Yleinen

Mia Höytö kertoo, miksi kannattaa vaihtaa luonnonkosmetiikkaan

05.02.2016, Riikka Väänänen

Ekosertifioidun ihonhoitosarjan Mia Höytö Cosmeticsin perustaja Mia Höytö kertoo, miksi kannattaa siirtyä synteettisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan.

Mia-bild

1. Kerro, miksi kannattaisi siirtyä käyttämään ensisijaisesti luonnonkosmetiikkaa?

Luonnonkosmetiikka ei sisällä synteettisen kosmetiikan kemikaaleja, vaan puhtaita luonnon raaka-aineita. Valitsemalla luonnonkosmetiikan vähennät kemikaalialtistustasi merkittävästi. Kosmetiikan kemikaalit vaikuttavat hormonaaliseen tasapainoomme, ovat erittäin herkistäviä, altistavat kehomme mahdollisille syöpää aiheuttaville aineille ja kuormittavat ympäristöä. Luonnonkosmetiikalla tuetaan ihon omia rytmejä ja annetaan sille tehokkaita aineita, joita se osaa hyödyntää.

2. Mitkä tuotteet olisi kemikaalialtistuksen vuoksi tärkeää vaihtaa ensimmäisenä?

Kaikki iholle jätettävät tuotteet, sillä tuotteen sisältämien ainesosien jäädessä iholle on altistuminen pitkäaikaista.

3. Mistä aloittaa?

Ihonhoitotuotteista. Voit alkaa vaihtaa tuotteitasi luonnonmukaiseen sitä mukaan kuin vanhat tuotteet loppuvat. Luonnonkosmetiikasta löytyy varmasti hyvä vaihtoehto jokaiselle. Jos tarvitset apua ihollesi sopivien tuotteiden löytämiseen, käy esimerkiksi Jolien ihonhoitokonsultaatiossa.

Kaunis talvi

4. Mitä muutoksia ihossa alkaa tapahtua siirryttäessä luonnonkosmetiikkaan? Kauanko menee, että voi odottaa tuloksia?

Iho uusiutuu koko ajan, joten kirkastumista voit odottaa piankin. Luonnonkosmetiikan ansiosta ihosi alkaa toimimaan paremmin oman rytminsä mukaisesti, koska luonnonkosmetiikan tuotteet tukevat ihon luonnollista toimintaa ja antavat sille aitoja ravinteita.

5. Onko sinulla suosikkeja Jolien vaikoimassa?

Tietenkin kaikki omat tuotteemme ovat ihania ja olen iloinen, että olemme osa Jolien hyvää valikoimaa. Pidän kovasti myös Zuiin ja Kjaer Weisin meikeistä.

6. Mitä kuuluu Mia Höytö Cosmeticsille? Onko tulossa uutta?

Hyvää kuuluu, kiitos. Valmistelemme kovasti uusia ihania juttuja ja uusia tuotteitakin on tulossa. Juuri uutuutena tullut öljyseerumi Lempeä Uni on ollut tosi suosittu. Talvella saamme paljon kyselyitä talvi-ihonhoidosta ja onneksi meillä onkin tarjota aivan huiput tuotteet myös talvi-iholle.

Lempeä uni 5.

7. Mikä on oma lempparisi?

Uusi öljyseerumi Lempeä Uni! Olen todella onnellinen uudesta tuotteestamme.

Mia Höytö on luonnonkosmetiikka-alan yrittäjä ja asiantuntija, yhteiskuntatieteilijä, kosmetologi ja kampaaja, jonka sydäntä lähellä ovat estetiikka ja luonnollinen kauneudenhoito.
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.