Yleinen

A Dream come true – Absolutionin uudet kasvovedet

02.08.2019, Jolie

Absolutionin perustaja Isabelle Carron kysyi meiltä taannoin Suomen vierailullaan, mitä uusia tuotteita haluaisimme. Kysymys ei ollut Jolie-tiimille varsinaisesti vaikea, sillä oma väkemme rakastaa paitsi Absolutionia niin kasvovesiä (myös seerumit, öljyt ja balmit ovat kovassa huudossa). Joliet ovat olleet kasvovesihullua porukkaa jo kauan ennen korealaisia hoitonesteitä. Siksi sanoimme heti yhdestä suusta, että Absolution La Brume Systémique tarvitsee sisaruksia. Absolutionin valikoimaan on toistaiseksi kuulunut ainoastaan yksi innovatiivinen kasvovesi, sillä brändi on keskittynyt seerumeihin, tehotiivisteisiin, voiteisiin ja niiden keskinäisiin mix & match – cocktaileihin. Viime aikoina Absolutionin meikit ovat nauttineet julkisuutta ja suosiota Ranskassa, ja Isabellen fokus on ollut syystäkin niissä. Meikkiprojektit ovat tuoneet brändille rahaa ja näkyvyyttä, joiden voimin jatkaa laadukasta kehitystyötä ja kasvua.

Kaksi korealaisesta ihonhoidosta inspiroitunutta hoitonestettä

Isabelle ymmärsi ja kuuli toiveemme. Kuuluisana trendsetterinä nainen toki tietää myös sen, mikä on milloinkin kuuminta ihonhoidossa. Siksi gua shan, holististen hoitokonseptien, ihonhoidollisten meikkien ja monivaikutteisten hoitonesteiden ilmestyminen Absolution -valikoimaan on odotettua. Uudet hoitonesteet ovat nyt täällä ja hyvin täsmällinen vastaus haaveisiimme. Niiden INCIt, tuoksut, pakkaukset, markkinointimateriaali ja hoitovaikutukset ovat sellaisia, että syvä Absolution -rakkaus on kovertanut sydämiimme vielä yhden lokeron lisää. Miten hyvin, ihanasti ja taidokkaasti asioita voidaankaan tehdä! Joskus elämässä ja kosmetiikkamaailmassa on onni ja autuus kohdata jotakin sellaista, jossa toivomisen varaa ei jää yhtään. Joskus pieni pala taivasta tipahtaa eteesi kevyesti yhdellä kertaa.

absolution essence

Absolutionin uudet Essencet ovat korealaisesta ihonhoidosta inspiroituneita, monivaikutteisia hoitonesteitä, joiden koostumukset ovat kasvoveden ja seerumin välimaastosta. Tuotteita on kaksi erilaista, toinen samealle, väsyneelle ja kosteusköyhälle iholle ja toinen rasvaiselle, epäpuhtaalle ja sekaiholle. Vesimäisen ohuet geelit ovat ihania käyttää ja pakattu käsissä pehmeiltä tuntuviin lasipulloihin. Nesteet hulahtavat syvälle ihoon ja halutessaan niitä voi myös kerrostaa. Tehokkaan hoitovaikutuksen saa kuitenkin Absolutionille tyypilliseen tapaan jo pienestäkin määrästä tuotetta. Kevyet koostumukset imeytyvät iholle välittömästi ja sopivat käytettäviksi aamulla ja illalla tavallisen kasvoveden sijaan.

Absolution L’Essence Botanique Éclat -hehkuneste

Éclat on kirkastava ja kosteuttava hoitoneste, joka sytyttää samean ja elottoman ihon uuteen hehkuun. Éclat on tähti syntyessään ja tiedämme jo nyt sen olevan tulevan syksyn suuri hitti. Éclatissa on 17 tarkasti suunniteltua ja valikoitua luomulaatuista ainesosaa, jotka toimivat synergiassa keskenään. Jos sisäiset tai ulkoiset haittatekijät kuten stressi, ilmansaasteet, aurinko, unenpuute tai huono ruokavalio kuormittavat ihoasi, Éclat -hoitoneste auttaa palauttamaan sen luontaisen hehkun ja kosteuden. Samalla se edistää muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Éclat sisältää puhdistavaa porkkanaa, ihoa vahvistavaa ruusujuurta ja uudistavaa ruusunmarjaa. Mineraalirikas aloe vera rauhoittaa ihoärsytyksiä ja hedelmäinen yhdistelmä persikkaa, omenaa, pomeranssia ja vadelmaa virkistää ja kirkastaa. Raikas tuoksu on kuin aamuinen puutarha tai kasvihuone. Sopii myös miehille.

Absolution L’Essence Botanique Pureté -puhdistava neste

Pureté on suunniteltu epäpuhtaalle ja helposti rasvoittuvalle iholle. Hoitonesteen ainesosat auttavat vähentämään epäpuhtauksia, punoitusta ja liiallista talin muodostumista samalla ihohuokosia supistaen. Puretéssa on 12 erityistä luomulaatuista ainesosaa, jotka toimivat yhdessä synergiassa. Pureté toimii täydellisesti sekaiholle: se kosteuttaa ihoa reilusti, mutta samalla säätelee ihon talintuotantoa hilliten öljyisyyttä T-alueella myrtin ja isotakiaisen avulla. Mineraalirikas aloe vera lieventää ihoärsytyksiä. Tuoksu on vihertävä ja aavistuksen hamppuinen, mutta silti erittäin miellyttävä. Sopii myös miehille.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.