Ihonhoito Meikit

Kauneustrendit 2018

28.01.2018, Jolie

Shine on!

Huulikiilto on uusi matta. Huulikiillot palaavat ja huulet kiiltävät jälleen kosteina läpinäkyvästä sävystä hyvinkin rohkeisiin.

Layering

Korealaisesta ihonhoidosta lainattu nerokas keksintö on helppo tapa pakata ihoon vesimäistä kosteutta, jota iho janoaa etenkin kylmässä ulkoilmassa ja lämmitetyssä sisäilmassa. Layering toimii yksinkertaistetusti näin: taputtele iholle käsin (ei vanulapulla) kasvovettä, anna kuivua ja lisää toinen kerros. Kerroksia voit lisätä niin monta kuin haluat, Koreassa käytössä oleva 7 skin method käsittää jopa seitsemän kasvovesikerrosta. Tuhdimmastakaan voiteesta ei ole hyötyä, jos iholta puuttuu vesikosteus. Kasvovesikerrosten päälle voit lopulta lisätä voidetta tai öljyä. Whamisan Original-kasvovesi on varma valinta.

Whamisan kasvovesiä, vasemmalla Toner Deep Rich.

Skin First!

Ihonhoitotrendien omaksuminen Aasiasta tuo tullessaan aktiivisen ja kosteuttamiseen keskittyvän ihonhoidon, jonka tavoitteena on ihon ikääntymismuutosten ehkäisy, ihon suojaaminen ilmansaasteilta, sinivalolta ja muilta ympäristövaikutuksilta sekä meikittömän ihon virheettömyyden tavoittelu. Ihon suojaamiseen käytetään Aasiassa laajalti makeup setting sprayta, josta esimerkki on Novexpertin Magnesium Mist.

Naturellit kulmat

Kulmakarvatrendi jatkuu, mutta matkaa luonnollisempaan suuntaan. Täytä aukot ja vahvista omaa, luonnollista mallia lyhyin, karvan kasvusuunnan mukaisin vedoin omiin luonnollisiin väreihisi istuvalla sävyllä. Harjaa lopuksi kulmat huolellisesti läpi ylössuuntautuvin vedoin, jotta väri pehmenee, kovat rajat katoavat ja kulmat näyttävät tuuheammilta. Kulmatuotteiden valikoimassa on perinteisiä kulmakyniä, väritöntä ja värillistä kulmageeliä sekä Madaran kulmavahoja.

Hehkuposket

Vahva contour on pian out, ja sen tilalle tulee kevyempi muotoilu perinteisten bronzerien avulla. Halutessasi testata turvallista lämmintä hehkua kasvoille, kokeile Alima Puren Augustaa, jolla ei voi mennä pieleen. Sopii vaaleasta päivettyneelle iholle. Mikäli olet pigmentiltäsi luonnostaan tummempi tai sinulla on selkeä rusketus, valitse sävy Sedona.

Color statement

Huomio silmiin! Vahvat, kirkkaat luomivärisävyt ja rohkeat rajaukset ovat IN. Pidä kuitenkin muuten meikki hyvin simppelinä ja kevyenä, ja valitse yksi väri kerrallaan.

Soft Red

Punaiset huulet tehdään nyt hieman pehmeämmin. Arkeenkin sopiva tyyli on helppo kopioida: unohda rajaukset ja levitä huulipuna sormin töpöttelemällä huulille. Punan tulee olla toki siisti, mutta ei tarkkarajainen. Tähän toimii erinomaisesti Zuii Lip & Cheek Creme.

Miesten kosmetiikka

Miesten kosmetiikkamarkkinat laajenevat edelleen. Jolie webshopin joka kymmenes asiakas on nykyisin luonnonkosmetiikkaa itselleen hankkiva mies. Jolielaisesta vinkkelistä suosittelemme testaamaan ehdottomasti esimerkiksi Absolution La Crème de l’Homme -voidetta.

Curly Jolie

Jopa permanentti on taas täällä! Hiustrendeissä näkyy kaikenlaisten kiharoiden uusi kulta-aika afroista suuriin ja pehmeisiin pilviin. Kiharaa on hyvä hoitaa muutamalla pisaralla öljyä tai hoitavalla jätettävällä täsmätuotteella pesujen väleissä

Glitter Mania

Paljetit ja hileet sopivat paitsi kynsiin, myös poskipäille, kulmaluille ja huulille. Glitter kimaltaa paitsi perinteisissä metallisävyissä, myös kaikissa sateenkaaren väreissä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.