Yleinen

Henua – suomalaista luonnonkosmetiikkaa

11.08.2019, Jolie

Jatkuvasti lisääntyvät suomalaiset luonnonkosmetiikkasarjat ovat suuri ilo! Henua on suomalaisten siskosten, Jennin ja Anun, haave ja hengentuote. Pohjoisia raaka-aineita hyödyntävä ja kauniisti designattu Henua muutti Jolieen viime syksynä. Eksklusiivisesti Gardenin myymälästä tähän saakka myyty Henua on herättänyt paljon kiinnostusta. Kämp -ympäristön kansainväliset vieraat tulevat toistuvasti kysymään, mikä Henua oikein on ja mistä siinä on kysymys. Brändin simppeli pohjoismaalaisuus ja INCI-listoista nostetut Pohjolan antimet kuten kaura, tyrni ja puolukka puhuttelevat. Vaikka empiirinen havainnointimme on toistaiseksi lyhytaikaista, Jolien kauneusmeedio uskaltaisi jo ennustaa Henualle hyvää matkaa maailman luonnonkosmetiikkamarkkinoille.

Viisi tuotetta lähikosmetiikkaa

Henuan ekosertifoitujen tuotteiden raaka-ainepohja perustuu koivunmahlaan ja ruiskaunokista sekä ruususta uutettaviin vesiin. Mukana on tietysti myös suomalaisia supermarjoja, raikasta mäntyä ja ihoystävällistä kauraa. Henua on murresana; pohjalainen versio Joliessakin kuuluisasta ihanuudesta. Yrityksen kotipaikka on Helsinki-keskeisyyden vallitessa virkistävästi Seinäjoki. Henua on ylipäätään kannatusta suomalaiselle työlle ja kansantaloudelle, sillä Avainlippu -tuotteiden jokainen vaihe suunnittelusta toteutukseen hoidetaan Suomessa ja suomalaisen työvoiman toimesta.

Tuotteita Henuan valikoimassa on tällä hetkellä viisi. Suosikki Jolien Gardenin myymälän asiakkaiden keskuudessa on ollut kasvoöljy. Gardenin myymälän henkilökuntamme on rakastunut Henuan vartalovoiteeseen, jota myydään paljon pettämättömäksi lahjaksi. Pakkaus on ylellinen ja tuotteesta tulee hyvä olo. Lisäksi valikoimaan kuuluvat öljypuhdistus, kasvovesi ja kasvojen kosteusvoide. Henuan tuotteiden aidon raikkaat ja miellyttävän miedot tuoksut ihastuttavat testeripurkkien pyörittäjiä putiikissa päivittäin.

Henua lanseerataan nyt Jolien Suomen verkkokaupassa sekä kansainvälisessä kaupassamme joliebeauty.comissa. Suosittelemme Henuaa erityisesti silloin, kun etsit jotakin sykähdyttävää ja eettisekologista lahjaa joko itsellesi tai jollekin tärkeälle ihmiselle. Pakkausten harmoninen keveys ja ilmavuus tekevät tuotteista kuin koruja. Pakkauksissa on mukana sekä selkeää informaatiota raaka-aineista, että pieniä mielikuvallisia runomaisia tekstejä, jotka johdattavat tuotteiden ja niiden ainesosien tunnelmaan. Ihania ajatuksia!

Tutustu Henuan tuotteisiin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.