Yleinen

Pinks Boutique ja huumaavat Pinks Boutique Signature -hoitokokonaisuudet lanseerattu Jolie spassa ja Jolie distributionissa

02.02.2018, Jolie

Uusin Jolie-brändien tulokas on Pinks Boutique, jota tarjoamme ainoastaan jälleenmyyntiin laadukkaille hoitoloille. Englantilainen luonnonkosmetiikkasarja sisältää monipuolisen kokoelman korkeilla standardeilla tuotettuja hoitolatuotteita. Tuotteet tuovat spahoitoihin tuulahduksen ajatonta ja perinteistä aasialaista spakulttuuria. Pinks Boutique Signature -hoidot on lanseerattu nyt myös Jolie spassa, jonka valikoimaan ne tuovat uutta itämaista eksotiikkaa.

Pinks_Boutique

Pinks Boutique

Pinks Boutiquen perustajat Kirstie ja Luke Sherriff tapasivat Oxfordin yliopistossa. He jakoivat yhteisen laajan kiinnostuksen ihmiskehoon ja Aasiaan. Uniikit kukkien ja kasvien raaka-aineet inspiroivat heitä matkoillaan Indonesiassa, Tiibetissä, Nepalissa, Thaimaassa ja Japanissa. Tästä sai alkunsa erityisesti eksklusiiviseen spahoitokäyttöön kehitetty luonnonkosmetiikkabrändi Pinks Boutique.

Pinks Boutiquen tuotteet tuntuvat iholla luksukselta; ne ovat runsaita, hoitavia, aromaterapeuttisia ja tuoksuvat aidoilta raaka-aineilta. Pinks Boutique -tuotteiden tarkoituksena on palauttaa, ylläpitää ja tukea ihon luonnollista tasapainoa.

Pinks Boutiquella on arvostettu Soil Association -ekosertifointi. Tuotteiden luomuraaka-ainepitoisuus on 70-100%. Kirstie Sherriff on valittu kotimaassaan luonnonkosmetiikan vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi. Jolie myy Pinks Boutiqueta ainoastaan hoitoloiden hoito- ja jälleenmyyntikäyttöön. Tuotteista on tarjolla ammattikäyttöön kotipakkauksia suuremmat pakkauskoot.

Pinks Boutiquen kasvotuotteiden pääraaka-aineita ja niiden hyötyjä:

Sitruunaruoho – tulehduksia ehkäisevä ja hoitava, sopii hyvin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Käytetty tuhansia vuosia intialaisessa Auyrveda-lääketieteessä.

Mandariini – antiseptinen, ihoa suojaava, rauhoittava, virkistävä. Sopii rasvoittuvalle iholle, sekoittuu hyvin sitruunaruohon kanssa.

Vihreä ja valkoinen tee – voimakkaita antioksidantteja, auttavat vähentämään vapaiden happiradikaalien aiheuttamia haittavaikutuksia. Tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia. Sopivat kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle sekä ärtyneelle iholle.

Camellia-öljy – tunnettu erityisen hyvistä antioksidanttisista ja ikääntymiseltä suojaavista vaikutuksista. Antaa elinvoimaa ja suojaa, sekä pystyy imeytymään ihon pinnan alempiin kerroksiin sitoen kosteutta ja parantaen ihon elastisuutta.

E-vitamiini (vain luonnosta peräisin oleva) – voimakas antioksidantti.

Ruusunmarja – tehokas kosteuttaja, joka tukee ihon luonnollista uudistumista. Sopii etenkin kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Ruusunmarjaöljyllä on tieteellisesti todistettu olevan korjaavia vaikutuksia arpien ja juonteiden sekä auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten hoidossa.

Bambu – käytetään luonnollisena kuorivana ainesosana.

Pinks Boutique Signature –hoitokonseptit:

Pinks Boutique Signature -kasvo- ja vartalohoitojen tavoitteena on luoda täydellisen hemmotteleva ja kokonaisvaltainen hoitokokemus. Ennen hoidon alkua aisteja herätellään tilanteeseen sopivalla teellä, ja samalla valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin sopiva tuoksumaailma sekä sen pohjalta tuotteet. Teehetken aikana tehdään hemmotteleva jalkakylpy.

Tavoitteena on asiakkaan täydellinen rentoutuminen ja antautuminen aistikokemuksille; tuoksujen, kosketuksen ja ympäristön harmonialle. Tuotteilla itsessään on aromaterapeuttinen vaikutus, mutta aisteja stimuloidaan myös aromaattisilla suihkeilla.

Hoidon taustalla on kansainvälinen konsepti; tuotteet ja hoitotekniikat ovat saaneet vaikutteita ympäri maailmaa, erityisesti Aasiasta. Pinks Boutiquen hoitokuvauksissa käytetään usein sanaa “matka”, joka kuvastaa hyvin konseptia. Hoito ei ole pelkkä ihonhoitohetki, vaan aina pieni yksilöllinen elämysmatka.

Pinks Boutique Signature – kasvohoito Oriental Bliss – 90 min – 138 euroa

Valittavana on kolme kasvojenhoitolinjaa, joista valitaan asiakkaalle tilanteeseen sopiva:

 • Ruusu – herkälle ja/tai ikääntyvälle iholle. Asiakkaille, jotka toivovat kasvohoidolta ihoärsytysten rauhoittamista, runsasta kosteutusta sekä korjaavia ja uudistavia vaikutuksia.
 • Ocha – normaalista kuivalle ja pintakuivalle iholle. Vihreä- ja valkoinen tee sisältävät runsaasti antioksidantteja. Asiakkaille, jotka kaipaavat hoidolta kosteutusta, kirkastusta ja silottavaa vaikutusta.
 • Sitruunaruoho ja mandariini – tulehduksia ehkäisevä ja hoitava, sopii rasvaiselle- ja sekaiholle, myös nuorelle iholle. Puhdistaa ja tasapainottaa talintuotantoa.

Jalkakylvyn sekaan valitaan hoidon teeman mukaisesti ruusun terälehtiä, sitruuna- tai appelsiiniviipaleita tai mintun lehtiä. Kylvyn jälkeen hoito jatkuu selän kuorinnalla sekä rentouttavalla ja tunnustelevalla hieronnalla. Tuotteet poistetaan lämpimillä pyyhkeillä ja aromaattisella vedellä. Selälle levitetään naamio, jonka aikana rentoutetaan jalat syvillä paineluilla, venytyksillä ja jalkapohjien hieronnalla. Naamio poistetaan lämpimillä kompresseilla ja kasvovedellä.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus (tarvittaessa kaksoispuhdistus; Cleansing Melt + Cleansing Milk), kuorinta sekä hieronta kasvoöljyllä Pinks Boutique Signature -kaavan mukaan kasvoille ja dekoltee-hartia -alueelle. Lopuksi laitetaan kasvonaamio, jonka aikana asiakas saa hemmottelevan käsihieronnan. Kaikki tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja hoidon teeman mukaisesti.

Hoitaja kiinnittää erityistä huomiota läsnäoloon, kosketus ja hierontaliikkeeet ovat kautta hoidon rauhallisen voimakkaita ja tunnustelevia. Hoidon päätteeksi venytellään rentouttavasti asiakkaan jalat ja pyöritellään nilkat.

Pinks Boutique Signature – vartalohoito Soul Sensation – 105 min – 158 euroa

Soul Sensation -vartalohoito on kokonaisvaltainen kehon ja mielen hoito, joka vie matkalle aistien maailmaan. Vartalohoito sisältää jalkojenhoitorituaalin, kuorinnan koko vartalolle, sekä kokovartalohieronnan. Hoito on saanut vaikutteita sekä länsimaisista että itämaisista rituaaleista ja tekniikoista. Hoidon vaikutukset ovat samaan aikaan kehoa puhdistavia ja hoitavia, kuin myös mieltä rauhoittavia ja aisteja stimuloivia.

Vartalohoidossa kartoitetaan samalla tavalla huolellisesti asiakkaan tarpeet kuin kasvohoidossa, ja valitaan niiden pohjalta hoidossa käytettävät tuotteet ja eteeriset öljyt. Myös hieronnan voimakkuus riippuu asiakkaan toiveista ja tarpeista.

Vaihtoehtoina on neljä eri tavoin vaikuttavaa aromaattista hoitolinjaa:

 • Detox (D)
  Hoidossa yhdistyvät sitruunaruohon ja mandariinin tuoksujen raikastavat ja detoksaavat vaikutukset. Sopii puhdistavaa ja virkistävää hoitoa kaipaavalle.
 • Rentoutus (R)
  Hoidossa käytetään ruusun tuoksuja rauhoittamaan ja rentouttamaan sekä mieltä että kehoa. Suositellaan herkkäihoisille, ihottumista kärsiville, ihon sekä mielen rauhoittamista kaipaaville sekä ikääntyvälle iholle.
 • Virkistystä ja elinvoimaa (V)
  Hoitoon valitaan piparmintun, eukalyptuksen, geraniumin ja laventelin tuoksuja virkistämään ja antamaan elinvoimaa. Sopii kaikille, erityisesti väsymyksestä kärsiville virkistämään mieltä ja selkiyttämään ajatuksia.
 • Antaudu kehon ja mielen matkalle (A)
  Tässä hoidossa tuoksumaailma tulee makeasta appelsiinista, nerolista, Ylang Ylangista ja patsulista. Asiakkaan kaivatessa erityisesti omaa aikaa kiireisen elämänrytmin keskellä, tämä on hyvä vaihtoehto. Sopii myös huonosta verenkierrosta kärsiville.

Tervetuloa huumaavan ihanalle itämaiselle spahoitomatkalle! Jolie span ajanvaraukseen pääset tästä.

Pinks Boutique ja Pinks Boutique Signature –hoitokokonaisuuksista kiinnostuneita hoitoloita palvelee ilolla Jolie distribution/Hanne Koskinen p. 0505122010 tai hanne@jolie.fi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.