osa hanketta. Alueella työskentelee ja hengailee tyylikkäitä kaupunkilaisia, joita luonnonkosmetiikka epäilemättä kiinnostaa.

Lobby

The Lobbyn tarkoituksena on tarjota tulevaisuuden myymäläkokemus kävijöilleen. The Lobby tekee kuukausittain yhteistyötä erilaisten medioiden kanssa ja ideana onkin, että myymälän pystyy kokemaan kuin kävelisi sisällä ihaninta lifestyle-lehteä. The Lobbyn valikoima elää koko ajan ja teema ja brändit vaihtuvat lähes kuukauden välein. The Lobby koostuu kahdesta kerroksesta, joista alemmassa on niin kutsuttu The Lobby Market, joka antaa mahdollisuuden pienemmille brändeille tuoda tuotteensa esille vain yhden kuukauden aikana.

The Lobbyssa on mietitty myymäläkokemusta kaikille aisteille. Muun muassa myymälän musiikki, valot ja tuoksu on valikoitu huolella. Sovituskopissa asiakas voi valita valon tilanteen mukaan – onko tämä aikeissa käyttää vaatetta aamulla, illallisella, töissä vai ulkona. Suosittelemme vielä piipahtamaan myymälän vessassa, vaikka tarvetta ei olisikaan. Samalla hetkellä, kun napsautat oven lukkoon, tilassa starttaa disco.

Lobby

Kaksi kuukautta, kaksi teemaa

Jolie nähdään suurimmalla ja kauneimmalla mahdollisella putiikilla The Lobbyssa loppuvuoden ajan. Marraskuussa esillä ovat kansainväliset, palkitut meikkibrändimme Kjaer Weis, Alima Pure ja Absolution. Joulukuussa nostamme valoihin valikoidut ihonhoitobrändimme. Mukana ovat Patyka, Absolution, Oilixia, INARI Arctic Beauty, Evolve Organic Beauty, Pai Skincare ja May Lindstrom Skin. Tuotemerkit ovat valikoituneet mukaan markkinalta tulevan kysynnän perusteella. Pariisin parasta laatua eli Patykaa on tarjolla koko kahden kuukauden ajan, ja Patykan tiimi Pariisista saapuu myös juhlistamaan brändiään The Lobbyssa.

The Lobbyn loppuvuoden ihania teemoja ovat lifestyle, ruoka, juoma ja lahjat. Aito luonnonkosmetiikka on luksuslahja kenelle tahansa! Avajaispäivänä 1.11. shopissa on tavattavissa Jolien Ecommerce Manager Hanna. Muina aikoina osastolla auttavat The Lobbyn ystävällinen henkilökunta sekä ruotsalainen kosmetologi Sara Alström, joka auttaa mielellään tuotteiden valinnassa sekä esimerkiksi meikkipohjan tai huulipunan sävyn löytämisessä. Mitä, jos lähtisit pienelle adventtimatkalle hurmaavaan Tukholmaan? Myös koko Suomi on lämpimästi tervetullut!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.