Yleinen

Jolie span syksyn uutuuksia: pikakasvohoito ja jalkahoito

16.09.2015, Jolie

Yleisön pyynnöstä olemme suunnitelleet Jolie span syksyyn kaksi uutta hoitoa. Ensimmäinen uutuus on toivottu jo siksikin, että se on edullinen ja mahdollistaa yhä useammalle mahdollisuuden tulla Jolie span hoitoon. Lisäksi asiakkaamme ovat ehdottaneet, että Jolie spasta voisi saada ihanan hemmottelun lisäksi myös tehokkaaseen ihonpuhdistukseen keskittyvän hoidon. Tehokkaan ihonpuhdistuksen suosiosta kertonee sekin, että Jolie span varatuin hoito on Lemon Therapy, joka sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen ja sopii myös tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Oireilevan ihon kanssa käännytään mielellään ammattilaisen avun puoleen.

lemontherapy

Nyt varattavissa onkin uusi Little Wonder – puhdistava pikakasvohoito kaikille ihotyypeille (68 euroa). Little Wonder on kenen tahansa perusihonhoitoa tukeva syväpuhdistus. Hoitoon kuuluu yksilöllisen ihotyyppisi erityistarpeita palveleva ihon puhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla hoitolatuotteilla ammattilaisen tekemänä. Ihon mekaaniseen tai entsymaattiseen syväpuhdistukseen keskittyvä hoito parantaa ihon kuntoa ja vähentää epäpuhtauksien esiintymistä. Jos ihollasi on vähemmän puhdistamista, saat myös pikakasvohoidon aikana napakan ihon väriä ja nestekiertoa parantavan hieronnan. Suosittelemme piipahtamaan tunnin verran tässä ihmeitä tekevässä hoitopedissä säännöllisesti.

lemon

 

jolie_kosmetologi4 (1)

Toinen hehkutuksen arvoinen tulokas on myös useiden asiakaspalautteiden tulosta. Happy Feet Hideaway (128 euroa) on ylellinen pitkä spahoito jaloille luonnonmukaiseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja värilakan varpaille. Refleksologinen ja stimuloiva jalkahieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja parantavia voimavaroja. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon. Jalkahieronnan ajaksi myös kasvoille levitetään ihotyypillesi sopiva hoitonaamio.

kylpy

Tervetuloa testaamaan huippuja uutuuksia!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.