Yleinen

Saisiko olla Ruotsin paras kasvoöljy?

30.10.2018, Jolie

Neal’s Yard Remedies on siirtynyt Jolien jakeluun Suomessa. Yhteistyö Neal’sin uusien Suomen jälleenmyyjien kanssa hoituu nyt Jolie distributionin upeiden naisten voimin. Olemme erittäin onnellisia Neal’sin jakelusta, sillä brändi täydentää hienosti Jolien omaa tuoteportfoliota.

Brittiläinen Neal’s Yard Remedies on 80-luvun alussa Lontoon Neal’s Yardissa syntynyt huomattavan eettisekologinen ja hiilineutraali yritys. Se on vanhaa ja autenttista laatuluonnonkosmetiikkaa, jolle ominaista on tukeva rohdosmaisuus ja tinkimättömät luomuraaka-aineet. Neal’sin tuotteita myydään paljon Ruotsissa, ja ruotsalaisilla kuluttajilla on useita suosikkeja valikoimassa. Maailmankuulu Wild Rose Beauty Balm -kulttibalmi on monikäyttöisyydessään ja erinomaisuudessaan huolettoman ihonhoidon nimeen vannovien ruotsalaisten lempituote.

Rose Facial Oil

Best Organic Oil – ruusuöljy lahjaksi nyt 70 euron Neal’s Yard Remedies -ostoksista

Neal’s Yard Remedies Rose Facial Oil -kasvoöljy on voittanut Ruotsissa erittäin arvostetun Best Organic Oil -palkinnon. Tällä viikolla kannustamme lämpimästi myös suomalaisia asiakkaita kokeilemaan voittajaa! Tarjoamme koko viikon ajan 70 euron Neal’s Yard Remedies -ostoksista kasvoöljyn kaupan päälle (lahjan arvo on 35,50 euroa). Ruusuöljy sisältää tiivistetyssä muodossa valtavan määrän maailman parhaita Damaskoksen ruusun terälehtiä. Ruusu on historiallinen ihonhoidon raaka-aine, joka rauhoittaa ja tasapainottaa kaikkia ihotyyppejä. Kasvoöljy ravitsee ja suojaa ihoa erityisesti syksyllä ja talvella. Se antaa iholle välttämättömiä antioksidantteja ja vitamiineja tuoden sivutuotteena kaunista hehkua. Ruusuöljyä voi käyttää muutaman tipan iltaisin puhtaille, hieman kasvovedestä kosteille kasvoille. Sitä voi tiputtaa myös kosteusvoiteen joukkoon tuomaan ekstratehoja. Jolien verkkokaupassa lahja lisätään tilaukseen automaattisesti. Etu on voimassa sunnuntaihin 4.11. saakka ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kuvat: Neal’s Yard Remedies

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.