Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasilta 18.2. – Jenniemilia Kauppila

05.02.2016, Jolie

Jolie shopin palveluihin on kuulunut toissa syksystä saakka suositut Jolien Ystäväillat. Jolien Ystäväillassa asiakkaamme voivat tulla Jolie shopiin viettämään iltaa shopin sulkemisajan jälkeen ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana tutustutaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan osallistujien yksilölliset tarpeet ja kiinnostus huomioiden. Ystäväillassa voi esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Event_Jolie_20160121_PieniPalaUnelmaabyPinjaBruun-17

Jokaiselle ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopivaa sisältöä, jota voivat olla esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja tai yksilölliset pikameikit. Järjestämme myös pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita, mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin, Patykan ja Kjaer Weisin tuotteista. Kjaer Weisin etu on ekslusiivinen, ja tarjolla ainoastaan Ystävä- ja Tähtivierasilloissa.

shoppi

Jolie shopin viihtyisä myymälä ja sen tilava takahuone Helsingin Punavuoren sydämessä tarjoavat illanvietolle keskeisen sijainnin ja tunnelmalliset puitteet. Lämpimän kynttilänvalon ja lempeiden tuoksujen sylissä on nautinnollista rentoutua ja pysähtyä nauttimaan hyvästä seurasta ja ihanasta kosmetiikasta.

Jolien Ystäväillat ovat varattavissa yhä entiseen tapaan, mutta ne ovat jalostuneet myös muutamiin uusiin muotoihin. Yksi näistä uusista palveluista Jolien ystäville on 8.9.2015 alkaneet Jolie shopin Tähtivierasillat. Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

jenniemilia

18.2. Jolie shopiin saapuu Tähtivieraaksemme valloittava Jenniemilia Kauppila. Jenniemilia on kouluttautunut ensin valokuvauksen ja sitten joogan, kehollisen läsnäolon ja tietoisuustaitojen sekä valmennuksen parissa. “Opin kehollisen läsnäolon ja itsensä kuuntelemisen merkityksen vanhemmiltani jo pienenä ja oivalsin, kuinka luontaisia nämä taidot ovat minulle. Opettaessani joogaa ja meditaatiota sekä ohjatessani Rakkauskursseja keskeisin sanomani on vain vahvistunut: kun ihminen on yhteydessä sisimpäänsä ja omiin voimavaroihinsa, mitään muuta ei tarvita – kaikki löytyy lopulta itsestä.”

“Tämä ilta on omistettu sinulle. En tule luennoimaan itsesi hyväksymisen, arvostamisen ja rakastamisen voimasta tai siitä, miten saada yhteys omaan sisimpään. Sen sijaan autan sinua kokemaan nämä asiat itse. Ohjaan illan aikana hiljentymis-, läsnäolo- ja kohtaamisharjotuksia, joita tehdään sekä yksin, pareittain että ryhmässä. Näillä treffeillä voit ihastua uudelleen elämäsi tärkeimpään matkakumppaniin ja parhaaseen ystävään – sinuun itseesi! Ota mukaasi avoin mieli ja hymy suupielessä. Ennen iltaa saat sähköpostiisi ennakkokysymykset, jotka toimivat johdantona Tähtivierasillan teemoihin. Voit vastata kysymyksiin ja halutessasi tuoda ne mukanasi iltaan (vastauksia ei tarvitse jakaa muiden kanssa). Jos haluat vaikuttaa illan sisältöön, lähetä vastauksesi Jenniemilialle osoitteeseen info@jenniemilia.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Jenniemilia”

Päästäksesi mukaan iltaan, Sinun tarvitsee vain ostaa ilta ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10 € ja se hyvitetään illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajatusti. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laitathan sähköpostia Jolien myynti,-ja markkinointiassistentille Miialle osoitteeseen miia@jolie.fi

Huomioithan lipputilausta tehdessäsi;
-Valitse toimitustavaksi Nouto Uudenmaankadun myymälästä. Pääset iltaan nimelläsi, tapahtumasta ei tule erillistä, noudettavaa / postitettavaa pääsylippua.

Tervetuloa kanssamme inspiroivaan teemailtaan!

Kuva 1 Pinja Bruun, Kuva 2 Annamaria Kasanen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.