Yleinen

Jokanaisen opas Und Gretel -meikkiostoksille

23.07.2019, Jolie

Berliiniläinen Und Gretel saapui kesäkuun alussa täydentämään Jolien verkkokaupan ja Punavuoren Jolie shopin meikkivalikoimaa. Shopista tuotteet ovat lentäneet kesälintujen lailla, mutta verkkokaupan asiakkaille meikkien ostaminen on usein vaikeampaa. Miten valita oikea sävy? Kuinka tietää, vääristääkö kuva tai näyttö unelmien huulipunasävyä ja miltä koostumukset lopulta tuoksuvat tai tuntuvat?

Jolien Blogi rientää nyt avuksi Uudenmaankadun Jolie shopin myymälähengettären Heidi Salon suosiollisella avustuksella. Heidi on ehtinyt testaamaan Und Gretelin valikoiman henkilökohtaisesti läpi. Hän on myös jutellut asiakkaiden kanssa kuukauden päivät Und Gretelin käyttökokemuksista. Brändi on ollut viime viikkojen kiinnostavimpia ja puhuttavimpia lippulaivaputiikissamme.

Lieth – valoa antava nudemeikkivoide

Nestemäinen Lieth-meikkivoide on superihana nudemeikkivoide, joka ohuesta koostumuksestaan huolimatta peittää hyvin. Heidin mukaan asiakkaat kysyvät paljon, miten Lieth poikkeaa huippusuositusta Nui Cosmeticsin nestemäisestä meikkivoiteesta.  ”Liethin sävyt ovat keltapohjaisia, joita kysytään meiltä paljon! Useimmat asiakkaat vierastavat punapohjaisia meikkivoiteita, joskin ne ovat toisille pohjasävyiltään juuri oikeita. Liethin viidestä sävystä ainoastaan numero 1 – Porcelain Rose on punertava. Shopista myydään eniten sävyjä 2 ja 3, mutta nyt kun osa asiakkaista on jo ehtinyt kunnolla päivettyä, niin myöskin sävyt 4 ja 5 ovat löytäneet käyttäjiä. Jotkut ovat ostaneet kaksi sävyä, vaaleamman ja tummemman, jotta voivat sekoittaa niitä hetken ja ottaa tummemman käyttöön loppukesäksi. Tuote säilyy kyllä niin, että vaaleampaa sävyä voi seisottaa jonkin aikaa ja käyttää taas myöhemmin syksyllä vuodenajan vaihtuessa. Liethin purkki on hyvänkokoinen ja riittoisa, joten rahalle saa kivasti vastinetta. Lieth on mattainen, ei sisällä kimalteita, eikä myöskään tuoksu juuri miltään. Asiakkaat kiittelevät sen pysyvyyttä. Nuin meikkivoiteeseen verrattuna Lieth on koostumukseltaan vähemmän rasvainen ja ohuempi. Sen aikaansaama lopputulos tuo valoa kasvoille, mutta ei niin paljon kiiltoa ja kuultoa kuin Nuin voide.” Heidi kertoo.

Apricot Shimmer – huulikiilto on huulituotteiden bestseller

Und Gretelin huulituotteet – huulipunat ja huulikiillot, ovat hoitavia ja pigmenteiltään melko maltillisia. Sävyt ovat klassisia ja hienostuneita, ja palvelevat tyylikästä ja aikuista meikkimakua. Suosikiksi Jolie shopissa on osoittautunut Knutzen Lip Gloss sävyssä 5 Apricot Shimmer, joka on läpikuultava korallinen sävy. ”Huulikiillon koostumus on täyteläinen, mutta ei tahmainen – ideaali siis! Sitruksinen tuoksu saa hyvää palautetta, se on ihanan kesäinen ja raikas.” Heidi sanoo: ”Huulipunien koostumus on melko kostea. Ne sopivat erityisesti niille, jotka ovat tykänneet Alima Puren Velvet -punista sekä Estelle & Thildin huulipunien koostumuksesta. Itse olen enemmän huippupigmenttisten huulipunien kuten Absolution Sweet & Safe Kissin ja Kjaer Weis Bulletin ystävä. Monet kuitenkin kokevat ne itselleen koostumukseltaan turhan kuivina. Und Gretelin punissa on selvästi rasvaisempi tuntuma ja helppo levittyvyys ilman sivellintäkin. Ne ovat sellaisia tosi iisejä käsilaukkupunia.”

Täydelliset luomivärisävyt

Und Gretelin luomivärisävyistä puhuttaessa Heidi innostuu. Pehmeistä sävyistä saa reippaasti pigmenttiä irti ja sävyt pysyvät hyvin. Ylivoimainen hitti on Seashell, joka toimii valo- ja korostusvärinä luomivärin lisäksi. Heidi kertoo käyttävänsä sitä ”pitkin naamaa”, koska tuote on niin kertakaikkisen kaunistava. Luomilla se toimii herättäjänä, avaa katsetta ja virkistää ilmettä. Sävynä se muistuttaa esimerkiksi Kjaer Weisin suurta suosikkia Cloud Ninea.

”Ruskeista sävyistä molemmat ovat tosi kauniita ja käytännöllisiä. Auburn on lämmin punapohjainen ruskea ja Bark viileä ruskea. Violetinharmaan Lavender Greyn tuhannen taalan vinkki on astetta kesäisempi Smokey Eye -meikki. Teimme sillä lempeät savusilmät eräälle meikkiasiakkaalle viime viikolla ja lopputulos oli järkyttävän ihana. Kannattaa testata!”

Ja jos valitset vain yhden…

Und Gretel Sunne Lifting Modellage Powder – puuteripaletti on sitten kuitenkin se juttu. Und Gretelin maailmanlaajuisesti suosituimpia tuotteita ovat kulmatuotteet (kulmakynät ja kulmakarvageeli) sekä Lieth -meikkivoide, mutta Jolie shop on totaalisesti hu-rah-ta-nut ”Sunneen”.

Heidi on hankkinut välittömästi omansa, ostattanut tuotteen kaikilla myymälässä piipahtaneilla asiantuntijoilla ja vakkariasiakkailla. Ja sana senkun kiirii ja jono kasvaa.

”Kyseessä on virallisesti korostus- ja varjostusväri, tuotetta saa kolmessa erilaisessa sävyparissa. Kansanomaisesti ja yksioikoisesti voisi sanoa, että jokaisessa paketissa on aurinkopuuteri ja poskipuna, tai sävyt, jotka ajavat niiden asiaa. Jokaisessa pakkauksessa on siis kaksi toisiaan tukevaa sävyä ja kaksi aitokarvaista sivellintä – molemmille sävyille omansa. Yleensä heitän pikkuiset pakkaussiveltimet aina roskiin tai annan lapsille leikkiin, mutta näitä kun kerran testaa, näistä ei voi luopua! Sävyparista Wide on vaalea ja hento. Se sopii vaalealle käyttäjälle, tai sellaiselle, joka haluaa pastellisia ja kevyitä sävyjä kasvoilleen. Widella ei synny rajoja eivätkä posket näytä punatuilta. Kaunistuminen on kuitenkin väistämättömyys! Leve on sävynä persikkaisempi, ja sen poskipuna on Widea pigmenttisempi. Leve on tällä hetkellä Jolie shopin myydyin sävy. Bero taas on tarkoitettu päivetystä omaavalle tai kaipaavalle sun kissed -naiselle, sen aurinkosävy on syvempi ja toinen puolisko on helmiäinen, jolla saa kasvoille sensuellia hehkua.”

Vielä muutama kommentti kynistä ja peitevoiteista

Und Gretelin silmärajauskynistä Black 1, Mocha 2 ja Dark Grey 3 Heidi kertoo, että ne ovat puolipehmeitä ja kiitettävästi pysyviä. Sävyistä spesiaalein on harmaa, joka on kylmä ja suorastaan sinertävä. Heidi on tykännyt siitä käytössä ja todennut sen olevan monille sopiva, raikkaan moderni ja mustaa pehmeämpi vaihtoehto. ”Rohkaisen asiakkaita kokeilemaan sävyä, se on erinomainen ja kiinnostava.”

Tunkal-peitevoiteita Heidi pitää enemmän valokyninä kuin varsinaisina concealereina. ”Monia asiakkaita kiinnostaa, onko peitevoide samanlainen kuin Absolutionin, koska Abso on niin huippuhyvä ja suosittu. Tunkal ei ole niin peittävä kuin Abson peitevoide, suosittelen sitä ehdottomasti ennemmin valokynäkäyttöön. Sävyt ovat hyvin vaaleita ja valoisia.”

”Und Gretel -kulmakynät on olleet Jolie shopissa suosittuja, sävyistä lähestyttävin ja yleispätevin on kylmänruskea Taupe. Sävy on lähellä Zuiin samannimistä kulmakynää, jota olemme myyneet vuosien saatossa paljon! Kulmakynät saavat hyvää palautetta siitä, että niissä on harja mukana. Nykyinen meikkaustrendi harjaa kulmia vahvasti ylöspäin. Und Gretel Eyelinerin terä on Absolutionin kynää pehmeämpi ja joustavampi. Absolutionin lineria suosivat erityisesti ne, jotka haluavat terävää jälkeä tai kissamaisia rajauksia.”

 

Tutustu Und Gretelin suosikkeihin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.