Yleinen

Luonnonkosmetiikan apteekki – Sóleyn GRÆÐIR-tuotteet

04.02.2018, Jolie

Islanti

Sóley Organicsin juuret vievät vuosikymmenten taakse, jolloin Islannin kuuluisa parantaja, Sóleyn iso-iso-isoäiti, Grasa-Thorunn (yrtti-Thorunn) paransi ihmisiä hoitamalla heitä luonnonyrteistä valmistamillaan rohdoilla ja salvoilla. Thorunn siirsi tietämyksensä eteenpäin pojallensa Erlingurille, joka aikoinaan pelasti kaikki 12 lastansa Espanjan taudilta hyödyntämällä Thorunnilta saamiansa parantajan oppeja.

Sóleyn tuotteissa käytetyt islantilaiset villiyrtit tuovat helpotusta kaikenlaisiin iho-ongelmiin ja ovat niin puhtaan luonnollisia, että niitä voisi vaikka syödä. Aktiiviset raaka-aineet on kerätty Islannin ylämailta, jossa on maailman puhtain ilma ja luonto on lähes koskematonta. Islantilaiset yrtit kasvavat ankaran ilmaston armoilla, maassa, jossa puolet vuodesta aurinko ei nouse juuri lainkaan. Kesällä, kun aurinko ei laske ollenkaan, kasvit imevät itseensä valtavasti ravinteita ja valoa. Islannin ankarien sääolosuhteiden takia kasvit ovat täynnä vitamiineja, flavonoideja ja antioksidantteja. Sóleyn mielestä luonto on suurin parantaja ja innovaattori.

Islanti2

GRÆÐIR Organic Healer -parantajavoide

Sóleyn ensimmäinen tuote, GRÆÐIR-monitoimivoide, perustuu Erlingurin alkuperäiseen reseptiin. Islanniksi græðir (grai-deer) tarkoittaa ’parantajaa’ (healer). Ekosertifioitu balsami osoittautuu aina uudelleen erinomaiseksi hoidoksi ihottumaan, ekseemaan, psoriasikseen, ihoärsytyksiin, palovammoihin, ihotulehduksiin, vauvan vaippaihottumaan, hyönteisen pistoihin sekä pieniin haavoihin. Balsami sisältää vahvan annoksen Sóleyn nimikkoöljyseosta Islannin luonnon villiyrteistä. Erityiset hurraahuudot ovat kuuluneet atoopikkojen suunnalta, jotka ovat saaneet tuotteen avulla erityisesti talvisin rikkoutuneet ja kuivuneet kädet kuntoon. Purkillinen todellista parantajavoimaa!

Sarjasta löytyy myös erikseen käsille tarkoitettu GRÆDIR Hendur Healer For Hands -käsivoide, joka sisältää kevyessä koostumuksessa samaa parantavaa nimikkoöljyseosta. Käsivoidetuubia on kätevämpi käyttää ja kantaa mukana kuin purkkia.

Islanti3

GRÆDIR Healing Shampoo – hoitaa päänahkaa

Kärsitkö kuivasta ihosta, hilseestä, atooppisesta ekseemasta, psoriaksesta, maitoruvesta tai ihottumasta päänahan alueella? Sóleyn hoitava GRÆDIR Healing Shampoo on myös valmistettu Sóleyn suvun perinteistä GRÆÐIR-hoitosalvaa pohjana käyttäen. Shampoossa yhdistyvät hellävarainen puhdistus ja islantilaisten luomuyrittien voimakkaan parantava ja tulehduksia ehkäisevä vaikutus.

GRÆÐIR-shampoo helpottaa ihon ärsytysreaktioita ja tulehduksia. Tuote on erittäin hellävarainen, pehmittävä ja kosteuttava ja sitä voidaan käyttää myös vauvojen ja pienten lasten ihon pesuun. Talvisin ehdoton ykkösvalinta kuivan ja hilseilevän hiuspohjan pesuun, myös miehille! Vaikka sinulla ei olisikaan isompaa ongelmaa hiuspohjan kanssa, niin GRÆDIR-shampoo hoitaa ja vahvistaa ohuita ja hentoja hiuksia tuoden niihin volyymia.

Osta nyt kaksi Sóley Organicsin tuotetta, niin saat lahjaksi minikokoisen Sóleyn GRÆDIR-shampoon (15ml). Lahja lisätään tilaukseen automaattisesti. Kampanja on voimassa 5.2. tai niin kauan kuin lahjoja riittää.

Kuvat: Unsplash

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.