Ihonhoito

Minun luonnonkosmetiikkatarinani, Jolien asiakas Jenni 40 vuotta, Helsinki

18.07.2019, Jolie

Julkaisimme helmi-maaliskuussa juttusarjan, jossa pitkäaikaiset Jolien asiakkaat jakoivat omia käyttäjäkokemuksiaan luonnonkosmetiikasta. Aikaisemmin Hanna, Suvi ja Mari ovat jo ehtineet kertoa, kuinka heistä tuli luonnonkosmetiikan käyttäjiä ja mitkä tuotteet ovat heidän luottopurkkejaan. Nyt on vuorossa Jenni, joka löysi luonnonkosmetiikasta omalle iholleen kauan kaipaamansa tasapainon, eikä hänen ihonsa ole koskaan voinut niin hyvin kuin tänään. Iloa turvallisista kosmetiikkakokeiluista saa nykyään myös Jennin 12-vuotias tytär.

Kuinka sinusta tuli luonnonkosmetiikan käyttäjä?

Olen aina ollut valpas etsimään ihonhoitooni sopivia tuotteita. Jo hyvin nuorena huomasin, että kauppojen hyllyjen perusvalikoima ei kohdallani toimi. Jossain vaiheessa aloin törmäillä kirjoituksiin luonnollisesta kosmetiikasta ja ajatus puhtaista tuotteista vetosi minuun voimakkaasti. Olin tuolloin käyttänyt arvokkaita merkkejä jo tovin, mutta silti tuntui, että en löydä iholleni tasapainoa.

Mitkä ovat sinulle tärkeimmät syyt käyttää luonnonkosmetiikkaa?

Tärkeimmät syyt luonnonkosmetiikan valitsemiseen ovat puhtaus, luonnollisuus, turvallisuus ja toimivuus. Haluan aitoa hyvinvointia iholle ja keholle.

Millaisia tuloksia olet saanut ihonhoidossasi luonnonkosmetiikalla?

Ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin! Aloitettuani luonnonkosmetiikkaan tutustumisen, löysin pian itselleni sopivia tuotteita toinen toisensa perään. Esimerkiksi synteettisten hajusteiden jäädessä pois, yliherkkyys tuoksuille tasoittui. Luonnollisista tuoksuista en ole saanut mitään oireita.

Onko sinulla lempituotteita ja/tai -brändejä Jolien valikoimassa?

Luottomerkkejäni ihonhoidossa ovat Patykan, Absolutionin ja Whamisan tuotteet. Meikkipussistani löytyy Alima Purea, Kjaer Weisia, myös Absolutionin huiput sekä nyt uusimpana innostuksena Nui Cosmetics.

Patykan puhdistustrion alkuperäinen versio oli niin oiva löytö, etten ole sitä sittemmin muuhun vaihtanut. Öljyn koostumus on aivan huikea. Se irrottaa lempeästi vahvankin meikin sekä puhdistaa perusteellisesti. Käytän aina sen kanssa puhdistusvaahtoa Patykalta. Ne muodostavat yhdessä öljyn kanssa ihanan pehmeän pumpulimaisen vaahdon. Sitten huuhtelu lämpimällä vedellä ja kasvot on puhtaat, mutta eivät lainkaan pintakuivat tai ärtyneet. Koska ihoni on sekaiho ja epäpuhtauksiin taipuvainen, olin pysytellyt öljyistä erossa, ajatellen etteivät ne sovi minulle. Asia olikin aivan toisin kun koostumus on huolella tehty.

Whamisan Refresh Toner mullisti käsitykseni siitä, kuinka tärkeä kasvovesi onkaan. Olen aina käyttänyt kasvovettä ja pitänyt sitä oleellisena osana kasvojen hoitoa, mutta sen merkitys korostui aivan toisella tavalla Whamisan tullessa Suomen markkinoille. Talvi 2017-2018 oli aivan erilainen kuin aikaisemmat juurikin Whamisan avulla: ihoni ei kärsinyt lainkaan talven kuivuudesta. Ihon pinta pysyi ehjänä koko talvikauden ja ne kovimmatkaan pakkaskaudet eivät lannistaneet. Ja koska tapanani on seurata tunnollisesti ohjeita, jos ne minulle hyvin perustellaan, kerrostan kasvovettä aina vähintään 2-4 kerrosta. Talvella voi mennä vielä useampikin.

Whamisan Water Cream on kevyt ja täynnä vesikosteutta, jota en aikaisemmin tiennyt ihoni kaipaavan näin kovasti. Voide hoitaa ja hellii ihoa. Pieni määrä leviää helposti kasvoille hoitonesteen jälkeen eikä iho vain tunnu raikkaalta vaan mýös näyttää siltä.

Absolution Le Booster Pureté -tehotiivisteen Katja Kokko esitteli minulle kauan sitten hänen vielä ollessa Jolien myymälässä palvelemassa asiakkaita. Toista vastaavaa tuotetta en ole koskaan löytänyt. Booster rauhoittaa hormonaaliset oikut kasvoillani. Olin välillä pitkään ilman, kunnes taas tajusin, että sitä minä kuitenkin kaipasin. Vaikka monia asioita voi hoitaa sisäisesti mm. ruokavalion avulla, en voi välttää stressiherkkyyden nostattamia näppyjä ja hormonaalisia vaihteluita. Niiden kanssa on vain elettävä ja sopivalla täsmätuotteella tasoitettava reaktioita kasvoilla.

Alima Puren mineraalimeikkipohja sopii iholleni täydellisesti. Se antaa sopivan peiton punaisille alueille ja tasoittaa väriä, eikä ole liian raskas tai tuki ihoa. Meikki pysyy loistavasti koko päivän etenkin Alima Puren Primerin avulla. Asiakaspalvelutyöni myymälän kirkkaissa valoissa tuo haastetta meikille ja etenkin sen pysyvyydelle. Meikkini on suotavaa pysyä aamusta iltaan kertaheitolla, en ehdi lisäilemään sitä päivän aikana. Oikea sävy löytyi Jolien myymälässä Emmin avulla. Olen vaalea, mutta liian vaaleat sävyt saavat minut kalpeaksi ja siksi pieni lämpö on tarpeen. Tähän tuotteeseen voin luottaa ja siksi olen ollut tyytyväinen asiakas jo monta vuotta.

Mistä tykkäät Joliessa ja miksi olet valinnut sen yhdeksi kantakaupoistasi?

Löysin Jolien Hannamari Rahkosen aikaisemman blogin kautta. Lähdin tutustumaan Uudenmaankadun putiikkiin ja huomasin saavani hienoa opastusta. Jolien tarinan alussa Katja ja Jutta ja sitten myöhemmin muu myymälähenkilökunta ovat aina osanneet opastaa oikeisiin valintoihin. Odotan uutuuksia ja seuraan tuotelanseerauksia edelleen innolla. Löydän säännöllisesti uusia helmiä. Luonnonkosmetiikka pystyy näinä päivinä täyttämään kaikki odotukset.

Pystyn luottamaan siihen, että löydän itselleni sopivat tuotteet aina Joliesta. Mukanani asiakkaana on usein myös uusi sukupolvi, sillä 12 -vuotias tyttäreni on myös kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Jolie shopin henkilökunta opastaa ihanasti nuorta naisenalkua. Hän ottaa mielellään vastaan ohjeita ja vinkkejä ammattilaisilta, vaikka ei aina jaksa kuunnella äitiä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A M
A M
4 years sitten

Minulla jäi tilaus tänään tekemättä, kun sitä ei enää voikaan noutaa liikkeestä.

Maria Joliesta
Maria Joliesta
4 years sitten
Reply to  A M

Hei! Muutimme uuteen suurempaan varastoon, jonka vuoksi nouto myymälästä -toimitustapa on poistunut. Uusi varasto sijaitsee niin kaukana, ettemme tällä hetkellä pysty toimittamaan päivittäisiä noutoja myymälään. Yritämme parhaamme mukaan hioa prosessejamme, jotta voisimme tarjota noudon myymälöistä uudelleen tulevaisuudessa. 🙂

Sanna
Sanna
4 years sitten

Ihana rakas Jenni ❤️

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.