Yleinen

Patyka uudistuu – kahden Patyka -tuotteen ostajalle käsivoide ilmaiseksi

17.09.2015, Jolie

Patyka, tuo luonnonkosmetiikan vallankumouksellinen kuningatar ja varma klassikko jo syntyessään, saa vuoronsa parrasvaloissa jälleen kerran. Jolien kotiosoitteesta Pariisista Helsingin Uudenmaankadulle lipuva Rolls-Royce on luonnonkosmetiikan herkullisen ja alati kasvavan genren elegantti valtiatar, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia, ympäristöystävällisiä ja omaavat suvereenin selektiivisen laadun ja tehon.

patyka_ss2013_01

Patykan valikoima on elänyt muutoksen aikaa, ja nyt kunnianhimoisen tuotekehityksen tuloksena pöydässä on upeita ja ajankohtaisia uutuuksia. Patyka on lanseerannut ensimmäisen kokonaan herkälle iholle suunnitellun tuoteperheensä, joka sisältää Patyka Sacred Lotus Face Cream -rauhoittavan kasvovoiteen, Patyka Lotus & Cotton Quenching Serum -rauhoittavan seerumin sekä Patyka Cornflower Micellar Gel Cleanser -hellävaraisen puhdistusgeelin. Herkälle iholle suunnatut tuotteet ovat ihoa rauhoittavia, vahvistavia ja suojaavia, ja saapuivat Helsinkiin juuri kreivin aikaan viileän vuodenajan alkaessa puhaltaa. Tuotteet eivät ole ihan kokonaan tuoksuttomia, mutta sisältävät korkeita pitoisuuksia huippulaatuisia herkkää ihoa hoitavia raaka-aineita kuten ruiskaunokkia, aloe veraa ja intianlootusta, jotka sopivat SOS-hoidoksi haastavalle ja reagoivalle iholle. Innoituksensa kolmikko on saanut kiinalaisesta lääketieteestä. Tuotteet ovat parhaillaan Jolie-tiimin sekä muiden kriittisten testiryhmiemme tutkailun alla, ja raportoimme kokemuksemme teille tuota pikaa.

patykavoide

Patykan uudistus on koskenut myös osaa jo aiemmin valikoimassa olleita Patykan tuotteita sekä niiden pakkauksia. Tuotekehitykseen on panostettu esimerkiksi tuotteiden koostumuksien hiomisessa. Patyka pyrkii päämäärätietoisesti täydelliseen käyttömukavuuteen ja laatuun ekosertifikaatin alla. Esimerkiksi tuotteiden toimivaan rakenteeseen, säilyvyyteen ja imeytyvyyteen luonnonkosmetiikan keinoin vaaditaan taitavaa suunnittelu- ja testaustyötä. Patyka on ottanut omassa tuotekehityksessään aikaa ja rahaa, ja onnistunut siinä loistavasti.

Iloinen uutinen on myös kolmen kaivatun Patyka -suihkugeelin löytyminen uusissa pakkauksissaan Jolie shopista ja webshopista jopa aikaisempaa edullisempaan hintaan. Pakkauskoko on pysynyt samana reiluna, mutta hinta on laskenut 32 eurosta 25 euroon. Tarjolla ovat Precious Woods, Divine Neroli sekä Pearl Grape. Pearl Grapesta sen verran, että se todellakin on tuo tuhat kertaa kysytty aikaisempi White Grape, jota ei ole aikoihin saanut! Se on siis juuri se Stellan suihkusamppanja ja kaiken kosmetiikan kokeneen Saara Sarvaksen mukaan maailman yksinkertaisesti paras suihkugeeli. Olemme samaa mieltä, erityisesti tiimimme luksusorientoituneet.

patykaraisin

Toivotamme teidät tervetulleiksi tutustumaan Patykan uutuuksiin. Tarjoamme kahden vapaavalintaisen Patykan tuotteen ostajalle Patykan käsivoiteen kaupan päälle täydessä 50 ml:n pakkauskoossa. Edun arvo on 19 euroa, ja se on voimassa Jolie shopissa ja webshopissa loppuviikon ajan. Jolie webshopissa sinun ei tarvitse kirjoittaa koodisanoja lisätietokenttään, lisäämme käsivoiteen automaattisesti kaikkiin to-su aikana tulleisiin Jolie webshopin tilauksiin, joissa on mukana kaksi Patykan tuotetta. Nauttikaa uusista ihanuuksista!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.