Yellowmood

Yellow moodin huhtikuu

19.05.2014, Hannamari Rahkonen

Vapauttava, valoisa, oivaltava. Alkupuolesta uupunut, puoliväliä ja loppua kohden huojentunut, kevyt ja rennompi. Sellainen oli taipaleeni huhtikuussa 2014.

yellowmood_hannamarirahkonen_lifestyle.cosmetics 2

Alkukevät oli aika väsyttävää hullunmyllyä, mutta huhtikuussa asiat alkoivat seesteytyä, kun sain tehtyä todella isoja ja mieltä painaneita rästihommia pois. Nautiskelin huhtikuussa pienistä asioista ja sain niistä paljon energiaa arkeen, kun se tuntui muuten takkuavan vielä kevyellä otteella. Pohdiskelin blogissani parisuhteen hoitamista, nautin pienistä vieraista ja annoin lopulta stressille kenkää maailman parhaimmalla kotilomalla.

yellowmood_hannamarirahkonen_lifestyle.cosmetics 5

Ruokajuttujen puolesta huhtikuu oli meille pitkästä aikaa kunnollinen smoothiekuukausi, sillä olen kehitellyt aivan uusia reseptejä Super-Pirtelöbaarille sekä tänne blogiinkin. Kyllästyn aina välillä smoothieisiin ja syön aamiaiseksi jotain muuta, mutta pienen tauon jälkeen paluu näiden nestemäisten eliksiirien maailmaan tuntuu aina helpolta. Yksinkertaisuus on ollut keittiöni punainen lanka viime kuussa ja postasin teille Jolien kukoistusviikonlopulle kehittelemäni helpon mustaherukkaisen kukoistussmoothien.

Sellerihurahdus on ollut tänä keväänä aivan valtava, joten sitä on löytynyt niin lämpimistä padoistani kuin raikkaista selleri-hedelmäsmoothiestani. Jaoin teille myös maailman parhaan mantelimaidon sekä lempiyrttiöljyni reseptin, ihan vain inspiraatioksi arkeen.

yellowmood_hannamarirahkonen_lifestyle.cosmetics 3

Remontti on eteni pääsiäislomallamme jälleen pieniä askeleita eteenpäin. Huhtikuussa tapahtui tällä saralla kuitenkin muutama erittäin merkittävä ja arkea helpottava juttu, kun saimme paikoillemme DIY-keittiömme työtasot, sivuvanerit sekä induktiotason. Tämän kaiken ansiosta myös vedet saatiin vihdoin kytkettyä ja keittiön hana sekä tiskikone toimintaan. Olen edellinen superonnellinen jokaisella kerralla, jolloin napsaisen tiskarin päälle. Kone tiskaa ja minä voin käyttää sen ajan ihan mihin haluan, kuulostaa elinikäiseltä diililtä!

yellowmood_hannamarirahkonen_lifestyle.cosmetics 1

Kosmetiikan suhteen olin kokeilevalla tuulella ja huhtikuun lempimeikkini olikin safiriinvihreällä toteutettu kevyt päivämeikki. Ihonhoitosarjoista Iroisie on ollut kaikista tehokkaimmalla ja säännöllisimmällä käytöllä. Sarja tuo iholle sellaista elinvoimaa, että olisi vääryys olla koukuttumatta.

yellowmood_hannamarirahkonen_lifestyle.cosmetics 4

Huhtikuuhun mahtui myös juhlimista ja kauniita asioita. Lempimekkoni on viime aikoina ollut Second Chancen Saimi-mekkoni, jonka puin ylleni myös mieheni isovanhempien 50-vuotishääpäiväjuhlille. Lempikorunani olen käyttänyt Nousevan Myrskyn Meri-kaulakorua, joka taipuu kaikkien asujen kaveriksi.

Aiemmat kuukausikoosteet löydät täältä:

Tammikuu | Helmikuu | Maaliskuu

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.