Yellowmood

Yellow moodin maaliskuu

09.04.2014, Hannamari Rahkonen

Maaliskuu hujahti ohitse kuin vauhdikas rekka, mutta käteen jäi taas paljon mukavia blogimuistoja. Kokosin tämän päivän postaukseen Yellow moodin mieleenpainuvimmat tapahtumat täällä blogin puolella, toivottavasti näistä on iloa myös teille! yellowmood_crossfit_raakaruoka_hannamarirahkonen_kauppayhtiö 4

Reseptipuolella valmistetin aika paljon uusia juttuja, sillä kehitin matcha-raakasuklaamoussen, tuunasin suklaafudgea kuudella eri tavalla, kokeilin raikasta mehusmoothieta, leivoin juhlia silmällä pitäen gluteenittomia minimuffinseja ja kehitin maksan toimintaa tukevan marja-suklaasmoothien.

yellowmood_crossfit_raakaruoka_hannamarirahkonen_kauppayhtiö 3

Treenien osalta maaliskuun ensimmäiset kolme viikkoa menivät puolikuntoisena ja treenejä kertyi koko kuukaudelle vain kaksi. Kirjoittelin teille kuitenkin treeni-ikävissäni CrossFit Santasportin neljän viikon treenisyklityksestä, joka toimii ainakin omasta mielestäni aivan loistavasti, sillä sen avulla pyritään antamaan kehon jokaiselle osa-alueelle vahvistusta. Loppukuusta kävin kuvaamassa meidän boksimme järjestyksessään toiset salikisamme, joista olen nyt viime päivinä ammentanut motivaatiota omiin treeneihin kun olen voinut tehdä paluun boksille. Säännöllistä treeniä on nyt takana 1,5 viikkoa ja olotila paranee kerta kerralta.

Remontti on edistyi maaliskuussa etanan vauhdilla, lähinnä päivittelin olohuoneeseen vähän kevätfiilistä värikkäillä tekstiileillä. Nyt huhtikuussa on sen sijaan laitettu rattaisiin taas vauhtia ja varsinkin keittiä ja sauna alkavat edistyä.

yellowmood_crossfit_raakaruoka_hannamarirahkonen_kauppayhtiö 2

Luonnonkosmetiikka on ollut maaliskuussa kovan syynin alla ja summasin kokemuksiani Absolutionin tuotteita koskevassa minijuttusarjassa, jossa oli kaksi osaa. Arkimeikin suhteen olen ottanut askeleen kevättä kohti ottamalla taas kirkkaampia sävyjä käyttöön ja postasinkin teille viime aikoina kasvoillani usein näkyneen kevätmeikkini reseptin. Maaliskuussa sain myös ihanan 6-vuotishääpäivälahjan, joka roikkuu nyt sänkymme yläpuolella kaikessa komeudessaan.

yellowmood_crossfit_raakaruoka_hannamarirahkonen_kauppayhtiö 1

Kuukauden ehdottomasti erityisin kohokohta oli kuitenkin Super-Pirtelöbaarin kesäpop-up-smoothiebaarista teille kertominen. Odotamme smoothie-teatteri-kesäämme todella innoissamme ja uskomme, että kesästä tulee tällä loistavalla kokoonpanolla yksi elämämme ikimuistoisista.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tintti
Tintti
10 years sitten

Hei! Joko Absolution-arvonnan voittaja on julkistettu? Vai vieläkö voi jännittää?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Hei Tintti, Absolution-arvonnan voittajalle on ilmoitettu suoraan meilitse ja hän on jo saanut paketin. Kehitän jotain uutta taas huhtikuulle, joten pääset jännäämään uudestaan! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.